Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berua13 Moc mě to mrzí a nedivím se, že tě to sebralo…ale nezoufej, druhy měsíc ještě neni tak dlouhá doba.
Jinak mě ještě ms zatim nedišla ![]()
@Aluš78 zatím nezoufam…minule námto vyšlo brzy…třetí měsíc. Tak snad i teď to půjde
mě by mela ms přijít dnes nebo zítra…tak uvidím…
držím palce ![]()
@berua13 No super, tak kéž by ti to vyšlo i teď. Já s býv. manželem mam dceru a ta šla taky až po roce snažení a to jsem byla mladá…takže teď asi vajíčka už moc nejsou. Nevím proč to tak je. Když to tady ve městě vidím jak některý mají plno dětí a kolikrát ani neví jak do toho vlítly. A ty co by chtěly tak se jim nedaří. A nevim čím to je, ale teď všude kolem mě vídám buď těhule a nebo miminka ![]()
@Aluš78 ja mám z prvního vztahu syna…bude mu už čtrnáct. Přítel deti nemá…o to více byl potrat bolestnejsi.
A to ja pracuji s dětmi…starám se o děti které rodiče nechtějí a nebo je zanedbáváji…je to na nic…
jinak naštěstí kolem mě moc těhotných není…
@berua13 Chudinky dětičky…a to je pŕesně to o čem jsem psala.
Tolik nechtěných nebo zanedbaných dětí ![]()
Můj přítel má teda syna, ale chtěli jsme ještě společného capartíka. To už jsme byli i na výletě ve Fr. lázních a osahali jsme si i Františka ![]()
@Aluš78 Já už se teď bojim, že nám to třeba nepůjde…že po tom potratu už příroda řekne ne
![]()
@berua13 Neboj
To není důvod, aby to teď nešlo! Naopak, příroda usiluje o nový život
Mysli na tohle a neboj se ![]()
@Žena Vlk díky moc. Já se zatím nestresuju, jsem celkem v klidu…jsou to teprve dva měsíce. Ale je jasný, že hlavou se mi to honi…
Ale je jasný, že věkem to není…Syna jsem mela ve 24 letech a trvalo mi osm měsíců otěhotnět. A vloni v 37 bylo za dva měsíce hotovo
tak tim se tak trochu uklidňuji ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidám. S přítelem se snažíme už od února. Brala jsem 14let antikoncepci, je mi 32, mám celkem náročnou práci - občas větší stres. Co vím je že mám zakloněnou dělohu. Jinak doktor miv červnu řekl, že tomu mám nechat volný průběh a eventuálně přijít v srpnu. To jsem zatím neudělala chci ještě počkat. Co myslíte mám to zatím ještě nechat? nechápu kde vězí prolém. Jaké jsou vaše zkušenosti se snažením? Děkuji
@sportka Vítám tě
.S tou dělohou si hlavu vůbec nedělej. Mam jí taky zakloněnou a otěhotněla jsem. Jinak taky přeji hodně štěstí. A co tak slefuji, je nás snaživek co to nejde spousty a bohužel i mladé
@sportka Se zakloněnou dělohou to bylo na první dobrou
A myslím, že se mi těhotenstvím překlopila do té běžné polohy! Teď čekám, jestli se třeba zase nezadaří hned (samozřejmě si dělám strašné iluze
) Ale jsem 8 DPO a nemám vůbec žádné příznaky :/ Hmm..
Já ji mám zase opět zakloněnou. Ale v tom problém nevidím.
Jinak jsem už 31Dc a stále nic ![]()