Menstruace a kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
22.10.10 18:10

menstruace a kojení

Maminky, měl jste někdo menstruaci při kojení? Jsem dnes 4 týdny po porodu císařem a dostala jsem to, myslela jsem, že při kojení by menstruce být neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
22.10.10 18:12

Kamarádka ji měla u obou dětí (obě kojila) hned po šestinedělí. Já u syna po cca 10ti měsících, u dcerky po dvou měsících :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11725
22.10.10 18:29

Ahoj,
u první jsem měla MS asi 2 měsíce po císaři i přes plné kojení. Teď u druhé MS nemám do teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.10.10 18:41

Takže je to asi možné, já jdu na kontrolu k doktorce až za 14 dní, tak jsem měla strach, aby nebylo něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
22.10.10 19:00

Já jsem ms dostala po šestinedělí, myslím si, že to bylo kvůli antiko Azalii, protože jsem to dostala až když jsem jí začala brát, dostala jsem to 4 prášcích. Pak jsem pořád špinila, antiko našvaně vysadila, ale ms už jsem pak dostávala pravidelně každý měsíc. Kojila jsem 9 měsíců.
Taky jsem si myslela, že budu mít ještě od mrchy při kojení pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
22.10.10 19:09

Mě dr po prvním porodu taky vyvedl z omylu,že to je jako s tím,že při kojení se nedá otěhotnět…prostě fáma,která nemá s realitou nic společného.já taky ms dostala při plném kojení,když byly malé 2měsíce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.10.10 19:09

A čím to může být, že někdo jí má a někdo ne? Mám snad málo mléka. Malá přibírá krásně, tak snad je mlíčko v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.10.10 19:16

Já poprvé dostala, když bylo Eli 2 a 1/4 roku-kojila jsem do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
22.10.10 19:21

Podle mého je taky jen fáma :)
každá jsme prostě jiná, někdo má i ms při těhotenství, někdo nemá při kojení vůbec… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.10.10 20:16

Nedá se říct, že kojení = není menstruace, kojení = neotěhotníš… Je spousta žen, co má menstruaci a co při kojení otěhotní :nevim: Já to dostala 4 měsíce od porodu a taky jsem plně kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.10.10 21:41
Jeva píše:
Nedá se říct, že kojení = není menstruace, kojení = neotěhotníš… Je spousta žen, co má menstruaci a co při kojení otěhotní :nevim: Já to dostala 4 měsíce od porodu a taky jsem plně kojila

Souhlasím, také jsem dostala ms 4 měsíce po porodu a plně jsem kojila a s tím těhotenstvím - moji příbuzní se snažili léta o mimi, nakonec se zadařilo. No a dva měsíce po porodu náhle čekali znova… I přes kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová