Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2495
7.3.18 20:44
@Anonymní píše:
To sem se právě dočetla no. Nevim podle čeho mi určil od 15teho dne.

Asi chtel mit jistotu kdyby ovu byla 14 den ale ja ma treba i 30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.18 21:55

@Vicky1 Já měla 22den cyklu nejpozději. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2495
7.3.18 22:03
@Anonymní píše:
@Vicky1 Já měla 22den cyklu nejpozději. :roll: :mrgreen:

Radeji nasad az po ovu podle testu… drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.18 23:11

@Vicky1 Díky :kytka:.Už se snažíme dlouho. Zatim bylo jen mimoděložní po 9ti měsících snažení :(.Od mimoděložního už to bude rok příští měsíc.

• Citovat
  • Upravit
2495
8.3.18 07:53
@Anonymní píše:
@Vicky1 Díky :kytka:.Už se snažíme dlouho. Zatim bylo jen mimoděložní po 9ti měsících snažení :(.Od mimoděložního už to bude rok příští měsíc.

Tak to uz se brzo urcite zadari :hug: ja mam zasebou zamlkly nekdy v 11tt a v prosinci asi spontalni a jeden mimodelozni k tomu, ale odeslo to a mimo se to snad vstrebalo uz. Chceme se znovu zacit snazit na konci mesice. Ja nemela nejspis pvu hodne mi pomohl nosifol forte kontryhel a po pvu si dam cerstvy ananas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.18 18:11

@Vicky1 Tak ať se brzy zadařilo :srdce: :kytka:.Tak mi teď došlo ze si pisem i v další skupině :mrgreen:.Ptala sem se na tu Macu a Fertipronu :lol: :mrgreen: a napsala si mi ty :hug:.

• Citovat
  • Upravit
906
27.3.18 10:00

Ahoj holky ty co mě znáte dlouho jsem tu nebyla. V prosinci jsem to zabalila a říkala si pět let dlouhá doba, bohužel stále pokračuje nedaří se i přes to že jsme se na to vy… A co vy jak vám se daří pokud tu některá ještě jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.18 10:42

Ahoj taky se nedaří v červnu to bude též pět let.Dnes jsem dostala menstruaci po sedmi dnech zpoždění každej den sme jásali, že už asi už za chvíli pride partner na oběd a já mu musím říct, že zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
27.3.18 11:26

Ahoj holky, taky se stále nedaří…my tedy 3,5 roku. A dokonce mi i poslední dva roky hapruje ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.18 13:32

Já sem to zatím nijak neřešila protože dva syni mám ctrnactileteho z předchozího vztahu a syna bude mu pět, teď ze vztahu s partnerem jsme osm let. Druhýho syna sem rodila císařem a od tý doby se nedaří, dvě mimoděložní, jedno zamkle tehu tak nevím. zacla sem pít kontrhyel a vyckavame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
28.3.18 06:42

@lalajdaa Ahojky, my stále pokračujeme, spíme spolu a třeba to někdy vyjde.. a jak se daří jinak? vybíráme letní dovču kam by jsme tak chtěli a to je jedinej zájem ted co máme, což je fajn se aspon něčím zabejvat.. na další testy a třeba i inseminaci půjdeme až někdy někdy.. nechce se nám ani jednomu.. čas běží a bohužel hodně rychle, ty čtyři roky utekli fakt rychle a těžko ho zastavim, tak uvidíme a pokusíme se co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.3.18 10:49

Holky, nemáte zkušenost s DUPHASTONEM?? Kdy ho nasadit? Pry blokuje OVU a ja ji mam až 18-20 dc, ale gyn rekla ze mam nasadit už 16 dc. Ovu mam, nerada bych o ni „prisla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
28.3.18 13:14

@Biedronca nasad az budes jista ze byla ovu  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.3.18 00:18

Ahojky holky da se 15 dnu po styku poznat dle priznaku ze se jedna o tehotenstvi? Bylo mi dnes cely den zle. Hlavne rano. Nevydrzela jsem to a udelala si test. Objevila se slaba druha /. I kolegyne v praci ji videla. Zajimalo by me zda je vubec mozne mit takto brzo priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
29.3.18 09:57

@kacenka0705 a kdy to mas dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie