Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HankaS82 a to ti teprve spočítali nám to pakakovalo počtem oplozených embryy a nejlépe je z vlastni zkušenosti oplodnit všechny
@Janli Jenže já nemám udělanou genetiku, tak mi dr řekl, že jedině zlikvidovat.Ale zeptam se zda by genetika šla dodělat dodatečně.
@wendisek My na těch 30startujeme, pokud bude vajíček víc, bude to dražší. Je to Desná nespravedlnost. Chodíme do práce, platíme zdravotní, daně a bůh ví co všechno, přitom nemáme nárok na celkové uhrazení pojišťovnou a ani porodnè
.A kdejakej feťák dostane všechno.
![]()
@HankaS82 To nejspíš ne. Vzorky můžou odebrat až po rozmrazení a na kompletní PGD se čeká několik týdnů, a i ty nejzákladnější, jako je Down, 24hodit a i to příliš dlouhá doba na rozmrazené embryo.
@HankaS82 máme to stejný a to je nám s manzelem 24 a 25 let představa ze moji kamarádi ještě někteří bydlí u rodičů a nebo si užívají jiný věci a my dřeně na mimco
@Janli Já budu stimulovat až koncem října, takže ještě chvíli potrvá než půjdu na OPU. Každopádně se na to zeptam dr.
Ahojky děvčátka
Tak 3pokus za sebou a zase nic…
Teď jsme už samoplatci…peněz to stojí že nechceš ale výsledky žádné.....co udělat jinak…??