Menstruace po vytáhnutí tělíska

4465
22.9.18 13:17

Užívej si sex a neřeš :D být takhle v křeči od začátku je šílený, hoď se do klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
22.9.18 13:43

Já mám v plánu nechat si vytáhnout telisko, což se dělá při MS, a další už nedostat. Tak uvidime :) Pokud jsi měla hormonální telisko, tak to nějak blbnout může, ale nehormonalni by to to rozchodit nemělo, nebo spíš ano, ale opačným směrem, očekávala bych třeba delší nebo intenzívnější krvácení z podrážděně sliznice v deloze.
Užívejte si, třeba za tyden a něco si udělej test a kdyby byl negativní a MS se pořád nedostavila, tak to res s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.11.18 20:11

@Barborap1
Ahojda. Ja jsem si ho nechala vyndat 1.11. A druhy den jsem slabe spinila asi 4 dny a normalni MS nikde. Jsem z toho dcl zmatena. MS jsem nemela 2r a 9m … vlastne po dobu zavedeneho teliska… po vyndani NT nam ten den praskla ochrana a od 10.11. Me porad boli v podbrisku a MS nikde… cetla jsem, ze to trva i dele, nez se to srovna… ale na gynde mi doktor rikal, ze pokud to nedostanu do 2 mesicu, ze se mam zastavit… tak nevim no :nevim: fakt jsem z toho zmatena … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Kretková
18.11.18 22:02

@Barborap1 mohu se zeptat jestli se už vše srovnalo? Já byla vytahovat telisko přesně ve stejný den 10.9. do dvou dnů menstruace, za 14 dnů týden špinění, potom další menstruace-to jsem myslela, že pojedu na pohotovost, nebo vykrvacim. Teď znovu menses, uz 11. den k tomu bolesti a stále to nebere konce. Chteli jsme se snažit co nejdříve o druhé mimi, ale nevim, jestli to za těchto okolností vůbec půjde. Ach jo :-(

• Citovat
  • Upravit
73
19.11.18 09:36

@Martina Kretková
Tyjo … tak to je docela sila :? Me vyndali telisko 1.11. A mela jsem slabe spineni a MS porad nikde … doktor na gynde mi rikal, ze kdyz to nedostanu do 2 mesicu, ze se mam objednat a ze mi da asi neco na vyvolani … taky jsem zvedava na to, jak se to vsechno srovna … a spis na to az to prijde ta prvni MS. Zkuste nejake bylinkove caje. Vim, ze mamce pomahaly na to krvaceni… nebo bych zasla na gyndu, aby nejak poradili… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Kretková
20.11.18 21:36

Tak krvácení ustalo, den pauza a zase zacalo, pak zase den pauza a ted večer zase krvacim. Udělala jsem si tehotensky test a dvě čárky. Uz to nerozumím 8o Vůbec toto neznám, mam teda obavy, co se za tím skrývá, nezdá se mi to moc normální :(

• Citovat
  • Upravit
73
20.11.18 21:38

@Martina Kretková
Tak zajdete na gyndu a uvidite :) je to zvlastni no… ja to treba jeste vubec nedostala … tak jsem z toho jak na trni … :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.11.18 17:22

@Martina Kretková jakpak jste dopadla ?? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Kretková
24.11.18 17:52

Bohužel se to neudrzelo:( Stále krvacim.. Příští týden na krev, jestli je hcg klesá. Uz nechci telisko nikdy v životě videt. Po celou dobu od aplikace jen samé problémy a ted pokračování..

• Citovat
  • Upravit
73
24.11.18 20:25

@Martina Kretková tak to mame uplne stejne. Mrzi me to a snad bude vse v poradku. :roll: ja jeste stale nic a jsem z toho uz fakt nervozni. Zlate doby, kdy nic takoveho nebylo … :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.11.18 15:47

Ahoj holky. Ozyvam se bohuzel az ted. Ja jsem asi dva tydny po vytahnuti dostala ms, sice kratce, ale byla. Pak klasika po 28 dnech a dnes bych mela dostat zase a nic, test je snehobily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
26.11.18 18:58

@Barborap1 tak to mame stejny… :roll: ja ms trosku hned druhy den a 1.12. Bych to mela dostat, tak jsem zvedava… :? Jsem z toho jak na trni… jsem rada, ze si tady aspon predavame zkusenosti… :* na gynde mi ani poradne doktor nic nerekl po vyndani teliska a ani me nezkontroloval, jestli jsem uplne ok … :roll: :roll: hruza des … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.11.18 16:47

@Jackiieee tak já mám 4 den zpoždění, na testu nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Kretková
29.11.18 18:34

Mně u prvního test nic neukázal, až po týdnu od vynechání a to jen duch. No asi nezbývá nic jiného, než to prostě neřešit, snad přijde příjemné překvapení.. ;)

• Citovat
  • Upravit
216
30.11.18 08:27

@Martina Kretková co myslíš? jeden je mama test a druhý dr.max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat