Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aillet přesně právě nevím, nemám ji pravidelnou. Myslím tak 4-5 dní asi. Jak říkám, testuju hodně brzo no.
@Mišišušlenečka píše:
@Aillet přesně právě nevím, nemám ji pravidelnou. Myslím tak 4-5 dní asi. Jak říkám, testuju hodně brzo no.
Tak počkej pár dní a zkus to znovu.
@Anonymní píše:
14DPO, MS 2 dny zpoždění.
jasně pozitivní!!!
tiše gratuluji
Ahoj děvčata
Chtěla bych se vám tady rozepsat
vím že mi nemůžete dát jasnou odpověď, nejste jasnovidky, spíš se potřebuju někomu svěřit ![]()
Už jsem jednou byla těhu, bohužel mimoděložně. Moje příznaky byly následující: bolest břicha, nevolnost, neustálá chuť na mléko, únava, MS byla ale kratší než obvykle .. teď už si asi nic dalšího nevybavím
Nicméně, se mi momentálně skoro všechny příznaky opakují, MS přišla o týden později, byla slabší a kratší, taky jsem teď nafouklá jak balon … Říkám si, že by to možná i bylo ono, ale pak si řeknu že je to blbost, že zas budu koukat na negativní test ![]()
@Nikkie zkus test a uvidíš, jinak to nezjistíš. Budu moc držet palce, aby to nebylo mimo
určitě dej pak vědět. ![]()
@Mišišušlenečka tak testík už mám a jak přijedu z šichty tak se na to vrhnu, to už by mělo byt vidět i odpoledne kdyz to počítám tak mi vyšel nejaky 6 - 7 tt tak snad
děkuji za držení palců ![]()
Holky co myslíte, 15DPO 3dny vynechaná MS
@Anonymní píše:
jasně pozitivní
gratuluju
a jestli je i ten test ze včera co tu je výš tvůj, tak bych řekla že dnes i o něco silnější ![]()
@Anonymní píše:souhlasím, jak už jsem paala včera, jasně pozitivní, volej doktora.
@Mišišušlenečka To já taky
přijdu si jak rozdvojená osobnost, první si řeknu „ten test vyjde určitě pozitivní“ a hned na to „to není možné to je blbost“ ![]()
@Nikkie píše:
@Mišišušlenečka To já takypřijdu si jak rozdvojená osobnost, první si řeknu „ten test vyjde určitě pozitivní“ a hned na to „to není možné to je blbost“
Tak cooo?
![]()
@Mišišušlenečka No nic, oba testy negativní .. i včerejší, i dnešní
v tom případě nevím, co to semnou je, dneska mám i od té doby co jsem vstala takovou hnusnou chuť v puse, úplně vím co se myslelo tím „kovovou“ … Nechápu svoje tělo, všechno mi napovídá že jsem, jenom ten test mi to kazí ![]()