Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začít testovat až ti vynechá menstruace. Nebo aspoň přibližný termín. 7 dní je málo aspoň 10-14
Příspěvek upraven 14.04.20 v 09:51
Vazne sis myslela že 7dpo něco uvidíš na testu? Testuj při vynechane ms, pokud nevíš kdy ma přijít, tak zhruba 14dnu po styku
Za týden.
Ale překvapuje mě, že někdo zná přesný počet dní po ovulaci, ale netuší, kdy by mohla dorazit menstruace ![]()
7 dní po ovulaci se tak maximálně začíná oplodněné vajíčko uhnizďovat. Tvoje příznaky jsou buď PMS nebo vsugerované. Kdyby byly způsobené hcg, zachytil by ho i test. Vydrž to ještě aspoň týden.
https://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
Já testovala 5.den po vynechané MS, už tam byla druhá čárka naprosto bez debat zřetelná. Dříve to podle me moc nemá smysl. Buď tam není nic nebo max nějaký duch a to ještě kolikrát sotva viditelný.
@ugluk píše:
Za týden.
Ale překvapuje mě, že někdo zná přesný počet dní po ovulaci, ale netuší, kdy by mohla dorazit menstruace
To je zvláštní, taky mě to tak trošku zarazilo.Mela jsem to také lehce nepravidelne, ale +- jsem věděla, že bych to měla očekávat 4.max 6.11. Když se nic nedělo,10.11.ráno jsem udělala test. Nebylo pochyb a teď už jen kynu 🤣 🤣 🤣
Ovulaci vim diky ovulacnim testum. Vyšel mi před 8 dny pozitivní proto vím že jsem dnes 7 dpo a to že neznám příchod své MS je proto že mám po hormonech rozhazenou ms. Tak se do mě hned neobouvejte. Dobře takže jmkdyz budu testovat třeba o víkendu už by tam mohlo být něco vidět? A cítili jste nějaké bolesti pri uhnizdovani? Jestli třeba ten podbrisek nesouvisí s tím? Nikdy to pred MS nemám ![]()
Tak když už testuješ ovulaci, tak si o tom aspoň něco přečti. Doba mezi menstruací a ovulací je velmi stabilní plus minus den i u velmi nepravidelných cyklů.
Přestaň se pozorovat a jestli MS nedorazí do 14 dnů od ovulace, tak počůrej těhotenský test.
Vydrz tech 14 dni po ovulaci, to uz byva prukazne. Jinak ja osobne zadne uhnizdovani nepocitovala ani u jednoho tehotenstvi, nekdo to tak ma, to je individualni. Nicmene ja furt rikam, ze byt tehotna pokazde, kdyz jsem mela „priznaky,“ mam doma fotbalovou jedenactku…v realu mam deti 2, u jednoho „priznaky“ byly, u druheho vubec. Takhle brzy se fakt neda vestit vubec nic
Prosím… dnes a denně… tt není zkratka pro těhotenský test…
Ohledně dělání si testu, každý to má jinak. Mě se ukázal pozitivní 5 den po plánované MS, kamarádce se pozitivní test ukázal až skoro 3tydny po plánované MS. Zkus a uvidíš.
Ahoj holky jsem dnes 7DPO. Podělte se o zkušenosti, kdy jste zacaly testovat. Mam citlivé bradavky, křeče v podbřišku, jsem unavená ale test je negativní. „Ms“ nevim kdy ma prijit - je to u me nepravidelné. Dekuju