Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny holky, které se snaží o mimi. Mám za sebou již 2 ET, jednou se mi nevytvořilo vajíčko, před sebou mám další kolečko minimálky. Při prvním pokusu jsme s přítelem měli styk a měla jsem orgasmus, to si myslím, že byla chyba a že díky tomu jsem zničila embryjka, protože do toho dne, den poté jsem měla příznaky těhu jako citlivost na pachy, bolestivá prsa…, v dalším cyklu se mi nevytvořili vajíčka, třetí cyklus - jedno vajíčko, ovšem pořád přes zimu jsem nemocná, dokolečka viroza, nachlazení…, párkrát jsem si vzala ibalgin - ibuprofen, a nyní jsem zjistila, že se nesmí užívat, jelikož může mít vliv také na uhnízdění embryjka, takže teď začínám další cyklus, ovšem zase pro změnu včera jsem měla pocit, že mi začala MS, ale nakonec to bylo jen špinění a dnes tedy už trošku víc…, tak nevím, zda teda brát klostík od zítřka, jako od třetího dne…, jsou na to různé názory, tak asi ho tak začnu brát. Po minulém klostíku se mi vytvořilo jen jedno vajíčko, doktorka mi řekla, že se to kumuluje, takže pokud budu brát klostík i tento cyklus, je možnost, že se mi vytvoří alespoň dvě vajíčka. Na minimálku chodím jelikož mám už dvě děti, po císaři podvázané vaječníky a nemám nárok od pojištovny na celkový IVF… takže si říkám, když mám dvě děti, tak by u mě mělo vše fungovat dobře… no nevím, teď jsem zase nachlazená nebo co, dcera má horečku, zřejmě zase po plavání je nemocná, všichni kolem mě jsou pořád nemocní a já se musím držet zdraváááá…
No tak píši jen tak, co mám již za sebou a doufám, že můj další cyklus bude úspěšnějsí než ty předtím… ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!