Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem snažíme se o mimi 3 měsíc a poslední MS byla 9.3 teď přišla 12.4zpozdene ale 9.4jsem měla pozitivní test pak už další test nic měla jsem bolesti v podbrisku. a nyni jsem cca 2 dny po ms jenze MS byla hodně slabá trvala asi 6 hodin pak už trochu spineni. a dnes mě začal bolet podbrisek jako kdybych měla dostat své dny. Jen ještě dodam ovu byla 25.3 a MS byla ne krev ani ale takové tmavé spineni. volala jsem Dr a říkal že by to mohlo být cysta už jen že byl pozitivní test.jsem z toho špatná že najednu stranu pozitivní test a pak tak už nevím co si myslet.
Ducha vidím. Zkus test zítra nebo pozítří. Měl by sílit
Může být krvácení na začátku. Udělej si test za pár dní.. Duch tam je ![]()
@Russet už jsem dělala 3 další testy a nic negativní bylitak už nevím co si myslet.
Buď cysta a nebo to mohlo být biochemické a normálně ti MS dojde. Kdbys byla těhotná, tak je asi divné, že test je teď negativní. Jedině, že bys ten první dělala 10 a ty ostatní 20, že by ta druhá čárka byla jakoby slabší. Ale to jsou jen spekulace ![]()
@P4ja MS už byla spinela jsem hodně hnědé ne úplně krev. A tenhle test je z rosmanu 10.ted není na testu nic.
Měla jsi pozitivni test 9. a toho ducha máš teď? Mohlo to být biochemické, ta 6ti hodinová „MS“ bylo asi jen špinění a jestli test slábne tak ta pravá MS ještě přijde a s ní to vše odejde. Ale cysta by to taky asi mohla být.
@Jaaanča ano měla jsem ho pozitivní ale pak další test uz nic ani duch.ms bych řekla že už byla byla tmavá ale ne jako krev.
@P4ja zkusila jsem mamatest viz foto vidíte něco? uz prdim na testy asi to nevyslo
@Anonymní píše:
@P4ja zkusila jsem mamatest viz foto vidíte něco? uz prdim na testy asi to nevyslo
V tom nepordím, většinou vidím něco, kde nic není, a když je duch tak nevidím. Zkuste příště testovat ještě o chvilku později. Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel, nevidím. Příště už to snad vyjde
Hodně štěstí
@Jaaanča jasně ale co ten pozitivní test dnes půjdu k dr prý by to mohla být cysta. myslis že by viděl Dr že jsme byla v tom
@Anonymní píše:
@Jaaanča jasně ale co ten pozitivní test dnes půjdu k dr prý by to mohla být cysta. myslis že by viděl Dr že jsme byla v tom
Já bych si spíš myslela že to bylo biochemické těhotenství - vajíčko se oplodnilo ale neuchytilo a odešlo s tou MS. S cystou zkušenost nemám, ale myslím že by ti dělala falešné pozitivní testy i dál
Dr. neuvidí těhotenství které už odešlo.
@Anonymní píše:
No cysta a nebo spíš biochemické. A doktor určitě neuvidí, že jsi byla těhotná. Ani by to asi nepoznal, kdyby jsi byla těhotná teď.
Ahoj všem snažíme se o mimi 3 měsíc a poslední MS byla 9.3 teď přišla 12.4zpozdene ale 9.4jsem měla pozitivní test pak už další test nic měla jsem bolesti v podbrisku. a nyni jsem cca 2 dny po ms jenze MS byla hodně slabá trvala asi 6 hodin pak už trochu spineni. a dnes mě začal bolet podbrisek jako kdybych měla dostat své dny. Jen ještě dodam ovu byla 25.3 a MS byla ne krev ani ale takové tmavé spineni. volala jsem Dr a říkal že by to mohlo být cysta už jen že byl pozitivní test.jsem z toho špatná že najednu stranu pozitivní test a pak tak už nevím co si myslet.