Vitamíny, bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
duuupka
11.1.09 17:24

Vitamíny, bolest břicha

Ahoj, chci se zeptat, jaké užíváte vitamíny a jestli máte některá zkušenost s Femibionem?

Taky mně dost často trápí bolest břicha, jsem už v 15 týdnu a asi týden mně docela často pobolívá břicho, jdu příští týden k doktorovi, tak se zeptám, ale zajímá mně, zda vás to některou taky netrápí a co jste s tím dělaly? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
11.1.09 21:37

ahojky,tak já při prvním těhu užívala celou dobu femibion a byla jsem s ním naprosto spokojená,teď při druhém zobu jmenuje se to prenatal vitaminy,vypadá to a chutná úplně stejně.Myslím,že těhu vitaminy jsou si obsahově vyrovnané a je jedno které budeš užívat jen ty co se propagují víc třeba v Tv nebo časopisech budou díky tomu zbytečně dražší.A co se týče bolesti břicha tak to je v těhu celkem normální,pokud to není nějaká extrémní bolest,křeče nebo tak něco tak to způsobuje rostoucí děloha a napínající se vazy tak se myslím nemusíš bát,pro jistotu bych to ale oznámila v poradně ať máš klid.Jinak přeju pohodové těhu a zdravé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.1.09 22:09

Já užívala ze začátku Calibrum mami a pak vitamíny Elasti q , měla jsem je jako dárek ke krému na strie,ale doktorka mě upozornila,že po vitaminech miminko v bříško víc roste a může mít větší porodní váhu,tak už beru vitaminy jenom když si „vzpomenu“ :wink: a dopuju hodně ovocem a zeleninou :lol: Ale je pravda ze u me uz je to jedno , ja to mam „za par“ :lol: Jinak co se tyce tech bolesti briska,tak se taky priklanim k tomu ze to je v pohode.Pokud nemas naky ukrutny bolesti nebo krece.Preji pohodove tehu a zdrave miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.09 23:50

Olusha, samotne vitaminy nezpusobuji velikost miminka - ale spis vitaminy skupiny B, ktere jsou v tehuvitaminech obsahle zpusobuji chut k jidlu.

Ja v obou tehotenstvi brala Gravital pri prvnim a pri druhem Elevit a deti byly 3,84 a 3,75 kilove a pri prvnim jsem pribrala 10kg celkem a pri druhem 8kg. Obe byly velke po tatinkovi, ktery mel porodni vahu bez par deka 5 kilo…

Jinak mne pro zmenu doporucil doktor prave Elevit, ze pry jako jediny z tehuvitaminu je brany jako lecivo a ne jen doplnek stravy…Hanka

• Citovat
  • Upravit
1280
12.1.09 17:06

Ahoj anonymní , tak nevim jak je to s tou chutí k jídlu po vitaminu B,já za celé těhu přibrala 8 kg , a ted ke konci dokonce zhubla 4 kg , takže celkem za celé těhu 4 kg nahoře :wink: A chut k jídlu jsem měla normální,tak nevim no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.1.09 17:07

Ahoj anonymní , tak nevim jak je to s tou chutí k jídlu po vitaminu B,já za celé těhu přibrala 8 kg , a ted ke konci dokonce zhubla 4 kg , takže celkem za celé těhu 4 kg nahoře :wink: A chut k jídlu jsem měla normální,tak nevim no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.1.09 17:02

Děkuji moc za tipy na vitamíny…
Ta bolest břicha je spíš takové píchání, tak je to snad jen to roztahování dělohy… je to moje první těhu, tak jsem raději opatrná. Taky vám všem přeji pohodové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky