Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud máš slabou menstruaci, pořiď si menstruační plavky. Můžeš mít jeden vršek a víc spodků, které se dají střídat.
@LiduNe píše: Více
Ne každý může používat tampony, já je taky nemůžu a není to tím, že by byl špatně zavedený. Přitom kalíšek v pohodě.
@j.a.n.i1 píše: Více
Je to tak - mne treba tampony nevadi, ale kalisek nesnesu…
Ahoj holky, já teda když to takhle blbě vyjde a musím se koupat během menstruace, tak si prostě vezmu černej spodek a tampon
ale jinak tady ty pomůcky, co se zavádí dovnitř nesnáším dobře a v poslední době mi začínají vadit i vložky :-/ Takže přemýšlím nad těma menstruačníma kalhotkama - ne na koupání, ale na normální nošení během mých dnů. Opravdu neprotečou a jsou tak super, jak se říká v reklamách?
@SandyKa Já jsem s menstruačníma kalhotkama moc spokojená a všechny moje kámošky, co je používají, taky. Je to strašně pohodlný, ani s nima nevnímám, že mám měsíčky a nikdy mě nezradily, ale je pravda, že pro jistotu jsem si koupila ty pro silnější menstruaci. Dneska už je prodávájí i běžně v drogerii, takže se na ně můžeš podívat, mám je od Bellindy a super. Doporučuju zvolit spíš menší velikost, ať pořádně sedí a cítíš se v bezpečí ![]()
@SandyKa píše: Více
Kup si rovnou menstruační plavky, ty fungujou bezvadně, vyzkoušeno loni na holce. Kalhotky jsem používala jako doplněk k tampónu, protože mi často během chvíle protekl, jak ze mě valilo. Ale kolegyně dcera je používá a prý v pohodě. Záleží, jak to máš silné no.
Pokud tě bolí tampon, máš ho špatně zavedený. Kup si tampony s aplikátorem.