Menstruace kolem 45. roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
24.10.20 20:23

No to jo - kdyby to ta svoboda byla.
Rozumíš - když to přijde ve 48-49 letech a já už budu mít uzavřenu kapitolu plození, tak budu skákat blahem - samozřejmě za tu variantu, že se to prostě nedostaví.
Vždycky jsem mamce říkala, že je to přece super - být konečně bez toho a že se na to těším! :-)
Jenže když já pořád toužím po té holčičce. Racionálně vím, že další dítě už mít nemůžu. Ale potřebuju čas se s tím vnitřně smířit.
No a ještě když tu čtu, že už od 43 se to může změnit na opruz dvakrát měsíčně, tak to mě ta panika fakt chytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
24.10.20 20:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky jak to mate s menstruaci ve 45.letech? Ja mam zpozdeni 12 dnu, uz se mi to 2× stalo a tak si rikam jestli to muze byt vekem, potrebuji trochu uklidnit a nemam to s kym probrat…

Tak mne se menstruace nejdrive zkracovala (21 dnu misto 28), to trvalo tak asi rok, mozna dele. Potom se obdobi mezi menstruacemi prodluzovalo 6 tydnu, 8 tydnu a nakonec pul roku bez menstruace. Rikala jsem si, ze uz budu mit pokoj a po pul roce pauzy mam tento rok pravidelnou menstruaci kazdy mesic. :mrgreen: Jedina nevyhoda byla, ze jsem nikdy nevedela kdy menstruace dorazi. Prvni zmeny jsem take mela asi kolem 44/45 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 20:27
Mě to přijde jako „konečně svoboda“… :think:

Mi taky právě

• Citovat
  • Upravit
7719
24.10.20 20:28

Cystu mám znovuobjevenou ted´ve čtvrtek, ale jsem těsně „před“, takže zákrok případně až po skončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:30

@Whitedog

aaa chápu, chápu

:hug:

a však zase budou vnoučátka, ne?

já měla poslední první den 6 října a nyní už jsem OPĚT nafouklá, těžká, nevejdu se do svého těla a. t..d…tzn 12 dnů od 12 října bylo fajn na světě a jsme tam kde jsme byli… :roll:
no raděj to už nerozebírám
ale fakt mi to seje
chci přechod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:31
@Anonymní píše:
Mě to přijde jako „konečně svoboda“… :think:
Mi taky právě

možná jsme naivní
možná to teprve začne
nevím

ale fakt mi to tak přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
24.10.20 20:31

@Whitedog kolik je vám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 20:32

Tak jak koukam tak mam byt rada😂pro jistotu jsem si udelala tehotensky test a to je ok

• Citovat
  • Upravit
7719
24.10.20 20:33
@lexxie píše:
Tak mne se menstruace nejdrive zkracovala (21 dnu misto 28), to trvalo tak asi rok, mozna dele. Potom se obdobi mezi menstruacemi prodluzovalo 6 tydnu, 8 tydnu a nakonec pul roku bez menstruace. Rikala jsem si, ze uz budu mit pokoj a po pul roce pauzy mam tento rok pravidelnou menstruaci kazdy mesic. :mrgreen: Jedina nevyhoda byla, ze jsem nikdy nevedela kdy menstruace dorazi. Prvni zmeny jsem take mela asi kolem 44/45 let.

Taky paráda :zed:. Právě, to překvapení, kdy a v jaký situaci přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 20:34

Holky dekuju ze to probiratea reknete mi jeste jaky pouzivate krem na oblicej?

• Citovat
  • Upravit
5757
24.10.20 20:38
@Taktinevím píše:
A to jsem si myslela, že bych třeba ještě mohla mít mimino! Cha! :? :nevim:

Tak miminko bys klidne mit mohla:). Ja mam 100% ovulaci kazdy mesic ( ovulacni bolesti, hlen…), ta zmena hormonu nemusi zpusobit, ze bys neoteohtnela…:)… asi se snace snizuje, ale neni vyloucena:)… ja jsem mldsi mela v 39 a uz tak si myslim, ze je to pozde, takze ja bych za zadnou cenu nechtela spis jsem na sebe byla nastvana, zejsěsi pri druhem cisari nenechala podvazat vejcovody:(, abych se nemusela bat…

Příspěvek upraven 24.10.20 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:40
@Anonymní píše:
Tak jak koukam tak mam byt rada😂pro jistotu jsem si udelala tehotensky test a to je ok
:mrgreen: :palec:

za sebe, nevím, třeba mi to nemyslí správně politicky

třebas bych měla navštívit nějaký ženský kruh, zaběhat si s vlky
poznat svou pánev, uchopit své pánevní dno :roll:

koupit si drahý ezo kurz od Houdové a změnit se po něm na chodící orgasmus

nebo si koupit ještě dražší ještě více ezo kurz od Liliany co klofla miliardáře, jak objevit tajemství své joni a jak s nima pak klofnout miliardáře

možná NĚKDE dělám chybu

ale prostě mě to seje a těším se na přechod
:cert:

Příspěvek upraven 24.10.20 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 20:42

@Borrealis joo klofnout milionare na ty speky a sediny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24840
24.10.20 20:44
@Whitedog píše:
No to jo - kdyby to ta svoboda byla.
Rozumíš - když to přijde ve 48-49 letech a já už budu mít uzavřenu kapitolu plození, tak budu skákat blahem - samozřejmě za tu variantu, že se to prostě nedostaví.
Vždycky jsem mamce říkala, že je to přece super - být konečně bez toho a že se na to těším! :-)
Jenže když já pořád toužím po té holčičce. Racionálně vím, že další dítě už mít nemůžu. Ale potřebuju čas se s tím vnitřně smířit.
No a ještě když tu čtu, že už od 43 se to může změnit na opruz dvakrát měsíčně, tak to mě ta panika fakt chytá.

hele, pokud to cítíš takto intenzivně, co brání v posledním dítku?
nebo v adopci třeba?
pokud bych cítila své „plození“ takto hodně neukončeně, tak bych to řešila.. máš na to poslední čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.10.20 20:46
@Anonymní píše:
@Borrealis joo klofnout milionare na ty speky a sediny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no hele, ona tedy není žádná misska, mezi náma

za to „ono umění“ by zřejmě mohla vyučovat, když klofla miliardáře

a taky zřejmě i vyučuje :mrgreen:, ty kurzy nebudou levný

/jsem se upsala, musela jsem slovo kurzy dvakrát opravit, jo, to je to podvědomí :think: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí