Menstruace s ovulací

klerka
11.10.12 15:47

Menstruace s ovulací

Ahoj, už se s partnerem od nového roku snažíme o miminko a zatím bezvýsledně. Chtěla jsem se zaptat, Vás zkušenějších, jestli bych při anovulačních cyklech měla pravidelnou menstruaci. Jde mi totiž o to, že si teď už nejsem moc jistá jestli ovulaci mám či ne. Ale menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech přesně! Já si myslela že kdyby sem neměla ovulaci měla bych problém i s MS, je to tak?? Každopádně ovulační testy jsem zkoušela jen párkrát, jednou sem neměla skoro žádnou viditelnou čárku a při tom v ty dny sem měla rosolovitý hlen. a jeden cyklus sem měla hezkou čárku na testu ale zase žádnej hlen nic…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101702
11.10.12 15:50

No, většinou anovulační moc pravidelné nebývají… ale nic není 100%. Každopádně bych zkusila buď měřit BT, tam se ovulace většinou slušně ukáže, případně je druhá možnost chodit k lékaři na UTZ a sledovat dozrávání folikulu.
Jo a třeba ovulační testy u mě ukazovali naprosto podle plotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klerka
11.10.12 15:55

@j.a.n.i1 když jsem měřila bazálku tak se zdálo že by k ovulaci docházet mohlo, protože jsem měla do půlky cyklu teplotu cca 36,5 - 36,7 a potom kolem 37 -37,2

• Citovat
  • Upravit
101702
11.10.12 15:59

@klerka Jo, tak to by odpovídalo, že probíhá… pak už začíná byt čas na to, začít to řešit s doktorem, většinou se začíná tvým hormonálním profilem a partnerovo spermiogramem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klerka
11.10.12 16:04

@j.a.n.i1 Tak jsem zvědavá kde je problém =( U sebe právě nějaký velký problém nepozoruju, jen to že mě někdy sex bolí ale jen takový nepříjemný tlak „dole“ ale ne vždycky jinak nevím :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex