Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5004
4.10.16 18:34

@Manolisa to by mě taky zajímalo…Já jsem tedy rozhodnuta testovat az po vynechání ms. Dřív ne, nechci se nervovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.10.16 18:37

Holky já zarputile říkám že dřív jak v den vynechané menstruace test nedělám tak snad to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.10.16 18:45

No, myslím, že 11 den po ovulaci by už mělo být něco vidět. Může a nemusí, samozřejmě. :)
@lovean Já si říkala, že už taky nikdy… jenže tenhle měsíc jsem nějaká netrpělivá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.10.16 18:51

@Lenka230798 no já měla sex něco mezi 3-4 dny Před ovulací tak tomu moc nedavam ale uvidíme ale nechci být sklamana z negativního testu proto pocakam do menstruace pokud to vydrzim test doma nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.10.16 18:56

@lovean No mě vyšel skoro ovu test v neděli a hned jsme na to houpli, takže to bylo třeba jen pár hodin před ovulací, takže si myslím, že by třeba z toho něco být mohlo… ale taky mám pochybnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.10.16 19:11

@Lenka230798 no vím že u mě je to malo pravděpodobný ale ještě úplně straceny to není u tebe je to akorát tsk třeba to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.10.16 19:13

@lovean tak třeba to bude příjemné překvapení :kytka: Já myslím, že si ještě počkám… pořád mám v sobě takový pocit, že ještě není pravý čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.10.16 19:19

@Lenka230798 já opravdu udělám vše abych vydržela netestovat dřív vím přesně kdy to mám dostat po hormonech to mám pravidelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.16 19:32
@berua13 píše:
@Manolisa to by mě taky zajímalo…Já jsem tedy rozhodnuta testovat az po vynechání ms. Dřív ne, nechci se nervovat…

Prave, jestli je vubec technicky mozne tam neco videt krome ducha. Ja taky driv testovat nechci, jen ze to tu holky zminovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5004
4.10.16 19:39

@Manolisa ducha asi ano. Ale ja s tim nemam zkušenost. Při ssynovi jsem testovala az po více jak tydnu po vynechání ms…a při lonskem nepovedenem těhotenství za šest dni po vynechání. Takže to hned po několika sekundách se objevila silna čárka.
Navíc si teď myslím, že už bych to na sobe poznala podle příznaků… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.10.16 21:27

Jj, mluvím o duchovi, ale tak i ten se počítá, ne? Kdyz se ukáže, tak uz pak jen čekat, jestli neodejde s MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5004
4.10.16 22:15

@Lenka230798 Právě proto nechci raději testovat před ms…bylo by to zklamání. Ale třeba to taky nevydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.16 22:23

@berua13 a jak mas stareho syna, ja mam 2,5letaka a az ted se citim, ze by slo mit druheho cvrcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.10.16 01:18

Ahoj, tak já se taky přidám. jsem tu nová a je fajn „vykecat se“ někde, kde si o vás okolí nebude myslet, že jste blázen :lol:. my se zas až tak moc nesnažíme, chtěli jsme začít až tak za měsíc, ale i tak proběhl nechráněný styk a mně je od té doby pořád špatně a pobolívá mě podbřišek. příznaky by odpovídaly, ale zdá se mi to příliš nepravděpodobné. na test je ještě brzy, je to teprve něco přes týden. manžel mi říkal, že si to namlouvám, ale když vidí, jak je mi denně na zvracení, už taky váhá ;) chtěla jsem se zeptat, jestli děláte teď, když jste možná těhotné (a není to zatím jisté) něco jinak - co se týče jídla, pití, sportu atd… díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5004
5.10.16 08:32

@Manolisa Já už mám velkého kluka…za měsíc mu bude čtrnáct. Nejsem už tudíž nejmladší, ale miminko by jsme si s přítelem moc přáli. Vloni jsme přišli o holčičku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí