Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.18 15:29

@Aillet přesně právě nevím, nemám ji pravidelnou. Myslím tak 4-5 dní asi. Jak říkám, testuju hodně brzo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.8.18 21:30
@Mišišušlenečka píše:
@Aillet přesně právě nevím, nemám ji pravidelnou. Myslím tak 4-5 dní asi. Jak říkám, testuju hodně brzo no.

Tak počkej pár dní a zkus to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.18 21:31

@Russet mám to v plánu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.18 21:46

Co si o tomhle myslíte?

14DPO, MS 2 dny zpoždění.

• Citovat
  • Upravit
21.8.18 21:52
@Anonymní píše:
14DPO, MS 2 dny zpoždění.

jasně pozitivní!!! :kytka: tiše gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.8.18 06:46

Ahoj děvčata :mavam: Chtěla bych se vám tady rozepsat :D vím že mi nemůžete dát jasnou odpověď, nejste jasnovidky, spíš se potřebuju někomu svěřit :D
Už jsem jednou byla těhu, bohužel mimoděložně. Moje příznaky byly následující: bolest břicha, nevolnost, neustálá chuť na mléko, únava, MS byla ale kratší než obvykle .. teď už si asi nic dalšího nevybavím
Nicméně, se mi momentálně skoro všechny příznaky opakují, MS přišla o týden později, byla slabší a kratší, taky jsem teď nafouklá jak balon … Říkám si, že by to možná i bylo ono, ale pak si řeknu že je to blbost, že zas budu koukat na negativní test :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 08:30

@Nikkie zkus test a uvidíš, jinak to nezjistíš. Budu moc držet palce, aby to nebylo mimo :palec: určitě dej pak vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.8.18 11:31

@Mišišušlenečka tak testík už mám a jak přijedu z šichty tak se na to vrhnu, to už by mělo byt vidět i odpoledne kdyz to počítám tak mi vyšel nejaky 6 - 7 tt tak snad :think: :hug: děkuji za držení palců :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:21

@Nikkie super :palec: jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 12:22

Holky co myslíte?

Holky co myslíte, 15DPO 3dny vynechaná MS

• Citovat
  • Upravit
661
22.8.18 12:24
@Anonymní píše:

jasně pozitivní ;) gratuluju :kytka: a jestli je i ten test ze včera co tu je výš tvůj, tak bych řekla že dnes i o něco silnější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 12:25
@Anonymní píše:
souhlasím, jak už jsem paala včera, jasně pozitivní, volej doktora. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.8.18 14:12

@Mišišušlenečka To já taky :D přijdu si jak rozdvojená osobnost, první si řeknu „ten test vyjde určitě pozitivní“ a hned na to „to není možné to je blbost“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 21:10
@Nikkie píše:
@Mišišušlenečka To já taky :D přijdu si jak rozdvojená osobnost, první si řeknu „ten test vyjde určitě pozitivní“ a hned na to „to není možné to je blbost“ :D

Tak cooo?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.8.18 05:58

@Mišišušlenečka No nic, oba testy negativní .. i včerejší, i dnešní :,( v tom případě nevím, co to semnou je, dneska mám i od té doby co jsem vstala takovou hnusnou chuť v puse, úplně vím co se myslelo tím „kovovou“ … Nechápu svoje tělo, všechno mi napovídá že jsem, jenom ten test mi to kazí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí