Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka230798 Ne to určite ne…ale ja to brala jako svoje selhání…tak proto jsem mela strach. Holčička byla naprosto zdrava, problém byl na moji straně…nejspíš něco s placentou.
@berua13 dekuji
jsem nervozni aby se neopakovalo, příčina nezjistena. Ke všemu jsem dneska prisla o praci, tak jsem uplne vyrizena…
@berua13 píše:
@11223344 vůbec na nic.
To je dobre, hlavně ze je vse ok!
Příspěvek upraven 02.10.16 v 21:22
@11223344 no tak to na klidu nepřidá. Já v práci v pohodě, ale zas se tam dost nadřu…starám se o postižené deti…
@berua13 ja jsem delala asistentku na IČO a dnes mi prisel MAIL (to asi nepochopím) kde mi sebral 75% úkolu ![]()
@berua13 mas zaslužnou praci
určitě je to tezke i psychicky…
@berua13 Za to jsi přeci nemohla. Ale je to krásné, když takhle partner podrží. Člověk si ho pak váží ještě víc.
Teď už to určitě všechno vyjde ![]()
@Lenka230798 @berua13 no ja jsem si taky rikala jestli jsem neco nesnedla, nekde neco nechytla, neprehnala to v praci, zbytečne nebyla mic ve stresu, malo odpocivala, hodne sexovala ![]()
@berua13 píše:
@Lenka230798 mám to dostat az 15. píše: Více
Já taky ![]()
@11223344 je to smutný, ale člověk si zvykne. Máme i deti které rodiče nechtějí nebo je zanedbavaji…někdy je to opravdu sileny…
@11223344 to ja taky…ještě dneska o tom přemýšlím a už to bude v prosinci rok. Ale nejsem si ničeho vědoma…