Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrik Právě si nejsem úplně jistá
.. Mám kolem sebe i holky, které měli ms normálně při těhu nebo i špinili.. nevím co si mám myslet ale už mi z toho šibe ![]()
@Anonymní píše:
@Safrik Právě si nejsem úplně jistá.. Mám kolem sebe i holky, které měli ms normálně při těhu nebo i špinili.. nevím co si mám myslet ale už mi z toho šibe
A proc si neudelas test at mas jasno?
@Safrik protože jak jsem už psala.. dnes jsem si ho dělala při tom špinění a byl negativní.. jenže já slyšela i četla že při krvy test je nepravdivý ![]()
MS nemusí být pořad stejná, muže to být hormonální nerovnováha. Za mě těhotná nejsi.
@Anonymní píše:
@Safrik protože jak jsem už psala.. dnes jsem si ho dělala při tom špinění a byl negativní.. jenže já slyšela i četla že při krvy test je nepravdivý
No to je blbost. Že by to stopové množství krve, které se dostane do moči, ovlivnilo koncentraci těhotenskýho hormonu? Proč? Máš negativní test, menstruuješ. Takže těhotná nejsi.
Ahoj holky. Zatím jako anonymní nikdo ještě neví že se snažíme o miminko. Prosím o radu
S manželem se snažíme o druhé miminko. Před ms jsem asi týden měla divné bolesti břicha a podbříšku, žaludek na vodě i jsem přibrala celkem rychle.. A často jsem chodila na wc.. to chodím i teď a přidalo se bolení hlavy.. Dělala jsem tt testy před ms i v den očekávané ms a taky negativní..(před ms jsem měla bílý výtok, nesvědí, nepálí) Druhý den na to jsem dostala ms úplně normální jen mě hodně boleli záda a břicho.. Jenže ms mám dnes třetí den s tím že dnes od rána jen špiním což nikdy nemívám ???? normálně mám ms 5 dnů s tím, že ten pátý den špinim.. Dnes jsem dělala test a opět negativní
Ms nemám úplně pravidelnou.. někdy jí mám až po 36 dnech někdy 28.. zrovna minulý měsíc jsem to dostala po 28 a teď po 29.. Mám si test udělat až mi skončí špinění nebo to ani nemá nijaký vliv na tt? Máte s tím některá zkušenosti?
nevím, zda jsem si to třeba jen nevsugerovala. Předem děkuji.