Menstruace u moře koupání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
8.7.24 08:59

Pokud tě bolí tampon, máš ho špatně zavedený. Kup si tampony s aplikátorem.

• Citovat
  • Upravit
11174
8.7.24 09:01

Pokud máš slabou menstruaci, pořiď si menstruační plavky. Můžeš mít jeden vršek a víc spodků, které se dají střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
8.7.24 10:47
@LiduNe píše: Více

Ne každý může používat tampony, já je taky nemůžu a není to tím, že by byl špatně zavedený. Přitom kalíšek v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.7.24 10:52
@j.a.n.i1 píše: Více

Je to tak - mne treba tampony nevadi, ale kalisek nesnesu…

• Citovat
  • Upravit
1
23.2.25 20:59

Ahoj holky, já teda když to takhle blbě vyjde a musím se koupat během menstruace, tak si prostě vezmu černej spodek a tampon :-D ale jinak tady ty pomůcky, co se zavádí dovnitř nesnáším dobře a v poslední době mi začínají vadit i vložky :-/ Takže přemýšlím nad těma menstruačníma kalhotkama - ne na koupání, ale na normální nošení během mých dnů. Opravdu neprotečou a jsou tak super, jak se říká v reklamách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 11:52

@SandyKa Já jsem s menstruačníma kalhotkama moc spokojená a všechny moje kámošky, co je používají, taky. Je to strašně pohodlný, ani s nima nevnímám, že mám měsíčky a nikdy mě nezradily, ale je pravda, že pro jistotu jsem si koupila ty pro silnější menstruaci. Dneska už je prodávájí i běžně v drogerii, takže se na ně můžeš podívat, mám je od Bellindy a super. Doporučuju zvolit spíš menší velikost, ať pořádně sedí a cítíš se v bezpečí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
25.2.25 12:07
@SandyKa píše: Více

Kup si rovnou menstruační plavky, ty fungujou bezvadně, vyzkoušeno loni na holce. Kalhotky jsem používala jako doplněk k tampónu, protože mi často během chvíle protekl, jak ze mě valilo. Ale kolegyně dcera je používá a prý v pohodě. Záleží, jak to máš silné no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová