Menstruace kolem 45. roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
24.10.20 19:43
@Aglája75 píše:
Me se cyklus okolo 45 hodne zeslabil a spis zkratil. Myslim si, ze je to urcite zmena hormonu a premenopauza, protoze i bez jinych pricin jako zyvseni prijmu jsem za posledni rom zase pribrala asi 3kg:(

mě nezeslábl, ba, naopak, je to horší, ten začátek navíc…

:roll:

fakt bych brala alespon jednou jedno malé nenápadné vynecháníčko… :cert:

místo toho se pak všelijak láduju prášky na odsun, protože tu jednu vysněnou horkotěžko dovolenou za rok samozřejmě nelze trefit mezi, to je jak trefit se na Měsíc lukem a šípem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 19:45
@Aglája75 píše:
Me se cyklus okolo 45 hodne zeslabil a spis zkratil. Myslim si, ze je to urcite zmena hormonu a premenopauza, protoze i bez jinych pricin jako zyvseni prijmu jsem za posledni rom zase pribrala asi 3kg:(

jo a jinak, samozřejmě, je to změna hormonálních hladin a už to je premenopauza
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
24.10.20 19:50

@Borrealis Přesně! mám to taky tak (43l), zkrátil se mi na 24 dní maximálně, a to ještě týden předtím špiním a břicho mě bolí, jsem nervozní, pořád lítám na záchod, jako že „ted´ už jsem to ale určitě dostala naplno“ a nic! V srpnu jsem to dostala dokonce 2× za sebou po 16 dnech!
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.10.20 19:51

Bože, děvčata, padla na mě totální úzkost a depka, z toho co čtu. Bude mi 42 a myslela jsem, že aspoň 5 let mám čas. Tak teď se o mě regulérně pokouší panika… Fakt tak brzo?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 19:54

@Taktinevím

taky už jsem měla tu čest po 18 dnech. samozřejmě v létě

na pěst, na pěst

:cert:

není mi nijak zle, nic nebolí, pravda den před mě dost bolí hlava, ale…ten VOPRUZ s tím

a těsně před tím samozřejmě zadržování vody, nadýmání, pocit že se nevejdu do svého těla…no…škoda slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
24.10.20 19:54

A to jsem si myslela, že bych třeba ještě mohla mít mimino! Cha! :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 19:56

Ja zadne hormony nechci a zbytecne otravovat ba gynekologii taky ne na kingroly chodim jednou za pul roku

• Citovat
  • Upravit
13010
24.10.20 19:56
@Taktinevím píše:
A to jsem si myslela, že bych třeba ještě mohla mít mimino! Cha! :? :nevim:
:lol: :lol: :lol: :lol:

dobře, popojedem

8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
24.10.20 19:58
@Borrealis píše:
@Taktinevím

taky už jsem měla tu čest po 18 dnech. samozřejmě v létě

na pěst, na pěst

:cert:

není mi nijak zle, nic nebolí, pravda den před mě dost bolí hlava, ale…ten VOPRUZ s tím

a těsně před tím samozřejmě zadržování vody, nadýmání, pocit že se nevejdu do svého těla…no…škoda slov

Ano…přesně tak, vopruz. Je to docela na palici. Mně se teda zase vrátila cysta a protože je docela „slušná“, tak zvažujeme s MUdr. operaci, to bych pak už v tom přechodu byla úplně, páč mám jen jeden vaječník. Bych asi ten klid bez MS uvítala, ale on mě straší zase s návalaly, si nevyberem, my ženský, nemáme to jednoduchý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
24.10.20 19:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 20:01
@Whitedog píše:
Bože, děvčata, padla na mě totální úzkost a depka, z toho co čtu. Bude mi 42 a myslela jsem, že aspoň 5 let mám čas. Tak teď se o mě regulérně pokouší panika… Fakt tak brzo?? :?

Proč panika? Si nemůžu vynachválit ten klid vod toho, vykoupat se v létě mužů kdy chci.

• Citovat
  • Upravit
13010
24.10.20 20:03

@Taktinevím

návaly mám občas taky, a k tomu samozřejmě veškerej tyátr s MS taky, brala bych „jen“ návaly, moct si tedy ehm vybrat

jestli máte slušnou cystu, než pozorování cysty v tomto věku a bádání nad ní, dala bych jí pryč

už jsem zažila nejedno pozorování a sledování cysty ultrazvukem, až z toho byl nakonec nádor…pohlídat to je poměrně těžké, ultrazvuk není stoprocentní…navíc se to může poměrně rychle změnit…nepěstovala bych si jí, zejm. pokud je větší, fakt, raději pryč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:09
@Anonymní píše:
Proč panika? Si nemůžu vynachválit ten klid vod toho, vykoupat se v létě mužů kdy chci.

mě to taky tak přijde, ale nevím :think:

občas mi přijde smutná paní, 48 – 49 let a hroutí se z toho že jí to „už“ vynechává

já nevím, já bych byla popravdě ráda :nevim:, vono je na tom opruzu něco hezkého?

něco co si chceme uchovat napořád??, ale ženský se z toho občas hroutí, čemuž asi úplně nerozumím

mě to přijde jako „konečně svoboda“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.10.20 20:16

Jj, panika, mateřský pudy mi ještě nedaly adios. Pořád mě to bere - ještě jednou hladit břicho, cítit kopance a mít to malušenké miminečko. Dokud si samozřejmě nevzpomenu, co všechno za tím je :-)
A ještě navíc když čtu, že to tady holky mají málem po 14 dnech, tak to je fakt panika.
Ten ženský svět je nespravedlivý.
A věta - že chlapi mají vojnu - za tu jsem ve svých nácti chtěla střílet. Jak může někdo každoměsíční celoživotní totální vopruz srovnávat s vojnou??? A teď už nemají ani tu pitomou vojnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:21

@Whitedog

no né málem

skončí to…je 14 dnů pokoj…a jedem nanovo
:roll:

jako…zlatá vojna proti tomuto, já ráda střílím a mejt záchod mi taky nevadí

• načítám...
  • Citovat