Pokusy IVF

Anonymní
3.10.16 14:58

Pokusy ivf

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, kolik mam jeste pokusu na IVF? meli jsme pred šesti lety jedno odebrání vajíček a z toho jeden ET a jeden KET. kolik nam tedy jeste zbývá pokusu? dekuji moc za vsechny odpovedi! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5812
3.10.16 15:10
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, kolik mam jeste pokusu na IVF? meli jsme pred šesti lety jedno odebrání vajíček a z toho jeden ET a jeden KET. kolik nam tedy jeste zbývá pokusu? dekuji moc za vsechny odpovedi! :srdce:

Ahoj kolik ti u et vkládali embryek pokud jedno mas ještě tři pokud 2 tak mas 2 pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
3.10.16 16:44
@wendisek píše:
Ahoj kolik ti u et vkládali embryek pokud jedno mas ještě tři pokud 2 tak mas 2 pokusy

Ty jo, tohle pravidlo musel vymýšlet pořádně sjetej člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.10.16 16:49

@Karleon joo tak jak ze prej první tři pokusí napojiszovnu ani ho.no doplaceli jsme 48 tisic za jeden pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.10.16 01:00

Pojišťovna přispívá do 4 zavedení embryí pokud je zavedeno po jednom a 3 zavedení pokud je jich více zavedeno najednou. Takže ti ještě bude přispívat na 2 zavedení.
@wendisek Pojišťovna hradí pouze některé úkony, rozhodně ne vše. My jsme platili 55tisíc, minimum se pohybuje kolem 25tisíc, plus mínus dle CARu.

• Citovat
  • Upravit
5812
4.10.16 07:54

@Janli já RO vim já to psala jen obrazně máme za sebou druhe neuspesne ale kazdej kdo se onto nezajímá se diví proč jsme to platící vždyť je to na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.10.16 10:42

@wendisek Jo, bohužel… Člověk, co si prochlastá játra a prokouří se rakovině má nárok na bezplatnou léčbu. My, co máme problém, který jsme nezavinili, si to pěkně zaplatíme. Toť podpora státu pro rodiny…

• Citovat
  • Upravit
1862
4.10.16 10:49
@Janli píše:
Pojišťovna přispívá do 4 zavedení embryí pokud je zavedeno po jednom a 3 zavedení pokud je jich více zavedeno najednou. Takže ti ještě bude přispívat na 2 zavedení.
@wendisek Pojišťovna hradí pouze některé úkony, rozhodně ne vše. My jsme platili 55tisíc, minimum se pohybuje kolem 25tisíc, plus mínus dle CARu.

Ne zavedení ale cykly = celá stimulace i s odběrem a následnými ET (KET).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
4.10.16 11:39

@Janli přesně a ještě nejlepší když ted uvažují o tommze by rodiny co maji dědí nemuseli platit důchodové pojištění atd a nám bezdětným by to zvedlinjako já mužů za to že je mi 24 mám po dvou zt pak dvou ivf a vychozenych 100 tisíc jen tak protože se zatím ani jednou nepovedlo pěkná diskriminace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
4.10.16 11:42

@Anys29 pokud u první i a druhého cyklu je zavedeno u ET jen jedno embryo je nárok na 4 pokud od pojišťovny u Ketu je to jedno kolik se zavádí pokud u prvního a druhého cyklu jsou u ET zavedeny dvě a vice jsou hrazeny jen tři cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
4.10.16 12:03

@wendisek To ano, mě šlo o terminologii. Zavedení (= ET, KET) v rámci jednoho cyklu můžeš přece mít třeba pět po jednom nebo více embryiích v závislosti na tom, jak byla stimulace úspěšná a kolik máš embryí. Cykly (myšleno celou stimulaci) hradí pojišťovna tři nebo i čtyři v případě, že zavádíš embrya po jednom. Přeju, ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
4.10.16 12:33

@Anys29 jj přesne :-) no my si ted dáváme pauzu včera me po druhým ivf bylonreceno biochemické další mrazacky nemáme a pres rok se honime jen za tím jedním bud dvě zt z přirozeného tehu pak dvě nevydařené ivf takže ted opravdu potřebují odpocinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 14:11

Dekuji vsem za odpovedi :srdce: a plné souhlasím s tim, ze to ze se někomu nedaří a jeste z toho ma nevýhody je fakt diskriminace!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: a i s tim, ze presne ty co se prokouri a propiji, bezdomovci nebo fetaci kteří dostávají odvykacky a jehly, tak na to penize jsou!!!TO FAKT NECHAPU!!!hlavne ze pani velikáni všude hlásí mějte deti! pak hažou klacky pod nohy!!! :pocitac: :pocitac: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1292
4.10.16 14:27

Píšete mi všechny z duše. Dnes nám to spočítali na cca 30tis.Je to naše první IVF a doufám, že poslední. Jen je mi líto, že v případě úspěchu se nedají zmrzliny nějak užitečné využít. Když už člověk platí zamrazení a vše kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.10.16 14:40

@HankaS82 Buď můžeš zamrazená embrya darovat neplodným párům nebo je darovat k výzkumu. V každém případě pomůžeš. Podepisuje se to v rámci papírů pro IVF, musíš se rozhodnout zda je daruješ nebo necháš zlikvidovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex