Menstruace při plném kojení :(

2862
10.11.11 14:57

menstruace při plném kojení :(

Ahojky maminky :)

Jsem zoufalá, plně kojím, malá nabírá až moc :) a přesto jsem 2 dny před koncem šestinedělí dostala menzes :(
Stále kojím, malá prso neodmítá, ale zajímá mě, zda tomu tak bude, nebo ho za chvíli nebude chtít.
Taky jsem dostala HA, začnu brát od příštího týdne, máte někdo zkušenost? Zmizí ta mrcha ještě? Mohu mít pravidelné ms a přesto plně kojit bez problémů?

Děkuji všem za každou radu či zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
502
10.11.11 15:01

Ahoj, mě první menzes po porodu plynule začala po očistcích…taky ještě v šestineděli, pak jsem dostala HA, která se dává při kojení a pka dokud jsem ji brala jsem menzes neměla, dostala jsem jí až po roce a půl, když jsem přestala kojit a přešla na normální hA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.11.11 15:02

Ahoj,
já taky plně kojila do půl roku, pak jsem tedy krmila nadále po 2hodinách, ale už i s příkrmy a to do roka. MS jsem měla taky - akorát nepravidelnou - jednou po 2týdnech a pak 3měsíce nic. Užívala jsem taky HA - Azalie - nevím, zda to bylo tím vyvovlané. Ale vlastně s Azálií jsem měla problém s MS i po kojení a vlastně tomu přisuzuju, proč nemůžu otěhotnět rok po jejím vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.11.11 15:03

No já taky brala Azalii a menzes jsem při ní neměla vůbec…a žádný problém…hm, zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.11.11 15:10
teereka píše:
No já taky brala Azalii a menzes jsem při ní neměla vůbec…a žádný problém…hm, zvláštní

Asi záleží na osobě a není na to žádná poučka. Lékař mi říkal, že při kojení to není 100% bez MS, když jsem to s ním řešila. Dokonce bylo i vidět, že v den MS syn nějak odmítal mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.11.11 15:36

ahoj, já jsem první MS dostala taky hned po šestinedělí - i přes plné kojení. pak byla nepravidelná (plně jsem kojila do 6. měsíce) a od synových 7 - 8 měsíců mám menstruaci pravidelnou (přes částečné kojení). HA neberu a syn mléko při MS neodmítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.11.11 16:12

kojím plně-po dvou hodinách ve dne a po třech v noci a menzes jsem dostala když byli malýmu 4měsíce, jenže trvala jen půl dne, teď je to 15dnů co jsem ji měla a už se mě snad rozjíždí další-špiním :think: no nechápu, je v tom nějakej zmatek po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
11.11.11 14:46

Díky holky :-)
Taky mám Azálii, při kojení, je to z HA jediná možnost myslím…uvidíme, začnu brát od pondělí, zatím se ta mrcha drží :pocitac:
Malá ale neodmítá mléko…zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.11.11 19:31

Mám pocit, že je ještě jedna kojící HA, že měla sousedka jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
11.11.11 19:35

Já měla teda při kojení menstruaci pravidelnou, brala jsem HA a možná i kvůli ní chodila, nevím, neřešila jsem to, ale co jsem brala to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
29.6.15 19:50

Prosim rychly hlep dneska odpoledne jsem zacala spinit a ted uz mam vylozene MS malou plne kojim ma dva mesice, nicmene prakticky behem chvilky mi ted odmita prso, breci u nej, prisaje se napije se vyplivne a place, pritom place hlady, je mozne ze ms zmenila chut mlika? Protze jeste ve tri jsem kojila v pohode a od peti uz jen rve vzteka se a odmita pit. Co s tim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
29.6.15 19:52

@sonulicka je možné že MS změní chuť mlíka, a co s tím nevím u mě nebyl problém… a nemáš nějaký zamražený, že bys zatím podávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.6.15 19:55

@sonulicka klid, neplaš a vydrž. Ano, ms mění chuť mléka.. vydržet, zase bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
29.6.15 19:57

@sonulicka taky si myslím, že si zvykne, jen kdyby to byl nějaký " teror" tak bych dala zmražený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.6.15 20:01

@sonulicka Trochu se zklidni, hlady ti neumře :-) Já menstruovala vždy po šestinedělí a kojila jsem hodně dlouho obě holky. Ono se to poddá, může to být způsobeno i tvým vnitřním napětím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová