Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já bych řekla,že určitě bude slabší a kratší…uvidíme co holky,já to nezažila,takže osobní zkušenost nemám ![]()
to jsem ti poradila vid?!
![]()
vjoo - já jsem u prvního měla menzes do 3 měsíce těhotenství, je fakt že nebyla tak silná, ale trvala normálně těch 5 dní, a protože by mě ve snu nenapadlo že jsem těhotná, tak po těch 3 měsících, co mi pan doktor řekl že budu mít miminko, jsem byla celkem v šoku, ale teď jsem ráda že ho mám skoroškoláka… ![]()
A teď u druhýho jsem přestala menstruovat hned…
Ahoj
Kamarádka měla a prý byla stejná.Jen jí bylo divně a byla pořád unavená.Až u doktora (myslela si že má chřipku) se dozvěděla,že je 3 měsíce těhotná.
ahoj ![]()
já sem u prvního těhu měla do 4 měsíce a vůbec nebyla jiná… tak ti držím palečky ![]()
Hi a já mám spolužačku ze základky a když jsme chodili spolu do tanečních, tak její maminka chodila s námi. Taneční skončili a po měsíci mi kamarádka psala dopis, že se jim ( její mamince ) narodila holčička.
Nekecám, maminku jsem viděla tedy v 8 měsíci a jelikož to byla silná paní, nic na ní nebylo vidět, menstruovala prý normálně ( si piš, že jsem z toho byla vykulená a zpovídala jí ), pohyby necítila, což já nechápu a až se jí jednou ráno udělalo zle, tak jí manžel vzal do nemocnice, kde je poslali do porodnice, že rodi
Dobrý překvápko, ne. Prý museli všechno poshánět když byla v porodnici, tomu říkám překvápko
ale neboj, tohle byl vážně extrém.
Amy,síla
taky nemůžu pochopit,jak někdo nemůže cítit pohyby,ale říká se,že když je někdo dost silný tak necítí pohyby tak intenzivně
ne že bych byla nějaký hubenour a teda co předváděla Anet,to se nedalo necítit
![]()
já měla první měsíc, ale byla slabší a kratší, ale stejně mě to nenapadlo, jediné co mi bylo divné, že je mi blbě v sauně, kterou jinak zbožňuju ![]()
Ahoj,
ja mela menstruaci jinou, nez obvykle…spustila se mi raz na raz…cista krev. Rikala jsem si…ty blaho, to jsem asi nastydla nebo co.. Druhy den se mi nafoukly prsa a bolely pri sebemensim doteku…tohle jsem nikdy nemela a tusila jsem, ze je neco jinak. …a vazne bylo ![]()
Amynka píše:
Hi a já mám spolužačku ze základky a když jsme chodili spolu do tanečních, tak její maminka chodila s námi. Taneční skončili a po měsíci mi kamarádka psala dopis, že se jim ( její mamince ) narodila holčička.
Nekecám, maminku jsem viděla tedy v 8 měsíci a jelikož to byla silná paní, nic na ní nebylo vidět, menstruovala prý normálně ( si piš, že jsem z toho byla vykulená a zpovídala jí ), pohyby necítila, což já nechápu a až se jí jednou ráno udělalo zle, tak jí manžel vzal do nemocnice, kde je poslali do porodnice, že rodiDobrý překvápko, ne. Prý museli všechno poshánět když byla v porodnici, tomu říkám překvápko
ale neboj, tohle byl vážně extrém.
Jeee, musim sa priznať, že mám tiež podobnú skúsenosť.....teta od kamarátky tiež bola tehotná, menštruáciu mala normálnu, v šiestom mesiaci ju poslali kvoli niecomu na rentgen, no akosi zistili ze je tehotna. Ja to nechapem…
(aspon takto mi to hovorila kamoska)
Ahoj holky,,,tak já se snažím o mimčo, sice jsme zase dostala menzes,,,kvůli nervům že nám to nejde jsme si už test nedělala, ale podle toho co tu píšete tak asi udělám ,,,,,jsem hodně unavená a přibírám na váze,,,,,snad to vyšlommmpak písnu
jo a má kamarádka taky dluho netušila že je těhotná,,,ale fakt hooodně dlouho a tak všechny prášky jako antikoncepci a další co musela při své léčbě užívat užívala uplně normálně,,,,bohužel chlapeček nevidí tak jak by měl a taky moc dobře nechodí,,,,lékaři tvrdí že na vině jsou léky,,,,,no jo,,kdo by to tušil když se menzes dostaví,že,,,,,,a při těle je pořád,,,takže se není čemu divit,,,
Ahoj holky, prominte, že vám sem lezu, ale myslela jsem ted, že jsem těhu, jelikož jsme se s přítelem snažili, ale menstruaci jsem dostala… a normálně silnou, takže asi těhu být nemůžu, že? nemáte s tím některá zkušenost??? myslíte si, že si můžu udělat test nebo počkat do další menstruace…?
Ahoj udělat si ho můžeš, myslím že u každé je to jinak,,,,,já jen čekám až my testy přijdou a pak to zkusím, včera jsem trpěla bylo my fakt hrozně špatně a bylo to jen chvilkové,,,menzes mi už skončil ale i tak si to chci vyzkoušet,,,,jistota je jistota
Jo, jo, přesně tak
také si to chci vyzkoušet pro jistotu… Ale nevím, zda si ten test vyzkoušet dnes jak mi ho přítel doveze nebo až raději příští týden… Nevím, prostě asi zase budu zklamaná a bude to negativní, ale moje kamarádka byla skoro ve třetím měsíci těhotenství a nevěděla to, jelikož měla MS a měla ji normálně…