Nevím, jestli mužů ještě otěhotnět

Anonymní
3.10.16 21:43

Nevím jestli mužů ještě otěhotnět

Ahoj, potřebovala bych radu a názor.
Mam dvouletou dceru, kterak přišla na svět předčasnému v 31tt a vaziva ne cele kilo. A nejsem si jista Tim, jestli vůbec mužů otěhotnět. O druhé se snažíme dele než rok…Když jsem přišla k doktorce, tak mi řekla „doufám, že nejste tehotna“ nevím co si mám o tom myslet. POTŘEBUJÍ nějakou radu, jak otěhotnět. H

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
3.10.16 21:47

Naskenuj sem zdravotní dokumentaci, zamyslíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.16 21:52

Proč bys nemohla otěhotnět? Šlo to jednou, proč by nešlo podruhé? To, že je první dcerka nedonošená nemusí znamenat vůbec nic. Nebo taky všechno. Chtělo by to asi víc informací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.10.16 21:52
@Anonymní píše:
Mam dvouletou dceru, kterak přišla na svět předčasnému v 31tt a vaziva ne cele kilo. A nejsem si jista Tim, jestli vůbec mužů otěhotnět. O druhé se snažíme dele než rok…Když jsem přišla k doktorce, tak mi řekla „doufám, že nejste tehotna“ nevím co si mám o tom myslet. POTŘEBUJÍ nějakou radu, jak otěhotnět. H

a v čem by mě být problém? Jednou jsi otěhotněla, co se od té doby změnilo, že by to ted nešlo? Proč se dcera narodila předčasně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
3.10.16 21:55

Proč jsi se nezeptala doktorky jak svůj dotaz myslí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.10.16 22:07

„mužů“ a hned dvakrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.16 22:12
@kopejka píše:
Proč jsi se nezeptala doktorky jak svůj dotaz myslí 8o

To je fakt. Mě říct gynekolog „doufám, že nejste těhotná“, tak nebudu vědět, zda se dřív urazit, vyrvat mu svou kartu a utéct, nebo se prostě zeptat „a proč?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
3.10.16 22:14
@kopejka píše:
Proč jsi se nezeptala doktorky jak svůj dotaz myslí 8o

asi tak :nevim: No hlavně, že se ptá tady. My jí to rozhodně řeknem :mrgreen: Kočko podej křišťálovou kouli, já se mrknu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.10.16 22:16
@lauraka píše:
„mužů“ a hned dvakrat :roll:

Nejspis preklik v telefonu. Taky se mi to takto upravuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.10.16 22:22

No to by se fakt chtelo zeptat te doktorky, to nevymyslime. Vis duvod predcasneho porodu? Je to neco, co by se mohlo opakovat? A jak otehotnet - po roce neuspechu by to uz chtelo testy, jestli se nenajde pricina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.10.16 00:57
@Anonymní píše:
Mam dvouletou dceru, kterak přišla na svět předčasnému v 31tt a vaziva ne cele kilo. A nejsem si jista Tim, jestli vůbec mužů otěhotnět. O druhé se snažíme dele než rok…Když jsem přišla k doktorce, tak mi řekla „doufám, že nejste tehotna“ nevím co si mám o tom myslet. POTŘEBUJÍ nějakou radu, jak otěhotnět. H

Ahoj, mam syna narozeneho v 25tt s 800g, ted mu jsou 2 roky a jsem uplne cerstvoucce tehu, takze po dvou letech se zadarilo ^_^ nevidim duvod, proc bys nemohla byt znovu tehotna :) ja se i lecila s neplodnosti a syn je z ivf a ted jsem tehu prirozene. Zitra mi to snad i doktor potvrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.10.16 01:02

Me pomohla zmena gynekologa a tedy i zmena pristupu ke me :) pro otehotneni je dulezite mit v hlave klid a nebat se. :) samozrejme se bojim opakovani, kort kdyz jsme v te nejhorsi nedono skupine, ale ty deti za ten risk stoji a s vyrovnanim se s tim, jak se syn narodil, mi pomohla terapeutka, kterou jsem si nasla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.10.16 06:13

To by ti měla říct ta doktorka. Pokud bys z nějakého důvodu neměla otěhotně a doktorka to prezentuje takhle, tak to není dobrá doktorka.

• Citovat
  • Upravit
6661
4.10.16 08:23

To ti musí říct tvoje gynekoložka, my neznáme tvé zdravotní problémy, důvod předčasného porodu a ani to nemůžeme posoudit. Udivuje mě, jak někdo může napsat, že nevidí důvod, proč bys nemohla otěhotnět, když o tobě vůbec nic neví a ani není dokonce lékař. Popravdě - když takový dotaz dáš na netu jakémukoliv lékaři, odkáže tě stejně na odborné vyšetření lékařem, nedovolí si dělat soudy o něčem, o čem nemá dostatek informací :zed: Nevím, proč se své lékařky nezeptáš přímo v ordinaci, jak jsi na tom se svým zdravotním stavem a neprobereš s ní případné komplikace s dalším těhotenstvím. Pokud nejsi spokojená s jejím ošetřováním a komunikací, obrať se na jiného gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 15:11

Neprobíhá ovulace

Ahoj holky snažilky měla bych dotaz. S přítelem se snažíme o mimčo 7měsíců, před 2měsíci jsem si začala dělat ovulační testy a pořád negativní :nevim:,ms mám normální, cyklus 28dní. Máte nějakou radu jak ovu nastartovat pokud je to možné? četla jsem o drmku, kontryhelu, jeřábu ptačím. Máte některá zkušenost. Dekuji moc ☺ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí