Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siiiiiiiii no mě se taky o tom už zdálo kdysi a na testu pak bohužel jen jedna ![]()
Stejně to je hrozný jak to podvědomě všechno pracuje… jinak MS. má dorazit 9.10.
@siiiiiiiii to hrozný je u mě má dorazit až příští pátek takže mám ještě cas
@siiiiiiiii ja myslela ze sis jen nebyla jistá
tak to beztak najdeš ![]()
@Lenka230798 co myslíš? Jako dvě //??? Kéž by
to moje miminko bude opravdu vymodlene… Myslím si ze i u vás
@siiiiiiiii Jojo
sice se snažíme chvilku, ale bylo
i kdyz si myslim, ze tenhle měsíc se nezadari…
asi na to ještě neni vhodná doba ![]()
Tak mi to dnes nedalo, udělala sem si test a podle očekávání nic…
Tak jediný co mě trošku utěšuje je ze sem měla test 12,5 mlU/ml…
Dnes sem si koupila 10 tkovej tak třeba ráno udelam znova…
Ještě mám dva dny čas
ale to čekání je hrozný… Večer mi bylo opravdu zle a dnes sem pořádně nemohla do kuchyně, jak mi ty vůně vadilo…
@siiiiiiiii a nemas uz lepší počkat do MS? Ja ten jeden dělala, ale teď si říkám, ze raději počkám do MS a budu na 100% vedet, jak to je
a mas nejakej PMS? Ja začínám mít klasické tlaky v břiše a akné, nafoukly se mi prsa a zacinaji trošičku bolet… klasika…
ke všemu mě bolí poslední týden hlava a přijde mi, jako bych měla i ten poslední týden zvýšenou teplotu, tak jestli na mě jen neco neleze ![]()
Tak prsa bolela 3-4 dny spatky tak že sem nemohla spát na břiše… podprsenka mi byla opravdu malá. Teď už to tak hrozný není. Zada v kříži bolí, klouby bolej jako by na mě něco lezlo… a teplotu mám 36,8 C. Vecir i 37… Akné tenhle měsíc žádný, ale když třeba vystupuju z auta tak mě hrozně tahá práva strana břicha az k trisli… No nevím asi to moc hrotim…
@siiiiiiiii ja pro změnu nemůžu spát ráno dlouho
taky mě furt bolí v zádech, v kuse
A pro větší námaze mě začne bolet břicho takovým zvláštním způsobem
![]()
Hele asi to fakt moc řešíme
![]()
Tak unavená sem celej den, v noci zas pořádně nemůžu spát…
Tak až příjdeš na způsob jak na to nemyslet, tak mi dej prosím vědět
nebo se zblaznim