Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vespolek,
pracujeme na druhem diteti, mate nekdo zkusenost, ze jste spermie na cipek misto prstu natlacily vibratorem? Nebo je to blbost? ![]()
@Petrolka píše:
![]()
![]()
No já mám snad halucinace.
![]()
![]()
nemáš.. i toto je možné ![]()
@Premek_Orac píše:
Jde to. Ale bacha, narodí se pak dítě na baterky.
a bude mít dlouhá růžová ouška - takový duracelek ![]()
Tenhle dotaz je fakt myšlen vážně?
Jako nevím, i ta prstíčková metoda - snad když je sex tak i muž s normálně, průměrně dlouhým penisem dosahuje až k děložnímu čípku, ne? Takže pokud ejakuluje, Tak na co si ještě sahat dovnitř prstem nebo vibrátorem? Vždyť to ničemu nepomůže…
@Petrolka @jdukolem vyborne, vase dva komentare jsem si precetla dohromady…a predstavila si cerstve narozene selatko…fakt diky, hned se mi bude lip spat
![]()
@jdukolem píše:
a bude mít dlouhá růžová ouška - takový duracelek
A bude zvláštne vrčať ![]()
A taj já zcela vážnou odpověď, myslím, že prstem je to lepší, to cítíš, co děláš a kam to matláš, vibrátorem to nevíš.
@pussy85 píše:
Ahoj vespolek,
pracujeme na druhem diteti, mate nekdo zkusenost, ze jste spermie na cipek misto prstu natlacily vibratorem? Nebo je to blbost?
Nestačí souložit?
@jenika1 píše:
Nestačí souložit?
Někdo to má komplikovanější.
Asi to má urychlit otěhotnění.
Jestliže tvůj muž nechce dítě je to podvod to dělat jakkoliv…
Ne, tohle opravdu nedělají snažící se páry. To se muž vyejakuluje kam to patří a není třeba dělat nic. Tvůj očividně nechce. No hodně štěstí. Jestliže si strkáš prsty do vyejakulovaného „místa“ tak jsi hloupá a pravděpodobnost počení snižuješ protože tam zaneseš infekci a část spermatu manuálně poškodíš.
A ne, nefunguje to, z těch vibrací jim upadnou ocásky a je hotovo ![]()
@Aletheia já teda nejsem žádný znalec, ale něco mám načteno z emimina a myslím, že u této metody muž normálně ejakuluje do partnerky a ta si to pak jakože pomatlá po čípku
. Ne, že si to sperma zanese odněkuď zvenku
.
@eviku-miluna píše:
@Aletheia já teda nejsem žádný znalec, ale něco mám načteno z emimina a myslím, že u této metody muž normálně ejakuluje do partnerky a ta si to pak jakože pomatlá po čípku. Ne, že si to sperma zanese odněkuď zvenku
.
ano a někdy je to úspěšné, zvláště při atypickém uložení a směru čípku to muže spermiím pomoct.