Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, nidaci jsem necitila a to jsem se pozorovala, tehotenstvi bylo zjistene az testem asi 14dpo, driv byl bily
Necítila, ale krvacela jsem, cca dva dny, myslím 7-9 DPO. Myslela jsem, že přišla MS, vypadalo to jako běžné menstruační krvácení, akorát bez bolesti a trvalo teda jen ty dva tři dny.
Necítila, ani jsem nekrvácela, prostě nic. Příznaků jsem si začala všímat až okolo termínů MS nebo pár dní před, ale byly takové neurčité, hodně podobné PMS a vlastně trošičku jiné, z těc jiných mi utkvělo v hlavě, že mě výrazně víc bolela bedra a nezvládala jsem běžnou sportovní zátěž, valstně se to trochu podobalo stavu před chřipkou… myslím, že podruhé už bych to poznala dříve, ale napoprvé to nešlo rozeznat, a vlastně celé první 3 měsíce byly podobné PMS včetně bolestí v podbřišku, asi jak působí hormony a děloha se prokrvuje, takže myslím, že kdo to zažívá poprvé, nemusí to poznat. Ale přeju ať se podaří ![]()
Já u obou úspěšných těhotenství nidaci necítila, ale lehce jsem zašpinila cca týden před termínem MS, ale já mám velmi brzké ovulace (7-8DC) a relativně dlouhé cykly (31-33dny). Test jsem si po předchozích nezdarech (před synem 3× biochemické, co odešlo s o 2 dny zpožděnou menstruací) dělala až dva týdny po vynechání.
Ano ja citila, lehce jsem zaspinila, jen kapicka krve a nekolik hodin me tak nejak skrabalo kolem vajecniku. Pamatuju si, jak jsem si rekla, ze ted prave jsem otehotnela
test byl pak pozitivni asi za tyden, ale ruzne priznaky se zacaly objevovat uz driv. Od te doby uz jsem nikdy takove priznaky nemela a to se snazime o druhe.
U prvního těhotenství vůbec nic. U druhého mě najednou 7. den po ovulaci asi hodinu bolelo silně břicho jako při MS. Byla jsem zrovna na jednání a byla to taková nepříjemná bolest, že jsem si říkala, co se to děje a nešlo se mi soustředit na práci ![]()
Pořád nad tím přemýšlím, jestli můžu být těhotná nebo ne..už mi z toho hrabe, ale nemůžu to pustit z hlavy. Přemýšlím jaká je pravděpodobnost, atd.
Zkusili jsme to tenhle měsíc poprvé, snažili bud každý den nebo obden, jsme mladí, na druhou stranu vím kolik lidí se snaží třeba roky ![]()
Zakladatelka
Ano. 9DPO od rána píchaní v podbřišku. Tak nějak jsem tušila, o co jde, takže radost neskutečná. ![]()
@Lorymk Ahoj, můžu se zeptat, kdy ti potom test ukázal prvního ducha?
Ahoj, nidaci ne. Ale rozeznám u sebe ovulaci a cítila jsem, když se tvořila placentace, bolesti a píchání v podbřišku, ale to už bylo jasné i z utz, že se povedlo.
@Margit. Tomanova
Test jsem zkoušela za další 4 dny a ještě jsem si říkala, zda to není brzo. Ale nebylo
I když upřímně - o děťátko jsme se snažili celkem dlouho a od druhého dne jsem vnitřně věděla, že miminko je tady. ![]()
@Lorymk my se snažíme 2 roky a tentokrát mám taky takový vnitřní pocit
dneska je to 10DPO a test byl bílý.
Ahoj holky,
zajímá mě. Cítily jste nidaci? Pokud ano - kdy? Jaké byly projevy?
Jsem zatím 7dpo, trochu mě pobolívá podbřišek..Vím, že to může být tisíc jiných věcí a taky sugesce.
Ale zajímá mě jak jste to měly vy.
Děkuju.