Menstruace a PMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5384
23.12.21 12:44
@Kristýn88 píše:
Tak takový ficak si neumím predstavit vůbec 🙏.. Jsem i slyšela, že po porodu se to zlepší a hormony se srovnání, takže tvůj komentář mě znepokojuje 🙈

A někomu se to zase zhoršuje před přechodem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.12.21 12:47
@Takco píše:
A někomu se to zase zhoršuje před přechodem. :mrgreen:
:potlesk: myslím, že do důchodu je o zábavu postaráno, stačí být ženská
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.12.21 12:53

@Kristýn88 Já jsem to právě taky slyšela :think: :mrgreen:.. Ale tak věřím, že většina žen to tak má.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 07:49

@Takco můžu potvrdit. Je mi 41 a původně před MS jsem “jen” neměla chuť na sex. Teď plačtivé období, strach o blízké, lítostivé stavy atd. Zrovna teď prožívám jedno z období, kdy bych nejraději nafackovala sama sobě, že se umím do takového stavu dostat. Snad bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 07:55
@hanisv píše:
@Takco můžu potvrdit. Je mi 41 a původně před MS jsem “jen” neměla chuť na sex. Teď plačtivé období, strach o blízké, lítostivé stavy atd. Zrovna teď prožívám jedno z období, kdy bych nejraději nafackovala sama sobě, že se umím do takového stavu dostat. Snad bude líp.

Mě pomohla na to Maca, půl roční kůra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 08:00

@Kristýn88 ahoj maca tablety? Jaké konkrétně, jestli se smím zeptat? Klidně do zprávy, jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 08:10
@hanisv píše:
@Kristýn88 ahoj maca tablety? Jaké konkrétně, jestli se smím zeptat? Klidně do zprávy, jestli chceš.

https://slezskebylinarstvi.cz/
já chodím pro Macu tady, vím, že jsou 3 druhy té macy, jedině jim zavolat, jaký mají přesně, já měla světlé kapsle, tohle mi totiž doporučily a neřešila jsem druh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 08:11

@Kristýn88 děkuju moc a kdy jsi viděla první zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 08:15
@Kristýn88 píše:
https://slezskebylinarstvi.cz/
já chodím pro Macu tady, vím, že jsou 3 druhy té macy, jedině jim zavolat, jaký mají přesně, já měla světlé kapsle, tohle mi totiž doporučily a neřešila jsem druh.

https://slezskebylinarstvi.cz/…ska-bio.html

dokonce mají odkaz přímo na tu Macu, já užívala 2 tablety denně a opravdu max. půl roku… pak je potřeb dát pauzu… já už tedy bez pauzy, problémy vymizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 08:15
@hanisv píše:

hned první měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 08:19

@Kristýn88 děkuju, jsi zlatá, jdu jí vyzkoušet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 08:19
@hanisv píše:

to, že brečíš, je ale v pořádku, ono to asi i souvisí s psychikou a v období MS se to projevuje a zhoršuje. Nevím, jestli tě něco netrápí ve tvém životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.5.22 08:23

Přimlouvám se za Macu! Skvělá věc :)

• Citovat
  • Upravit
598
30.5.22 08:25

@Kristýn88 já si v podstatě ty problémy dělám sama. Teď v sobotu si třeba syn při plaveckých závodech udělal otlaky pod obočím od brýlí až z toho měl malinké modřinky a já už šílím s onemocněním krve. Na neděli jsme brýle přenastavili a žádné nové otlaky už se neudělaly a ty sobotní už skoro nejsou vidět, ale já stejně nejsem úplně v pohodě. Dnes to vypadá, že dostanu MS. Tak snad se mi uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 08:43
@hanisv píše:
@Kristýn88 já si v podstatě ty problémy dělám sama. Teď v sobotu si třeba syn při plaveckých závodech udělal otlaky pod obočím od brýlí až z toho měl malinké modřinky a já už šílím s onemocněním krve. Na neděli jsme brýle přenastavili a žádné nové otlaky už se neudělaly a ty sobotní už skoro nejsou vidět, ale já stejně nejsem úplně v pohodě. Dnes to vypadá, že dostanu MS. Tak snad se mi uleví.

zbytečně, ale vážně zbytečně se trápíš. vím, že to asi bude znít blbě, ale zkus si domluvit hodinu dvě psychoterapie, uleví se ti, budeš žít s větším nadhledem a ne ve strachu, který na sebe váže vše špatné a jen se to nabaluje a nabaluje a zbytečně. nicméně hoďka dvě psychoterapie tě uvolní, zbavíš se toho a už nikdy se to nevrátí.. doporučuji Kristinu Baudyšovou - je velice vnímavá a rychle pomůže ulevit.. ty peníze za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí