Měsíc opožděná MS - testy negativní

230
14.4.20 11:43

Měsíc opožděná MS - testy negativní

Ahoj ženy :mavam:
poslední menstruace před 50 dny.. 8o testy negativní, když jsem začala meškat, měla jsem asi týden v kuse slabé bolení v podbříšku, ale MS nikde.. - dnes ráno jsem začala slaboučce špinit, další MS by měla být až 25.4., o miminko se snažíme. Otestovaly byste a čekaly do příchodu MS, nebo byste se raději ozvaly Mudr.? Díky moc a krásný den :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6666
14.4.20 11:52

Já bych počkala zda se neostaví ms, pokud ne. udělej si za 5-7 dní test. Já neměla ms přes 50 dní, začala jsem řešit s gyn, napsal mi progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.4.20 17:41

@Paulinne Já bohužel nemohu žádné horm. léky ani nic podobného, kvuli Leidenské mutaci.. Ještě vyčkám, zda z toho špinění nebude něco většího, kdyžtak otestuju a pokud bude nagat. zavolám doktorce. Člověk tam v týhle divný situace taky nechce moc zbytečně chodit že jo… Ale děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
14.4.20 18:20

@Lůca1774 můžeš mít prostě dlouhé cykly a když němůžeš brát žádné horm. léky, tak nezbývá než čekat. Ovulace mohla přijít později. Pokud to špinění bylo uhnizďování, dozvíš se cca za ten týden, zda se něco objeví na testu. Pokud ne, zavolala bych doktorce. Je mi jasný že tam teď nechceš zbytečně chodit. Držím pěsti, ať se co nejdříve ukáže co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.4.20 18:41

@Paulinne Děkuju, tak teď budu doufat a čekat, snažíme se od začátku roku, tak ještě nepropadám panice, ale tohle dlooooouhé opoždění mi už bylo divné, jen ta čárečka se furt neukázala + dnes to špinění, tak uvidím ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.20 12:10

@Paulinne Ahojky, tak TT včera negativní a dnes ráno se rozjelo více krvácení :nevim: Tak aspoň se ale něco děje a už nejsem tak na vážkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
16.4.20 12:31

@Lůca1774 alespoň víš na čem jsi. Přeji úspěšný další cyklus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie