Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@heevi Jojo, dnes 10-11 DPO… tak uvidíme… zatím se nechci moc radovat, prý se testy dr max zhoršily a dělají i falešný duchy…ale modlím se no… Děkuju ![]()
@Kety28 Myslím, že falešnej by nebyl tak vidět, na to, že máš před MS, je super
![]()
Tak já jsem dnes budto ovulovala nebo jsem 1dpo.. včera jsem měla ten silný test, bolesti včera i dnes, dnešní test jsem dělala až před hodinou a nevím jestli jsem fakt dvě hodiny před testem nepila a budto jsou stejně silné nebo testovací slabší.. wondfům ovuláčkům moc nevěřím… tka uvidíme.. když vydržím, testovat budu až na štědrý den ![]()
@Pavouček1994 ahoj, jestli je to wondfo, tak ta druha čárka pry musí byt myslím černá - mnohem silnější než ta testovací…
@Kety28 @Pavouček1994 já jsem otěhotněla z téhle čárky a je to Wondfo
takže to má asi každá trochu jinak ![]()
@Kety28 ano, je to wondfo - pokud je testovací silnější než kontrolní, je to úplně jasné
černé čárky nedělá vůbec žádný test ![]()
@Lucinka157 tak samozřejmě že jsou testy jen orientační
já jsem štastná, že jsem takový test konečně taky někdy viděla
stopro ovulka proběhla 11-12dc ![]()
@Pavouček1994 přesně důležité je ze vis kdy cca byla a zbytek už je ve hvězdách
moc držím palce…
Byla jsem v jedny skupině - bazalni teplota + ovulacni testy zkušenosti a tam to prave řešili… tohle je ze stejně moči wondfo a max…wondfo je silnější než testovaci, ale pozitivní to dle Maxe porad není…
@Kety28 u některých žen totiž některé druhy testů ovulaci ani nezachytí, wondfo je nejcitlivější, funguje to vlastně stejně jako těhu testy, prostě mají různou citlivost.