Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To sem se právě dočetla no. Nevim podle čeho mi určil od 15teho dne.
Asi chtel mit jistotu kdyby ovu byla 14 den ale ja ma treba i 30 ![]()
@Anonymní píše:
@Vicky1 Já měla 22den cyklu nejpozději.![]()
Radeji nasad az po ovu podle testu… drzim palce ![]()
@Vicky1 Díky
.Už se snažíme dlouho. Zatim bylo jen mimoděložní po 9ti měsících snažení
.Od mimoděložního už to bude rok příští měsíc.
@Anonymní píše:
@Vicky1 Díky.Už se snažíme dlouho. Zatim bylo jen mimoděložní po 9ti měsících snažení
.Od mimoděložního už to bude rok příští měsíc.
Tak to uz se brzo urcite zadari
ja mam zasebou zamlkly nekdy v 11tt a v prosinci asi spontalni a jeden mimodelozni k tomu, ale odeslo to a mimo se to snad vstrebalo uz. Chceme se znovu zacit snazit na konci mesice. Ja nemela nejspis pvu hodne mi pomohl nosifol forte kontryhel a po pvu si dam cerstvy ananas ![]()
@Vicky1 Tak ať se brzy zadařilo
.Tak mi teď došlo ze si pisem i v další skupině
.Ptala sem se na tu Macu a Fertipronu
a napsala si mi ty
.
Ahoj holky ty co mě znáte dlouho jsem tu nebyla. V prosinci jsem to zabalila a říkala si pět let dlouhá doba, bohužel stále pokračuje nedaří se i přes to že jsme se na to vy… A co vy jak vám se daří pokud tu některá ještě jste.
Ahoj taky se nedaří v červnu to bude též pět let.Dnes jsem dostala menstruaci po sedmi dnech zpoždění každej den sme jásali, že už asi už za chvíli pride partner na oběd a já mu musím říct, že zase nic.
Ahoj holky, taky se stále nedaří…my tedy 3,5 roku. A dokonce mi i poslední dva roky hapruje ms.
Já sem to zatím nijak neřešila protože dva syni mám ctrnactileteho z předchozího vztahu a syna bude mu pět, teď ze vztahu s partnerem jsme osm let. Druhýho syna sem rodila císařem a od tý doby se nedaří, dvě mimoděložní, jedno zamkle tehu tak nevím. zacla sem pít kontrhyel a vyckavame.
@lalajdaa Ahojky, my stále pokračujeme, spíme spolu a třeba to někdy vyjde.. a jak se daří jinak? vybíráme letní dovču kam by jsme tak chtěli a to je jedinej zájem ted co máme, což je fajn se aspon něčím zabejvat.. na další testy a třeba i inseminaci půjdeme až někdy někdy.. nechce se nám ani jednomu.. čas běží a bohužel hodně rychle, ty čtyři roky utekli fakt rychle a těžko ho zastavim, tak uvidíme a pokusíme se co nejrychleji.
Holky, nemáte zkušenost s DUPHASTONEM?? Kdy ho nasadit? Pry blokuje OVU a ja ji mam až 18-20 dc, ale gyn rekla ze mam nasadit už 16 dc. Ovu mam, nerada bych o ni „prisla“.
Ahojky holky da se 15 dnu po styku poznat dle priznaku ze se jedna o tehotenstvi? Bylo mi dnes cely den zle. Hlavne rano. Nevydrzela jsem to a udelala si test. Objevila se slaba druha /. I kolegyne v praci ji videla. Zajimalo by me zda je vubec mozne mit takto brzo priznaky.