Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já už holky beru hormony už takhle přes ně jednoho syna mám tak snad to pomůže i teď
@Lenka230798 já jsem gynex taky brala a nijak mi nepomohl takže za mě o ničem
@lovean Mně spíš přijde, že když jakoby zafungoval, tak to třeba byla jen náhoda u těch co ho tak propagují
No, uvidíme, co ten Nosifol ![]()
@Lenka230798 To verim…ja už o tom taky přemýšlím jestli se zadařilo
a pozorovat se budu taky…navíc mám veškeré příznaky v čerstvé paměti ![]()
@Lenka230798 přesně týden před menstruaci mě začalo bolet břicho ( tak jako vždy před ms) plus velka bolest prsou a spatne od žaludku
@berua13 Já právě nevím, jestli na nějakým „příznakům“ před MS může člověk věřit ![]()
@berua13 Aha
Tak ono je to zase na jednu stranu u každého individuální… Já teď třeba hrozně brzy vstávám, nevydržím déle spát, ale pak jsem přes den úplně KO… S tím to ale asi nebude mít nic společného ![]()
@Lenka230798 Už mu pomalu táhne na rok, tak přemýšlím o odstavení, ale víš co, je mi to líto
Jenže bych potřebovala upravit cykly… je to boj!
@Lenka230798 Je to urcite individuální…někomu není vůbec nic. A unavena jsem byla taky víc, ale to az později…a to si spíš myslím, že to bylo tim, že nebylo vše v pořádku
@berua13 Aha
No jsem zvědavá, jak to dopadne tento měsíc… ale řekla bych, že nic, když nad tím takhle pořád přemýšlím ![]()
@Lenka230798 když ona asi hodně děla právě ta psychika…taky jsem zvědavá jestli se zadařilo, ale mám ještě čas…tak jsem v klidu, ale taky začnu urcite vyšilovat ![]()