Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já už // mám jen jsem chtěla přispět se svými zkušenostmi
Tak jako první asi zmíním, že jak jsem moc chtěla // ,tak jsem příznaky měla každý měsíc
(těch neúspěšných měsíců bylo 6-7)
Furt jsem měla stresy, byla ve špatné psychické kondici. Pak asi po tom půl roce jsem se vším sekla, odjela se odreagovat na dovču, na nic nemyslela a z dovči se vrátila s //
A co je na tom nejsmejsnejsi? Příznaky skoro žádné
Akorát straně nafouklé břicho, přijela jsem a vsichni mi říkali jestli náhodou nejsem těhotná. Smála jsem se tomu, že mě se to stát nemůže, že je to blbost. Ze srandy jsem si šla udělat test s tím, že tam určitě nic nebude. No a dvě čárky jak vyšité, asi tři dny před MS.
Takže milé snažilky , opravdu na to nemyslete, nějak extra se nepozorujte, když to přijde, tak to přijde ![]()
Ahoj holky,
omlouvam se pokud to patri jinam, jsem tu nova
Mam dotaz, 25.8. mela prijit ms, 29.8. jsme meli nechraneny sex a od te doby nic… dnes je to 11. den zpozdeni. O miminko se zatim nesnazime, takze ovulace netusim kdy mam… prumerne muj cyklus trva 33 dni, ale pravidelny neni. Myslite, ze muzu byt tehotna? Nejdelsi zpozdeni ms za posledni roky jsem mela podle appky 5 dni…
diky!
@BellatrixLestrange muzes mohla byt ovu pred tou predpokladanou ms zkus uz test lepsi teda tri dny jeste pockat, ale citlive ti uz ukazi… nebo ze stresu se to opozdilo ![]()
@Pavouček1994 udelala jsem vcera, negativni, ale podle vsech moznych informaci co jsem cetla je jeste brzo na to aby neco ukazal
jinak to miminko bych chtela…
@Vicky1 dekuji ![]()
@BellatrixLestrange 11 den zpoždění ms někde píšou, že je brzo na to, aby test něco ukázal?
dnešní testy jsou skutečně tak citlivé, že se testuje vždy v den zpoždění.. a tady na miminu se kolikrát testuje i 7 den po ovulaci a je to normální
i když je jasné, že nic neukáže, spíš až tak 10 den po ovu a to u někoho ještě ani nemusí být termín ms.. většinou bývá ovulace v půlce cyklu, když to beru tak nějak obecně a ne ženy kus od kusu (běžný cyklus 28 dní) a za 14 dní v termín ms už je dáávno jasno. pokud si jistá nejsi, skoč na krev a máš jasno určitě
tak at to klapne
![]()
@Vicky1 tak bohuzel kontrola nedopadla
už jsem zase snazilka
@Martina008 ach jo
proc se to musi stavat, kdyz uz jednou dusicka prijde. Neboj me to taky potkalo a nakonec mame doma milacka
urcite to prijde, ale je to tezky
a uz mas klid? Odeslo samo nebo si byla na zakroku? Ja dnes 9dpo ale test nedelam (snad poprve
) uz na to kaslu, za tri dny to dostanu nebo ne ![]()
@Vicky1 odešlo samo
ale asi to tak mělo být
snad se zadari znova ![]()
@Martina008 urcite
zkuste hned tento mesic. Kamaradka pred rokem mela takhle tohle same a tento tyden si pujdu pochovat uzlicek, ktery se zadaril dalsi mesic ![]()
Ahoj holky tenhle měsíc je nějaký zmatený posílám graf akorát těch pár dní sem neměrila protože sem byla nachlazena a nemá cenu měřit teploty by byli zkreslené. Myslíte že byla ovu? Já myslím že asi ne nebo spíše sem z toho už zmatená ![]()
Ahoj holky já sem uprostřed cyklu měla šílenou bolest v podbřišku ,ale fakt šílenou.Premyslela sem jestli nevolat rychlou …Nakonec sem počkala a bolest zesláblá,po 2dnesch byla bolest slabá.Od té doby střídavě spinim a trochu krvácím,spinim a zase krvácím.Sex byl den před bolesti podbřišku naposled.Tak nevím mohlo to být zahnizdovani ?Včera sem měla na toaletaku krev a bílý hustý asi výtok.Omlouvam se za nechutnosti.Napadl mě ještě zánět ,ale nic mě nebolí ,bolest v podbřišku byla asi ovulace.Ted nevím jestli na gyndu se objednat.Od čtvrtka čekám ,zda se rozjede menstruace,kdyz krvácím.Ale je to stále slabe.A mám to dostat až za týden.Tak nevím ,navíc přes krvácení mě asi nevyšetří?
Nevím jestli si můžu vzít Ascorutin ,snažíme se o dítě.Tak nevím zda by to plodu neuškodilo třeba.V pondělí zavolám na gyndu.Ale zajímá mě jestli to třeba není to zahnizdovani.Ale od čtvrtka krvácím slabé,ale krvácím no.Tak asi tehu to nebude
.