Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
10.10.16 12:05

@3dana1
Ahoj, mám asi stejnou zkušenost jako ty, v mejch 18 sem také byla na interubci.
Tehdejší přítel se k tomu nedokázal postavit čelem. Buď si to nechas vzít, nebo se rozejdem… Tak se tak stalo, lituju toho do dnes ale už to nevratim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.10.16 12:26

Mas to snejne ja jen doufam ze to vyslo ted mam spozdeni uz 5 dni @siiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.10.16 12:43

@Kajima no dnes jsem 11 DPO takže nevím no bolí to fakt hodně ale asi to skusim vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.10.16 13:37

@lovean Paracetamol je asi podobně neúčinný, viď? Já mám prostě připravený ten, migrény jsem v těhotenství zkrátka vydržela, ale to není moc dobrá rada :( Nicméně teď koukám na příbalový leták k Ibalginu, nesmí se až ve třetím trimestru. Jeden prášek podle mě nic neudělá, kór, když ještě ani nevíš, co a jak. Já jsem se kupříkladu pekelně zlískala, než jsem našla //, a dobrý :-D Neříkám u léků, které jsou v těhotenství fakt nebezpečné, ale jedna pilule Ibalginu nebude mít žádnej vliv (říkám teda jako laik). Případně bych zavolala na gynekologickou pohotovost o radu, občas jsou ale děsně nevrlí, jakože rady po telefonu nerozdávaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.10.16 13:39

@lovean „Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat.
V prvním a druhém trimestru těhotenství a při kojení užívejte přípravek pouze na výslovné doporučení lékaře. Ženy, které chtějí otěhotnět, se musí o užívání přípravku poradit s lékařem.
Přípravek nesmí užívat ženy v třetím trimestru těhotenství.“ Cituji z http://pribalove-letaky.cz/ibalgin-400 . Tak bych brnkla na gynekologii nebo obvodnímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
10.10.16 13:51

@lovean a citis nejake priznaky tehotenstvi?.. A taky si rikam kolik lidi mimi neplanovali a brali normalne leky dale a stejne bylo nakonec v poradku.. Myslim ze by se nic stat nemelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.10.16 14:35

@Kajima no příznaky ne ale to jsem neměla ani u jednoho těhotenství az později děsný nevolnosti takže takhle to nepoznam já stejně doma nic nemám krom Paralenu buď bych se musela stavit v lékárně nebo to vydržet ale nechci moc do lékárny pokoušelo by mě to koupit test a ten dřív jak ve čtvrtek až půjdu z práce kupovat nechci ale mám jit zítra do práce a bojím abych to přežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.10.16 14:44

@Kajima no vlastně mě předtím lehce pobolival podbřišek takze těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5004
10.10.16 15:32

@lovean no ja si minulý víkend taky vzala ibalgin ( byla jsem nachlazena a s horečkou)…Paralen jsem neměla…a po pravdě řečeno jsem to nijak zvlášť neresila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
10.10.16 15:50

@lovean závidím tvoji trpělivost:D já už bych dávno letěla do lékárny :D pokaždé si říkám, že vydrží nebudu nic číst, ale jakmile je termín ovulace tak jsem jak posedlá:D takže tohle by pro me byla vlka záminka se otestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.10.16 16:09

@Kajima no já jsem ráda už mi dochazi magnezko které mám ale vydrzi mi ještě to čtvrtku takže si půjdu ve čtvrtek po práci koupit magnezko a když se nebude nic chystat tak i test já věřím že to vydrzim zítra jdu do práce to se zabavim ve středu to nějak preziju a ve čtvrtek až do 18 zase v práci takže vydrzim nikdy jsem to nevydržela ale teď to vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
10.10.16 16:13

@lovean tak držím palce ať to vyjde:)) ja jsem teprve v polovině cyklu snad tesa. Minulý jsem měla týden zpoždění a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.10.16 16:42

@Kajima no díky já beru hormony takže to mám přesný vždy 4 dny po vysazeni těch prášku a dneska večer beru poslední vždy 3 den začnu špinit a 4 to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4037
10.10.16 17:03

Ahojky holky…tak se k vam pridam. Cekam na. carku na testu, cucim na nej uz jak cvok. Pred asi tremi dny tam. carka byla, malicko ale byla. Dalsi den opet a malicko vyraznejsi.Pak ruzove spineni, kdybych nekontrolovala cipek ani bych to nevedela. Dnes dusik neni skoro videt. :( S dobrou fantazii. A od vcera rano silene bolesti v podbřišku. Jeste horsi jak pred ms.Kdyz si lehnu malinko polevi.Prsa,normalne pred ms me boli hodne, ted jen pri doteku a hlavme pod dvorcem. Ms ma dojit ve ctvrtek. Mam obavy ze se neco pokazilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.10.16 17:12
@Kajima píše:
@lovean závidím tvoji trpělivost:D já už bych dávno letěla do lékárny :D pokaždé si říkám, že vydrží nebudu nic číst, ale jakmile je termín ovulace tak jsem jak posedlá:D takže tohle by pro me byla vlka záminka se otestovat

Hahaha, přesně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital