Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky a chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Jsem po dvou porodech a menstruace byla až donedávna celkem v pohodě. Ale naposledy me totálně odrovnala, bylo mi zle, všechno mě bolelo, bylo mi na zvracení. Teď to mám opět dostat a je to ještě horší. Zablokovala se mi záda, dr. mi napsala Dimexol. Jenže beru už cca 5 let AD Zoloft a přijde mi, že ten Dimexol nějak vyrušil jeho účinek. Takže je mi zle i po psychické stránce ![]()
Máte některá zkušenosti s náhlým zhoršením nálad a zdraví před MS? Co se vám na to osvědčilo? Moc děkuju za odpověď.
@TerezkaW Jo mam taky brutalni PMS a jsem uz tak 4-5 dni predem na presdrzku
Trosku mi pomohla zmena stravy ( presla sem na lehkou LCHF) a jediny co zabira je sport… poradne se obden fyzicky vybit
@Agrion A nemáš třeba vyzkoušené nějaké čaje, co zabírají? Já bych to zatím nerada řešila léky.
Nejsme my ženský chudáci?
@TerezkaW Caje sem zadny nezkousela… muj gyndar mi na srovnani menstruace doporucil Agnus castus ( bylinky - nevim jak se to jmenuje cesky, ziju v De) ale jediny cemu to pomohlo bylo moje libido a hned v prvnim cyklu uzivani jsem otehotnela
a pri kojeni ( jeste kojim) se uzivat nema… takze vlastne nevim jestli to funguje
![]()
@Agrion Jejda, tak těhotná už být nechci
Mám dva rarachy a to stačí ![]()