Cítily jste nidaci? A pokud ano - kdy?

Anonymní
11.10.19 09:46

Cítily jste nidaci? A pokud ano - kdy?

Ahoj holky,

zajímá mě. Cítily jste nidaci? Pokud ano - kdy? Jaké byly projevy?

Jsem zatím 7dpo, trochu mě pobolívá podbřišek..Vím, že to může být tisíc jiných věcí a taky sugesce. :D

Ale zajímá mě jak jste to měly vy. :)

Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
499
11.10.19 10:03

Ne, nidaci jsem necitila a to jsem se pozorovala, tehotenstvi bylo zjistene az testem asi 14dpo, driv byl bily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
11.10.19 10:24

Necítila, ale krvacela jsem, cca dva dny, myslím 7-9 DPO. Myslela jsem, že přišla MS, vypadalo to jako běžné menstruační krvácení, akorát bez bolesti a trvalo teda jen ty dva tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
11.10.19 10:29

Necítila, ani jsem nekrvácela, prostě nic. Příznaků jsem si začala všímat až okolo termínů MS nebo pár dní před, ale byly takové neurčité, hodně podobné PMS a vlastně trošičku jiné, z těc jiných mi utkvělo v hlavě, že mě výrazně víc bolela bedra a nezvládala jsem běžnou sportovní zátěž, valstně se to trochu podobalo stavu před chřipkou… myslím, že podruhé už bych to poznala dříve, ale napoprvé to nešlo rozeznat, a vlastně celé první 3 měsíce byly podobné PMS včetně bolestí v podbřišku, asi jak působí hormony a děloha se prokrvuje, takže myslím, že kdo to zažívá poprvé, nemusí to poznat. Ale přeju ať se podaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.10.19 10:29

Já u obou úspěšných těhotenství nidaci necítila, ale lehce jsem zašpinila cca týden před termínem MS, ale já mám velmi brzké ovulace (7-8DC) a relativně dlouhé cykly (31-33dny). Test jsem si po předchozích nezdarech (před synem 3× biochemické, co odešlo s o 2 dny zpožděnou menstruací) dělala až dva týdny po vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.10.19 10:45

Ano ja citila, lehce jsem zaspinila, jen kapicka krve a nekolik hodin me tak nejak skrabalo kolem vajecniku. Pamatuju si, jak jsem si rekla, ze ted prave jsem otehotnela :D test byl pak pozitivni asi za tyden, ale ruzne priznaky se zacaly objevovat uz driv. Od te doby uz jsem nikdy takove priznaky nemela a to se snazime o druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.10.19 10:50

U prvního těhotenství vůbec nic. U druhého mě najednou 7. den po ovulaci asi hodinu bolelo silně břicho jako při MS. Byla jsem zrovna na jednání a byla to taková nepříjemná bolest, že jsem si říkala, co se to děje a nešlo se mi soustředit na práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 11:02

Pořád nad tím přemýšlím, jestli můžu být těhotná nebo ne..už mi z toho hrabe, ale nemůžu to pustit z hlavy. Přemýšlím jaká je pravděpodobnost, atd.

Zkusili jsme to tenhle měsíc poprvé, snažili bud každý den nebo obden, jsme mladí, na druhou stranu vím kolik lidí se snaží třeba roky :nevim:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
177
11.10.19 11:20

Ano. 9DPO od rána píchaní v podbřišku. Tak nějak jsem tušila, o co jde, takže radost neskutečná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
11.10.19 11:24

@Lorymk Ahoj, můžu se zeptat, kdy ti potom test ukázal prvního ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.10.19 12:17

Ahoj, nidaci ne. Ale rozeznám u sebe ovulaci a cítila jsem, když se tvořila placentace, bolesti a píchání v podbřišku, ale to už bylo jasné i z utz, že se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
11.10.19 13:01

@Margit. Tomanova
Test jsem zkoušela za další 4 dny a ještě jsem si říkala, zda to není brzo. Ale nebylo :D I když upřímně - o děťátko jsme se snažili celkem dlouho a od druhého dne jsem vnitřně věděla, že miminko je tady. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
11.10.19 13:48

@Lorymk my se snažíme 2 roky a tentokrát mám taky takový vnitřní pocit :) dneska je to 10DPO a test byl bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
11.10.19 13:53

@Margit. Tomanova
Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
11.10.19 14:41