Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,chci se jen zeptat - jak jste to měly s MS po revizi ? Já ji mám trochu silnější - prostě jinou,je to normální ? Navíc mi nabírali krev a oznámili mi,že to není úplně v pořádku ,ale na nějaké hranici…Jdu tam ještě za 14 dní,že by to mohlo být jiné - nevíte,co to zjišťují ? Za každou odpověď díky. ![]()
ja mela uplne standartni jak kdyby nikdy zadna revize nebyla. drzim palce aby se to upravilo . N.
Ahojky,já jsem měla po revizi také silnější menzes,ale pak se to upravilo.
Myslím,že ti asi nabírali hladinu HCg.Já jsem chodila skoro dva měsíce na odběry dokud to úplně nekleslo.Kdyžtak se na to zeptej až tam půjdeš za těch 14dní.Elen
Ahojky, ja som 5 tyzdnov po revizii,teda neviem ci je to rozdiel,ale mne robili zakrok vakuoresekciou,teda odsatim…Ja som dostala menstruaciu po 27 dnoch, ale bolo to len take spinenie 5 dni…Nebola som sa nikde informovat,lebo som sa ani nemala kde.Takze len si myslim ze to bol menzes…Takze ja som to zase mala opacne:(
Ahoj - silnější MS po revizi je úplně normální. Pij čaj z kontryhele, měl by to upravit. Krev ti nabírali kvůli hcg, já byla po měsíci od revize na 2 kontrolních odběrech, dokud to úplně nekleslo na nulu. Je dobře, že tyhle kontroly doktoři dělají. Buď v klidu a přeju, ať je tělo co nejdřív v pořádku. S psychikou je to horší, to vím sama, ale čas všechno spraví. Drž se!
Ahoj já po revizi taky měla slabou MS. Dr. mě řekla že ta první je vždy atypická a to buď slabá, nebo silná. Takže z toho si hlavu nedělej
. Jinak mě vůbec krev nebrali, šla jsem na kontrolu až po šestinedělí. ale bere se kvůli hladině HCG
.
Ahoj, já první MS po revizi právě mám a je fakt že je dost divná, jeden den krvácím, pak zas den nic a pak zas znova .. už se to táhne osmý den
. Původně jsem měla v plánu začít se snažit hned po první MS, ale když je to takhle tak radši ještě ten měsíc počkám.
Jane 11 mě skončila v pondělí a ve středu jsem to říkala Dr. a prý je to OK. Taky jsem to tak měla jeden den jo a pak nic a pak zase jo. Mám to v kalendáříku. Prý pokud ta další bude Ok tak se můžem začít snažit. Prý se oficiálně má říkat 3MS po revizi, ale ona ví, že to málokdo vydrží a prý pokud je tělo a hlava v pořádku tak není překážek. Tak kdyžtak taky vydrž ještě jednu a pak hupky na to ![]()
Tak to můj doktor je ještě ze staré školy, byl by prý radši abych tak na půl roku na:,–(ila antikoncepci. Ale můj názor bere a nějak mě nestraší, říkal, že nejdůležitější je psychika a to si myslím že bát se budu stejně teď, jako bych se bála za ten půl rok takže… Snad budeme mít tentokrát všechny vše v pořádku ![]()
Ahojky holky,
ja jsem prvni ms po kyretazi obrecela. Bylo to tak silne, ze jsem myslela, ze pri operaci neco zkazily. Ale po 2 dnech to bylo v pohode. A pak to slo dal jak u vas, den spineni, den v pohode. A tak se to tahlo asi 3 tydny. Dalsi ms ale uplne v pohode. Doktor rekl, ze se muzem snazit po prvni ms, ale ta me tak rozhazela, ze jsem si radsi pockala jeste na jednu. Ted uz se zase skoro 3 mesice snazime, ale snad to brzy klapne. A to preju i vam vsem … at mame brzy v naruci krasne zdrave klubicka ![]()
Ahoj holky, já v březnu byla na revizi. Od června se snažíme a dnes jsem zjistila //. Ale vím, že něco nebylo v pořádku, měla jsem po revizi občas malinké píchnutí a silnou ms. Před měsícem se vše uklidnilo. Takže holky moc Vás po potratu chápu, taky jsem byla na dně a nevěřila, že se to podaří a dnes …
Tělo si holky fakt řekne samo - evidentně. Antikoncepci bych rozhodně nebrala, protože si rozházíte hormony a pak po půl roce to může trvat dalšího půl roku, než se tělo srovná.
Ahoj holky,
díky za potřebné informace,už jsem trochu klidnější,snad i ta krev se srovná…A hupneme na to......Já měla totiž s MS vždy potíže díky mému rozházenému cyklu a většinou slabou......Třeba to teď povede k tomu,že se zlepší…Tak hlavu vzhůru !!! Všem
Já jsem to po revizi dostala za 41.dni (psali ze za 4-6tydnu, takze v norme) a mela to 5dni. Silnejsi, nez jsem zvykla, ale mivala jsem to vzdycky hodne slaby… Ale aspon zadny spineni pred a spineni po. Proste jsem to dostala a pak to skoncilo. Snad se mi aspon ty hormony uz konecne srovnaji…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat: 3.5. jsem byla na kyretáži po ZT. Bylo mi řečeno, že menstruaci dostanu za 4-6 týdnů (vzhledem k tomu, že před těhotenstvím jsem měla s cyklem problémy, tak jsem očekávala spíše později). V pátek 20.5 jsem byla na poslední utz kontrole a paní doktorka mi řekla, že je vše čisté a v pořádku, že už bych špinit neměla. Minulý čtvrtek, tedy 24.den od zákroku, jsem začala hodně silně špinit (hnědá barva) - v pátek jsem krvácela (červená barva) - v sobotu jsem lehce špinila - včera jsem lehce krvácela - a dnes minispinění. Nevím, zda to mám považovat za menstruaci a tím za konec šestinedělí… ![]()
Vycházím z toho, že na kontrole byla děloha podle ultrazvuku zcela čistá…
Jaké máte zkušenosti vy?
Děkuju za odpovědi, Z.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.