Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, myslim z je pozitivni. Mám dr jen zavolat? Nebo tam rovnou zajit?
Objednala bych se za 14 dni ![]()
Po dlouhé době nakupuji, tak jak jste na tom vy. My stále nic i přes to že jsme to vzdali.
Holky jsem na vaskach jestli se radovat nebo ne…první měsíc sněžení a výsledek viz foto. První 6.7 a druhý dnes… Bojím se radovat
![]()
@Lucinka2209 píše:
@Dominika6 vždyť tam jsou krásné 2 čárkyjasně že se raduj:)
Kdyz já si nejsem jistá s tím spozdenim MS jsem lempl a nepíšu si to proste jsem to vždycky dva dny do předu vedela
ale teď vůbec netuším kdy že teda byla ta posledni. ![]()
@Dominika6 podlevtoho testu jsi tak cca den dva po vynechani, rekni ze posledni ms 8.5. Stejne ti termin urci ve 12tt podle screeningu a ten je presnejsi ![]()
@Vicky1 píše:
@Dominika6 podlevtoho testu jsi tak cca den dva po vynechani, rekni ze posledni ms 8.5. Stejne ti termin urci ve 12tt podle screeningu a ten je presnejsi
Moc děkuju tak snad vše dobře dopadne k Dr se teda objednám na koncem tydne ![]()
Ahoj holky jak se mate ? Snažíme se od prosince o miminko je mi 19 pritelovi 22
@Leliii
Jdeto mládě
mě je 31 a přitelovi 37 a snažíme přes rok a půl. Zatím vyzkoušené veškeré vytaminy, čaje, bylinky, tinkturu a zatím nic. Už je to občas na
ale co nadělám. Mám žadanku do Caru, ale zatím není moc času na objednání.
@Littlefool ajo tahle u nás se to zatím neřeší začne to doktorka řešit az v říjnu
@Vicky1 píše:
@Dominika6 staci za 14 dni![]()
Tak jsem byla dnes u Dr a řekla mi že jsem v druhém tydnu max…není to nějaký divný vzhledem k tomu že první pozitivní test jsem měla už 6.7.? Dle mých výpočtu od poslední MS bych měla být min. v pátým týdnů…vůbec tomu nerozumím jak to teda počítat
![]()
@Dominika6 no ve dezhym tydnu by nic nevidela, takze to bere tak, te dva tydny od poceni coz vychazi cca, vydrz na dalsi kontrolu a uvidis ![]()
Ahoj holky, myslim z je pozitivni. Mám dr jen zavolat? Nebo tam rovnou zajit?