Menstruace ihned po ovulaci

924
4.10.16 08:43

Menstruace ihned po ovulaci

Ahoj holky, prosím vás mám takový problém a zajímalo by mě, jestli jste to taky některá zažila… O víkendu jsem měla ovulaci, potvrzeno jak ovu testy, tak dr na ultrazvuku. Jenže včera jsem začala mít klasické bolesti břicha a prsů, jako před MS a dneska jsem začala špinit. Snažíme se o mimi, manžel jezdí pracovně pryč a konečně nám to snažení vyšlo na ovu, a tak nechápu a jsem úplně nešťastná z toho, že se mi rozjíždí MS :,( Děkuju za jakoukoliv radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
4.10.16 08:54

@majkl8686 a jak moc spinis? Mohlo by se jednat o uhnizdovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.10.16 08:59

Pokud by to opravdu byla MS, je to špatně. Je třeba, aby luteální fáze trvala těch 12 - 16 dnů. Na uhnízďování je brzy, pokud byla ovulace o víkendu - nidace je 6. - 9. den po oplodnění, několik dnů trvá než oplodněné vajíčko dorazí do dělohy a najde si zde to své místo k uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.10.16 09:09

@bartsch @Tichošlápek Holky, zatím špiním málo, růžovou krví, ale nejhorší je, že mě opravdu bolí břicho jako běžně pár dnů před MS. Myslím, že se určitě rozjede :,( Ach jo, proč tohle… Včera jsem byla u doktorky, a říkala mi že vidí tekutinu po ovulaci :( Tak má radost opravdu netrvala dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.10.16 09:36
@majkl8686 píše:
@bartsch @Tichošlápek Holky, zatím špiním málo, růžovou krví, ale nejhorší je, že mě opravdu bolí břicho jako běžně pár dnů před MS. Myslím, že se určitě rozjede :,( Ach jo, proč tohle… Včera jsem byla u doktorky, a říkala mi že vidí tekutinu po ovulaci :( Tak má radost opravdu netrvala dlouho

Nemáš to jednoduché, když není moc možností ke snažení, ale někdy i ta potvora psychika dokáže udělat nepříjemnosti a rozházet ti cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
4.10.16 12:16

@majkl8686 No jestli se ti opravdu rozjede MS, pak je strašně krátká ta fáze po ovu a nemůže dojít k uhnízdění. Poraď se o tom s MUDrou, předepíše ti utrogestan nebo duphaston na prodloužení týhle fáze. Tenhle cyklus to už nezachráníš, ale pro příště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.10.16 12:35

@JayLee @bartsch @bartsch Holky, to já právě vím… Vím, že na uhnizďování je příliš brzo, a na menstruaci ještě víc… Jinak, má luteální fáze trvá cca 11dní, je to málo? Píšete aspoň 12dní?! Duphaston jsem brala, ale vysadila jsem, protože jsem chtěla vědět, zda mi vůbec i bez pomoci hormonů v tabletkách tělo funguje a menstruace chodí, (po vysazení HA jsem ji rok nedostala, proto ten Duphaston). A navíc, při užívání duphastonu jsem neměla ovulaci… Teď ji konečně (snad) mám. Potvrdila mi to včera doktorka na ultrazvuku, že vidí tekutinu po ovulaci, a měla jsem i pozitivní ovu test. Tak nevím, kde je zase problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.16 12:41
@majkl8686 píše:
@bartsch @Tichošlápek Holky, zatím špiním málo, růžovou krví, ale nejhorší je, že mě opravdu bolí břicho jako běžně pár dnů před MS. Myslím, že se určitě rozjede :,( Ach jo, proč tohle… Včera jsem byla u doktorky, a říkala mi že vidí tekutinu po ovulaci :( Tak má radost opravdu netrvala dlouho

Já bych nevyšilovala. Neměla jsi pořádně ms, nebereš Duphaston, možná tělo nastartovalo samo a ted´špiníš. Mě se to občas při ovulaci, nebo i po ní stává. Občas i mírně zakrvácím, břicho jak balon, bolesti. Trvá to třeba i 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.10.16 12:48

@berry4 no jo, ale HA jsem vysadila v roce 2014, do 2015 jsem ji neměla, na to jsem dostala Duphaston, a ten teď od dubna neberu, což už je celkem doba, na to, aby to bylo konečně trochu OK. Ale i tak děkuju za názor. Já vyšilovat nechci, jen jsem se na to zase upnula, že by to mohlo vyjít :zed: :zed: Jsem nenapravitelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.10.16 12:50

@JayLee Noo, právě proto ho brát nechci.. Ovulaci teď mívám různě, někdy 11DC, někdy 13,14 i 16DC. A nechci si ji tím blokovat, a zase nevím, jestli není nesmysl nasazovat ho každý měsíc jinak a hlavně - chtěla jsem to otěhotnění dostat trošku z hlavy, a nepočítat.. No - zatím se mi to i bez braní hormonů moc nedaří, ale pracuju na tom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.10.16 13:33

@majkl8686 Vím. Doba na to je taková, jakou potřebuje tvé tělo. Do budoucna jsi už doufám poučená, že HA ne, jinak možná skončíte v CAR kvůli dalšímu dítku.
Jak píšu, tělo teprve začíná fungovat, jak má. Takže opravdu nevyšiluj, uvidíš sama, co z toho bude, nutně to MS znamenat nemusí, i kdyby, i to se stává. Psychika totiž dělá divy.
Podpoř své tě+lo raději bylinkama na úpravu MS a ovulace, uděláš mu jistě větší službu a halvně- zkus se držet víc v klidu a neupínat se. Nepočítej. Neřeš, nepátrej, nesleduj se, tohle je otiž zabiják všeho snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.10.16 13:38

@berry4 No jo, já vím :kytka: Děkujuu :kytka: Vždycky si při začátku MS řeknu, že na to kašlu a nechám to osudu, ale nikdy se toho při dalším snažení nedržím.. Asi by bylo nejlepší vykašlat se hlavně tu na emimino a nečít, co se které děje strašného, protože pak jsem z toho ještě víc v háji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
4.12.19 12:31

Ahoj holky. Taky se přidávám s tímto problémem. Dělám si druhý měsíc ovu testy a 2× mi to už ukázalo ovulaci. Poprvní minulůý měsíc. Jeden den sem měla pozitivní ovulační test a bazalní teplota hned na druhý den prudce stoupla, jakoby na poovulační teploty, ale odpoledne ten den první vyšších teplot se dostavila ms. Teploty pak vyšší trvali až do konce ms. Tento měsíc zase. Pobolívání podbřišku jako před ms. Dnes ovulační test pozitivní a i bílkový hlen, ale docela dost s krví na běžné špinění při ovulaci. bojím se že se mi zase rozjede ms a to jsem jí měla před 14 dny, minulý měsíc po 21 dnech. Tak už nevím co je s mým tělem špatně. Dřive než jsme se začali snažit o mimi vše klapalo na hodinky přesně a ted jeden problém za druhým. Začalo to cystou v září a od té doby se to jen horší podle mě ten cyklus, holky prosím poradte co mám dělat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex