Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, měl jste někdo menstruaci při kojení? Jsem dnes 4 týdny po porodu císařem a dostala jsem to, myslela jsem, že při kojení by menstruce být neměla ![]()
Kamarádka ji měla u obou dětí (obě kojila) hned po šestinedělí. Já u syna po cca 10ti měsících, u dcerky po dvou měsících ![]()
Ahoj,
u první jsem měla MS asi 2 měsíce po císaři i přes plné kojení. Teď u druhé MS nemám do teď ![]()
Takže je to asi možné, já jdu na kontrolu k doktorce až za 14 dní, tak jsem měla strach, aby nebylo něco špatně.
Já jsem ms dostala po šestinedělí, myslím si, že to bylo kvůli antiko Azalii, protože jsem to dostala až když jsem jí začala brát, dostala jsem to 4 prášcích. Pak jsem pořád špinila, antiko našvaně vysadila, ale ms už jsem pak dostávala pravidelně každý měsíc. Kojila jsem 9 měsíců.
Taky jsem si myslela, že budu mít ještě od mrchy při kojení pokoj…
Mě dr po prvním porodu taky vyvedl z omylu,že to je jako s tím,že při kojení se nedá otěhotnět…prostě fáma,která nemá s realitou nic společného.já taky ms dostala při plném kojení,když byly malé 2měsíce:-)
A čím to může být, že někdo jí má a někdo ne? Mám snad málo mléka. Malá přibírá krásně, tak snad je mlíčko v pořádku.
Já poprvé dostala, když bylo Eli 2 a 1/4 roku-kojila jsem do tří let.
Podle mého je taky jen fáma ![]()
každá jsme prostě jiná, někdo má i ms při těhotenství, někdo nemá při kojení vůbec… ![]()
Nedá se říct, že kojení = není menstruace, kojení = neotěhotníš… Je spousta žen, co má menstruaci a co při kojení otěhotní
Já to dostala 4 měsíce od porodu a taky jsem plně kojila
Jeva píše:
Nedá se říct, že kojení = není menstruace, kojení = neotěhotníš… Je spousta žen, co má menstruaci a co při kojení otěhotníJá to dostala 4 měsíce od porodu a taky jsem plně kojila
Souhlasím, také jsem dostala ms 4 měsíce po porodu a plně jsem kojila a s tím těhotenstvím - moji příbuzní se snažili léta o mimi, nakonec se zadařilo. No a dva měsíce po porodu náhle čekali znova… I přes kojení ![]()