Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Také je pro vás děsné to čekání, jestli MS přijde nebo ne? Napadlo mě, že bychom si tu mohly sdělovat, jak jsme na tom. ![]()
@Lenka230798 Ahoj. Taky čekám ![]()
Snažíme se druhý měsíc, takže kratka doba. Ale mám strach…potratila jsem ![]()
@Lenka230798 Jo, je to děs, běs, horor a hrůza
Já jsem to dovedla k dokonalosti a lovím duchy. Lustruju testy tak dlouho, že mám pomalu mžitky a už nevím, jestli vidím ducha, mžitku nebo kýho šlaka
Vím, že bych neměla, jenže pomoz si!
Teď navíc kojím, takže krom duchů ještě abych lovila ovulaci. Zlo!
Ahoj holky, ja tento mesic asi nic.
v jaké jste fázi cyklu? @berua13 je…mas pravdu, taky jsem z toho ted mnohem vice nervozni
porad nad tim premyslim, co kdyz se to zopakuje…
@Lenka230798 Právě už v 18 tydnu…byl to ošklivý zážitek. Aprotoze se nenašla příčina, tak se bojim aby se to neopakovalo. Ale touha po miminku je větší než strach ![]()
@Žena Vlk Tak to máme stejné
Taky na to vždycky koukám a vždycky mám pocit, že tam něco je. Předminulý měsíc mi vyšla slabá čárka asi týden před MS… pak dva dny zpoždění a samozřejmě nic…
@11223344 Já jsem teď týden po ovulaci, v neděli mi vyšel „skoro“ ovu test a hned jsme do toho praštili… akorát dneska mě začaly tak hrozně bolet záda, že jsem si myslela, že to dostanu… a nic, ale do MS mám 10 dní. Tak nevím, co to zase bylo ![]()
@berua13 Tomu věřím
Přístě to už určitě vyjde! Tomu strachu se vůbec nedivím…
@Lenka230798
Ach jo, no tak ještě, že v tom nejedeme samy! Navíc se přiznávám, že jsem schopná v jeden den testovat i víckrát. Jakože CO KDYBY! Přitom je to kravina a leze to do peněz, musím toho nechat
Nakonec se naštvu, vyházím všecky rádoby duchy do koše, a za nějakou dobu to jedu zase. Na palici je to ![]()
Já to teda zatím nehrotim…nemerim bazální teplotu, nedelam ovulační testy. Spocitam kdy mám plodné dny a to se snažíme víc ![]()
Ahoooj, přidávám se. Já mám dnes 21. DC a ovu byla asi 17. DC. Strašně mě při tom čekání štve, že mám ty cykly tak dlouhé… 31 až 33. To není fér
některé je mají jen 26 ![]()