Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimi12
promin ale to se neda cist. Jsi cizinka? Pokud ne, tak by jsi si mela zopakovat ZŠ ![]()
Tak tolik hrubek pohromadě jsem ještě nikdy neviděla
. K dotazu - těhotná pravděpodobně nejsi, pokud váháš, udělej si další test
.
Mrzí mě to, ale řekla bych, že těhotenství odešlo s menstruací. radši si ještě udělej test, možný je všechno, ale tak na 95 procent se těhotenství neudrželo..držím palce, ať se příště povede ![]()
@mimi12 to je divne, v jinem prispevku ze dne 7. 4. Pises, ze test vysel negativni
a nezname se nahodou z jine diskuse? dle zpusobu psani tipuju jasmin123
pokud to tak je, tak ji prosim nic nepiste, jediny vysledek bude ten, ze Vam bude psat velice vulgarni zpravy.
Zakladatelko, pokud se pletu, tak se omlouvam. To, zda si tehotna nejlepe zjistis odberem krve. Pripadne pockat a jeste testovat.
tyyy jo včera jsem mi doktor dělal těhotenské test…- jo? a jaké otázky tam byly?
pááne jo, pokud nejsi cizinka, tak tohle je doopravdy síla číst, zkus si v počítači nastavit kontrolu pravopisu, protože tohle nemá ani hlavu, natož patu ![]()
@mimi12 Udělej další test(y) a uvidíš. Já teda neporadím, ale nemůže to být zbytkové hcg po tom potratu? Ale to už je asi dlouho. Třeba někdo poradí víc.
Já nechápu, proč se do ní hned tak pouštíte? Může být cizinka…
Je to sice napsané šíleně, ale dá se to přečíst a pochopit, na co se ptá.
Ahoj holčini moc bich potrebovala poradit nemam žadni deti s maželem se snažime us přes 2 roky asi před dvouma mňesicema sem prožila samovolni potrat jiinak k tematu 2dny před menstruaci sem si udelala tehotecky test višel pozitivni bil tam uplne dušiček druhej deb uš bil silnejši no a pak treti den sem začala špinit a den pote sem dostala normalne mestruaci ktera trvala celkem 4 dny zajmalobimne jestli je možne že bich teda bila tehotna anebo jestli si to stratilo stou nestruaci moc krat dekuji