Menstruace a HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
anonymka5
1.1.15 16:20

Menstruace a HA

Ahoj, prosím vás protřebovala bych s něčím poradit. Antikoncepci beru uz rok a půl a posledni dva měsíce mám menstruaci jen dva dny(jinak to mám 5) a moc slabou že o ní ani nevím. Teď jsem dostala MS místo v pondělí v úterý ráno a ve středu odpol už jsem to neměla a od té doby nic. Tohle platíčko před pauzou jsem párkrát zapoměla prášek. To se mi stalo i to minulé platíčko omylem :(.Jednou jsem si vzala dva naráz večer takže se mi jeden prášek opozdil o víc jak 20 hodin omylem..a jinak pár prášku tak po 16 hodinách zrovna v týdnu před MS :( :(.Je možné těhotenství nebo to mám jen rozházené ze špatného braní? Moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
1.1.15 16:35

A proč když zapomeneš, se nechováš podle rad příbalového letáku? Pak by ses nemusela ptát na takový blbosti. Jo, může to být i těhotenství, s jistotou ti to nikdo neřekne. Takže test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka5
1.1.15 17:56

Noo diky

• Citovat
  • Upravit
anonymka5
1.1.15 18:12

A jinak ja mam v pribalovem letaku napsane ze mam vzit 2 najednou kdyz zapomenu :roll: ted sem to. studovala znovu protoze ste me znejistila

• Citovat
  • Upravit
7009
1.1.15 18:18
@anonymka5 píše:
A jinak ja mam v pribalovem letaku napsane ze mam vzit 2 najednou kdyz zapomenu :roll: ted sem to. studovala znovu protoze ste me znejistila

A dal? Tourcite nebudevsechno, vesinou je to rozdelene podle tydnu uzivani…

Jinak nevim, co cekad HA beres podle plotu, muzes byt tehotna. Treba se ti pak pamet trochu zlepsi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka5
1.1.15 18:21

Ja vim zapominala sem protoze sem poprve byla v praci na smeny a cely dny v praci tak sem mela jinci starosti :-( ted uz si davam pozor no :-( ale tak miminko by mi nevadilo…zapomela jsem to dva tydny pred MS a tyden pred MS

• Citovat
  • Upravit
4465
1.1.15 18:22

@anonymka5 Si nastav třeba upomínku v mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka5
1.1.15 18:37

Diky ale v praci bohuzel mobil u sebe mit nemuzu..a mame to tam hlidany a nemuzu si jen tak odejit…vsak v pohode..jen sem se ptala..nemusime rozebirat to ze sem zapomela..nejsem prvni ani posledni kdo to zapomel..a kdyby nahodou mimco bylo tak mi to nevadi..jen sem chtela vedet neco vic od zkusenejsich nez sem ja :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky