Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@3dana1
Ahoj, mám asi stejnou zkušenost jako ty, v mejch 18 sem také byla na interubci.
Tehdejší přítel se k tomu nedokázal postavit čelem. Buď si to nechas vzít, nebo se rozejdem… Tak se tak stalo, lituju toho do dnes ale už to nevratim…
Mas to snejne ja jen doufam ze to vyslo ted mam spozdeni uz 5 dni @siiiiiiiii
@Kajima no dnes jsem 11 DPO takže nevím no bolí to fakt hodně ale asi to skusim vydržet
@lovean Paracetamol je asi podobně neúčinný, viď? Já mám prostě připravený ten, migrény jsem v těhotenství zkrátka vydržela, ale to není moc dobrá rada
Nicméně teď koukám na příbalový leták k Ibalginu, nesmí se až ve třetím trimestru. Jeden prášek podle mě nic neudělá, kór, když ještě ani nevíš, co a jak. Já jsem se kupříkladu pekelně zlískala, než jsem našla //, a dobrý
Neříkám u léků, které jsou v těhotenství fakt nebezpečné, ale jedna pilule Ibalginu nebude mít žádnej vliv (říkám teda jako laik). Případně bych zavolala na gynekologickou pohotovost o radu, občas jsou ale děsně nevrlí, jakože rady po telefonu nerozdávaj.
@lovean „Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat.
V prvním a druhém trimestru těhotenství a při kojení užívejte přípravek pouze na výslovné doporučení lékaře. Ženy, které chtějí otěhotnět, se musí o užívání přípravku poradit s lékařem.
Přípravek nesmí užívat ženy v třetím trimestru těhotenství.“ Cituji z http://pribalove-letaky.cz/ibalgin-400 . Tak bych brnkla na gynekologii nebo obvodnímu.
@lovean a citis nejake priznaky tehotenstvi?.. A taky si rikam kolik lidi mimi neplanovali a brali normalne leky dale a stejne bylo nakonec v poradku.. Myslim ze by se nic stat nemelo..
@Kajima no příznaky ne ale to jsem neměla ani u jednoho těhotenství az později děsný nevolnosti takže takhle to nepoznam já stejně doma nic nemám krom Paralenu buď bych se musela stavit v lékárně nebo to vydržet ale nechci moc do lékárny pokoušelo by mě to koupit test a ten dřív jak ve čtvrtek až půjdu z práce kupovat nechci ale mám jit zítra do práce a bojím abych to přežila
@Kajima no vlastně mě předtím lehce pobolival podbřišek takze těžko říct
@lovean no ja si minulý víkend taky vzala ibalgin ( byla jsem nachlazena a s horečkou)…Paralen jsem neměla…a po pravdě řečeno jsem to nijak zvlášť neresila…
@lovean závidím tvoji trpělivost:D já už bych dávno letěla do lékárny
pokaždé si říkám, že vydrží nebudu nic číst, ale jakmile je termín ovulace tak jsem jak posedlá:D takže tohle by pro me byla vlka záminka se otestovat
@Kajima no já jsem ráda už mi dochazi magnezko které mám ale vydrzi mi ještě to čtvrtku takže si půjdu ve čtvrtek po práci koupit magnezko a když se nebude nic chystat tak i test já věřím že to vydrzim zítra jdu do práce to se zabavim ve středu to nějak preziju a ve čtvrtek až do 18 zase v práci takže vydrzim nikdy jsem to nevydržela ale teď to vydrzim
@lovean tak držím palce ať to vyjde:)) ja jsem teprve v polovině cyklu snad tesa. Minulý jsem měla týden zpoždění a nic
@Kajima no díky já beru hormony takže to mám přesný vždy 4 dny po vysazeni těch prášku a dneska večer beru poslední vždy 3 den začnu špinit a 4 to dostanu
Ahojky holky…tak se k vam pridam. Cekam na. carku na testu, cucim na nej uz jak cvok. Pred asi tremi dny tam. carka byla, malicko ale byla. Dalsi den opet a malicko vyraznejsi.Pak ruzove spineni, kdybych nekontrolovala cipek ani bych to nevedela. Dnes dusik neni skoro videt.
S dobrou fantazii. A od vcera rano silene bolesti v podbřišku. Jeste horsi jak pred ms.Kdyz si lehnu malinko polevi.Prsa,normalne pred ms me boli hodne, ted jen pri doteku a hlavme pod dvorcem. Ms ma dojit ve ctvrtek. Mam obavy ze se neco pokazilo ![]()
@Kajima píše:
@lovean závidím tvoji trpělivost:D já už bych dávno letěla do lékárnypokaždé si říkám, že vydrží nebudu nic číst, ale jakmile je termín ovulace tak jsem jak posedlá:D takže tohle by pro me byla vlka záminka se otestovat
Hahaha, přesně ![]()