Menstruace u moře koupání

Anonymní
7.9.22 14:15

Menstruace u moře koupání

Ahoj,
10.9. vyjíždímě do chorvatska a já mám dostat menstruaci 9.9. Mám menstruaci slabou, vložku nosím první dva dny a pak už normálně navolno (jen slabé špinění). Chci se zeptat, můžu se už 11.9. koupat v moři bez tamponu, nebo mi hrozí infekce? Tampony nesnesu a jsou mi hodně nepříjmné :/. Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
7.9.22 14:18

Osobně bych zvolila kalíšek :nevim: třeba z dm? Ten nejmenší co budou mít. Ještě existuje menstruační houba. Stoubale zkušenosti nemám a moc se mi nezamlouvá ji vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
7.9.22 14:32

Já bych si MS posunula abych ji na dovolené vůbec neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
7.9.22 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj,
10.9. vyjíždímě do chorvatska a já mám dostat menstruaci 9.9. Mám menstruaci slabou, vložku nosím první dva dny a pak už normálně navolno (jen slabé špinění). Chci se zeptat, můžu se už 11.9. koupat v moři bez tamponu, nebo mi hrozí infekce? Tampony nesnesu a jsou mi hodně nepříjmné :/. Předem děkuji za odpovědi.

tak infekce bývají spíš z bazénu, než z moře, moře je slané, v podstatě desinfekční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
7.9.22 14:35

Pořiď si menstruační plavky a je po problému, na slabší MS jsou úplně skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.9.22 14:52

Taky hlasuju pro menstruacni plavky, z infekce bych strach nemela, ze stejneho duvodu, jak pise @stinga - solny roztok se bezne pouziva jako dezinfekce. Ja jsem ted resila totez, my jedeme v nedeli, ale nastesti jsem to dostala driv. :dance: Uzij si dovolenou a nestresuj! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1118
7.9.22 15:36

Při ms se normálně koupu v moři i v bazénu. Infekci jsem nikdy neměla. Používám kalíšek nebo tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.9.22 15:49

Já si menses před dovolenou raději o týden posunula. Nechtěla jsem se tam s tím otravovat, když nejsou u moře záchody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.9.22 18:14

Buď nechat odsunout, nebo ty plavky 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
3792
7.9.22 18:17

Tampon tě před infekcí fakt neochrání, spíš naopak. Klidně bych se v pohodě koupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.23 16:03

Ahoj, nedávno jsem byla u moře a taky mi to takhle špatně vyšlo s ms. Některé dny jsem v moři plavala úplně bez menstruačních pomůcek jen v plavkách nebo šortkách a v pohodě :) žádný zánět ani podráždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 16:05
@spacecat píše:
Ahoj, nedávno jsem byla u moře a taky mi to takhle špatně vyšlo s ms. Některé dny jsem v moři plavala úplně bez menstruačních pomůcek jen v plavkách nebo šortkách a v pohodě :) žádný zánět ani podráždění.

Zakladatelka diskuze již na dovolené nejspíš byla  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.23 16:33
@korn123 píše:
Zakladatelka diskuze již na dovolené nejspíš byla :lol:

Už na to taky koukám :D tak pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.7.24 07:16

Menstruační plavky k moři

Ahojte holky, zítra odjíždím na 5 dní na dovolenou (moře) a dnes v noci jsem to dostala. Ms příšla o týden dřív než měla. Tampony i kalíšek mi dělají problémy (bolí mě), tak zvažuji menstruační kalhotky. Poradíte mi prosím kde na rychlo koupit nějaké opravdu spolehlivé? Mám doma z DM velikost S, ale asi mi úplně nesedí, padají mi v pase a jsou i volnější přes zadek. Mám v pase cca 57 a přes boky 90. Mám velká stehna (obvod 56 cm) a přes stehna jsou mi naopak těsnější. Najdu někde takové, které by mi seděly lépe na moje míry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.7.24 08:21

Menstruační kalhotky jsou na prd, pořiď si menstruační plavky a nejlépe dvoje ať mas na výměnu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová