Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
7.10.16 19:55

Tak jsem také čekatelka :-D Pokusím se na to nemyslet (HAHAHAHAHA) a vyčkat dva týdny, ale vsázím kalhoty na to, že to nedám :-D Kolik DPO jste začaly testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.10.16 19:57

@Lenka230798 holky jsem na tom podobně taky to nemůžu vydržet jediný kde na to nemyslím je práce tam na to nemám čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.10.16 19:59

@Žena Vlk já myslím u minulého tehu 11 ale teď se snažím vydržet do menstruace ale já jsem si skoro jistá že u mě dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.10.16 20:29

@lovean ja uz testovala a nic :mrgreen: ale taky to chci zkusit vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.10.16 20:36

@lovean A ukázalo to něco ten jedenáctý den? @Lenka230798… tak ten ideál mám také, no :-D Anebo se ukáže, že mám teď při kojení pořád krátkou luteální fázi, dostanu to už za týden a bude po srandě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.10.16 20:59

@Žena Vlk jj uz tam byla slabá čárka ale teď fakt nechci dřív jak v den menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.10.16 21:14

@lovean To chápu! Já se obávám, že to nevydržím a za deset dní vypukne hysterické testování :-D Nevím, jak se od toho oprostit a neřešit to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
7.10.16 22:22

@Žena Vlk no je to blbi ale já si říkám že prostě ten test nekoupim a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.10.16 22:24

@Žena Vlk Ono to asi jen tak na povel nejde  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
8.10.16 16:32

Tak já už mám klasický bolení, takže čekám, že do večera přijde MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.10.16 18:31

Tak můj dnešní zážitek… odpoledne sme se s přítelem tulili :hug: po skončení jsem šla na záchod a na papíře naruzovele cosi, tak sem si říkala a je to tady :( uz se špatnou náladou se mi hroutil život :pocitac:. Jo, je to ***** ale snad chápete… Kor když pak sedíme v naší hospudce a vidím ženskou, která v pondělí porodila a dneska si tam nakraci s miminkem ve vajicku, všude zahulino… jsem kuřák ale i pro me to je až moc… Pak si člověk jen říká jak je tohle nefér…

Teď sem se rozvasnila… Tak zas k věci.

Po tom prvním utrenim pak uz zas nic… Tak nevim jestli mne přítel rejpnul, nebo co…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
8.10.16 18:34

@siiiiiiiii No, kdyby to nebylo až pár dní po sexu, tak by to třeba mohlo být zahnízdění :think: Ale takhle těžko říct… Anebo třeba se zahnízdilo a zrovna to vyšlo takhle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.10.16 18:35

Je mi zle, břicho bolí a nálada? Ani nemluvím… Už mám chvíle ze si říkám uz abych to dostala protože tenhle měsíc je opravdu silenej :( Přítel zas věří ze sem v tom :? A ja už to zklamání nechci :,(
Omlouvám se… dnes sem opravdu Hysterická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.10.16 19:05

@siiiiiiiii Já bych řekla, že to může být nadějné ;) V těhotenství jsou sliznice překrvené a po sexu opravdu můžeš špinit. A výkyvy nálad á la tragický PMS jsem měla já, než jsem našla //! Takže držím palce, co to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.10.16 19:40

Mě zase občas poboliva břicho ale moc to nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie