Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poiu no uvidíš ještě ale pokud čárka slabne tak se to asi fakt pokazilo
@Žena Vlk nemusíte se vyhýbat lékárně a říkat si ne nekoupim si ho a prostě vydržet už jsem chtěla skusit ale říkám ne nic nebude když dorazí červená tak dorazí a když ne přijde na řadu ten test aspoň neutratim tolik peněz
@lovean píše:
@Poiu no uvidíš ještě ale pokud čárka slabne tak se to asi fakt pokazilo
On ten prvni test byl Gravi test pak Mamatest. Ale je to vlastne to stejny, stejny vyrobce. Ale je divny ze jsem mela prvni naznak na testu az 12dpo. Pred dvema mesici mi vysla krasna carka uz 8 dpo, bohuzel odeslo. Bolesti v podstate zadne.Prsa o cislo vetsi. Uplne vsechno ted jinak. To nemuze to hcg rust o kazdou hodinu 2×
a ne co dva dny
![]()
Tak co máte z toho já dřív testovala taky brzo ale takhle mam aspoň naději do menstruace
Je to jak naschvál… jen dneska jsem se dozvedela o dvouznamych, že jsou těhotné. A Hádejte co. Ani jedna to nechtěla… připadá mi ze každý kolem je těhotný
@Kajima no to tak bývá že Všichni kolem jsou těhotné jen ty ne klasika
Chytla mě mega netrpělivost a už si tady gůglím články a diskuse o uhnizďování vajíčka. Proboha…
Snad budu mít další dny napilno, abych se už k tomu nedostala!! ![]()
@Žena Vlk
To moc dobře znám, tyhle všechny články čtu každý měsíc… furt dokola, jako bych čekala ze tam najdu něco nového…
@siiiiiiiii
No tak to jsem ráda, že to nedělám sama. Taky to čtu furt dokola, jako kdyby tam od minule něco zásadního přibylo ![]()
@Žena Vlk
Přesně… Potřebuju se od toho nak odpoutat, nebo snad nikdy těhotná nebudu…
Protože na to myslím opravdu furt, pri vzbuzeni, jídle, sexu, po sexu, venku, ve vaně… prostě všude… Teď sem dokonce nastoupila do nové práce tam se mi opravdu nelíbí a da se říct ze ji ani nezvladam
takže tam na to myslím ještě o 100% víc. Protože vím že nic jiného mě od tam tud nevysvobodi
Holky já mám do odpoledne vystrano jdu do práce za chvíli a tam na to myslet nebudu takže aspoň chviku no uvidíme mě už se blizi mrska tak jsme zvědavá jestli dorazi nebo ne