Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem také čekatelka
Pokusím se na to nemyslet (HAHAHAHAHA) a vyčkat dva týdny, ale vsázím kalhoty na to, že to nedám
Kolik DPO jste začaly testovat?
@Lenka230798 holky jsem na tom podobně taky to nemůžu vydržet jediný kde na to nemyslím je práce tam na to nemám čas
@Žena Vlk já myslím u minulého tehu 11 ale teď se snažím vydržet do menstruace ale já jsem si skoro jistá že u mě dorazí
@lovean ja uz testovala a nic
ale taky to chci zkusit vydržet ![]()
@lovean A ukázalo to něco ten jedenáctý den? @Lenka230798… tak ten ideál mám také, no
Anebo se ukáže, že mám teď při kojení pořád krátkou luteální fázi, dostanu to už za týden a bude po srandě.
@Žena Vlk jj uz tam byla slabá čárka ale teď fakt nechci dřív jak v den menstruace
@lovean To chápu! Já se obávám, že to nevydržím a za deset dní vypukne hysterické testování
Nevím, jak se od toho oprostit a neřešit to. ![]()
@Žena Vlk no je to blbi ale já si říkám že prostě ten test nekoupim a je
Tak já už mám klasický bolení, takže čekám, že do večera přijde MS ![]()
Tak můj dnešní zážitek… odpoledne sme se s přítelem tulili
po skončení jsem šla na záchod a na papíře naruzovele cosi, tak sem si říkala a je to tady
uz se špatnou náladou se mi hroutil život
. Jo, je to ***** ale snad chápete… Kor když pak sedíme v naší hospudce a vidím ženskou, která v pondělí porodila a dneska si tam nakraci s miminkem ve vajicku, všude zahulino… jsem kuřák ale i pro me to je až moc… Pak si člověk jen říká jak je tohle nefér…
Teď sem se rozvasnila… Tak zas k věci.
Po tom prvním utrenim pak uz zas nic… Tak nevim jestli mne přítel rejpnul, nebo co…?
@siiiiiiiii No, kdyby to nebylo až pár dní po sexu, tak by to třeba mohlo být zahnízdění
Ale takhle těžko říct… Anebo třeba se zahnízdilo a zrovna to vyšlo takhle
![]()
Je mi zle, břicho bolí a nálada? Ani nemluvím… Už mám chvíle ze si říkám uz abych to dostala protože tenhle měsíc je opravdu silenej
Přítel zas věří ze sem v tom
A ja už to zklamání nechci ![]()
Omlouvám se… dnes sem opravdu Hysterická
@siiiiiiiii Já bych řekla, že to může být nadějné
V těhotenství jsou sliznice překrvené a po sexu opravdu můžeš špinit. A výkyvy nálad á la tragický PMS jsem měla já, než jsem našla //! Takže držím palce, co to jde ![]()