Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že se to lehce řekne, ale můžu potvrdit, že je fakt lepší s testem počkat na zpoždění menses. Já teď měla 14 dní denně nevolnosti, bolelo mě břicho, prsa… V den, kdy jsem to měla dostat, jsem si udělala test. Slabá, sotva viditelná druhá čárka. Asi za tři hodiny jsem to dostala. Teď krvácím opravdu hodně a šíleně mě bolí břicho, takže se mimi zkrátka neudrželo. Jelikož jsme teprve začali, tak mě to nijak nesebralo, ale umím si představit, co by to způsobilo po třeba ročním snažení. Asi fakt lepší nevědět…
Tak jak kdo pokračujete? Jsem 7 DPO a sleduju se, samozřejmě
Ale nevím. Měla jsem lehce zvýšenou tělesnou teplotu, nicméně to může být únava, pak jsem tedy nadmutá jako koza a cítím LEHKÉ tlaky v podbřišku, ale to jsou takové normální´, případně před-MS věci. Hmm…
@Žena Vlk já bych měla mít cca 5DPO těžko říct nemerim ani netestuju, takže kdo ví
ale nic necítím jen prsa trochu bolí, ale to je u mě normální znak že se blíží MS. Tedten čas ale utíká hrozné pomalu:D už by mohl být den kdy to mám dostat a něco se dít, ale myslim že máme další měsíc snažení před sebou
@Kajima Ten čas se vleče jak žvejkačka
Já ani nevím, kdy to mám dostat, kojím… akorát jsem prvně v životě zkusila ovulační testy, takže vím, kdy proběhla, a dle toho odhaduju, že MS by měla přijít příští pátek, tzn. po 14 dnech. Ale vážně netuším.
Holky tak já mám už po MS. Dneska se mi zdál neskutečně živý sen, že jsem si dělala 4 tt a všechny pozitivní.
no a ráno jsem byla u kartářky a ta mi řekla, že v listopadu budu mít lékařsky potvrzené těhotenství, tak jsem fakt zvědavá
![]()
@Lenka230798
Jeee tak to moc držím plavecky ![]()
Taky sem si říkala že bych k nake kartarce zašla ![]()
@siiiiiiiii ja byla uz asi u 3, ale z téhle jsem byla úplně hotova ![]()
Holky a co mám říkat já jsem 2 DC a mám před sebou teprve snažení a porad se modlim aby to vyšlo dobře tulenicko
@Lenka230798 mě kdysi kartářka řekla, že dítě budeme mít kolem mého 21 roku života. 21 mi bude v prosinci, tak doufám že kolem neznamená půl roku po ![]()
Ahojte holky, mužu se k vám pridat? Jaem momentálně přesně týden před MS a podle mých pocitu jsem 9 DPO. Tak uvidíme no… Taky to čekání nesnasim a to zkousime 1. měsíc ![]()
Kartarka je zajimava, od kamaradky Mamka mi vykládal a karty a vždy to vyslo! Ale už bych nesla, co kdyby mi řekla, ze mimi bude za 2 roky třeba? Nebo vůbec!
@Žena Vlk Ne, občas me poboliva podbřišek a prsa, ale fakt jen občas, snažím se na to moc nemyslet, protoze jsem typ, ze si to vsugeruju a pak mám hned všechny tehu priznaky. Ale necitim se ani unavena ani mi není zle. Mám citlivý čich, ale ten mám už snad od narozeni:))
@Klarush Je mi to jasný. Já jsem schopná si vsugerovat paterčata
A vydržíš s testováním až do termínu MS?
@Žena Vlk
jsem rada, ze v tom nejsem sama
no snad to vydrzim, snažíme se chvilicku a bojim se toho neg. testu tak asi vydrzim…snad ![]()
Ahojte čekatelky, to je dlouhà doba na to čekání co se vyklube, že
.
Já jsem už 30dc a dnes jsem nevydržela a testovala. A jak jinak, než bílo
.Už se asi nedočkám toho miminka ![]()