Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
udělej si znovu test před nasazením clostíku…ale změny v průběhu menstruace ti prostě může způsobovat jak clostík, tak ovitrelle - oboje to jsou hormonální preparáty…ovitrelle je vlastně hcg hormon… ![]()
@Freya10 píše:
Ahojky,udělej si znovu test před nasazením clostíku…ale změny v průběhu menstruace ti prostě může způsobovat jak clostík, tak ovitrelle - oboje to jsou hormonální preparáty…ovitrelle je vlastně hcg hormon…
Udělám, jelikož jsem to dostala ve středu, a z včerejška na dnešek v noci nic…tak uvidím jestli to bude takhle i odpoledne a zítra hned testnu. U mě to je vážně divné, já to mám klidně až 11 dní. Nikdy jsem to neměla míň jak 7 dní…
Určitě jsou to změny, když do sebe cpu hormony. To chápu..ale stejně mi to přijde zvláštní. Ale kéžbych se někdy dočkala, abych to měla méně a bez bolestí
![]()
Tak jsem si udělala test. Je tam miniaturní doušek. Musela jsem se dost zadívat. Tak jsem z toho taková špatná… Ale asi to začnu brát, přeci jenom…to mohlo být odcházení…a třeba za pár dní by tam nic nebylo.
Achjo, to mi tak mrzí. Už, abych ty // taky objevila… ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem si udělala test. Je tam miniaturní doušek. Musela jsem se dost zadívat. Tak jsem z toho taková špatná… Ale asi to začnu brát, přeci jenom…to mohlo být odcházení…a třeba za pár dní by tam nic nebylo.
Achjo, to mi tak mrzí. Už, abych ty // taky objevila…
Hod sem fotku testu.
@karkarka píše:
Hod sem fotku testu.
Už jsem ho vyhodila. Ale byl fakt miniaturní, to by asi ani foťák nevzal
Ahoj, těhle dotazů je tady spoustu, ale stejně se zeptám. Snažíme se už skoro rok a zatím nic. 2× biochemické…Teď jsem druhý měsíc na clostilbegytu a injekce ovitrelle. Ve středu jsem si dělala test a byl sněhově bílý, dopoledne jsem to dostala. Bolesti šílené, ale neměla jsem takovou silnou menstruaci jako vždy, byla slabší, včera bez bolestí(to u mě není zvykem..normálně nedokážu 2-3dny fungovat) a dnes je to třetí den a zatím skoro nekrvácím, spíše je to špinění a krev jen, když se utřu. A já mám menstruaci vždy dlouhou 9-11 dní a velmi silnou. Myslíte, že je šance, že jsem i přes menstruaci těhotná? V neděli bych měla začít brát clostilbegyt a já si nejsem jistá jestli si ho mam vzít? Protože v těhotenství by se asi neměl, že jo…a nejsem si jistá, zda to moje už jen špinění ustane nebo ne.
Ptám se jako trubka, ale jsem už z toho zoufalá…a ráda bych, kdyby to už vyšlo.