STĚŽOVÁRNA!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
13.1.09 15:45

STĚŽOVÁRNA!

tak dnes toho mám ale fakt dost. Mateřská před porodem, jediná doba v živote kdy sem si mohla odpočinout uz přes měsíc nad náma rekonstruujou byt, předtím stále vrtali, dneska smrdi - nic bych za to nedala že to je lepidlo s toluenovym základem kterým se lepí PVC,střídají se tam party chlapů kteří po sobě neutále sprostě řvou..domluvit se s nima nejde.
Do toho ta škola, v sobotu dvě zkoušky sakra těžký že sem se na to já kráva nevyprdla.
GRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
Mam uvařenej kýbl malinovyho, ale du si dat vaječňáka!HOWG!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
13.1.09 16:11

Nic si z toho nedělej, ja se možná budu na TP stěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
13.1.09 16:15

Já jsem se stěhovala týden před TP a do té doby jsem balila a balila a balila… :lol:

Ale ten hluk ti teda nezávidím, obávám se ale,že s tím neuděláš nic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.1.09 16:37

Ach holky díky:D ja jen měla jeden ze svých záchvatů zuřivosti..mám ukázkové bezproblémové těhotenství ale psychika se mnou mlátí..a je asi lepší to vypsat sem, než někomu vynadat :) díky za podporu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
13.1.09 16:54

haha :lol: janac!
teď jsi mi úplně připomněla moji kamarádku, které doktorka dva měsíce před porodem doporučila klid na lůžku, protože se jí zvedal krevní tlak.

A vyšlo jim to tak, že firma, která jim měla dělat kuchyňskou linku a bytové jádro - tak stále odkládala termín provedení díla. A když už měla 2 měsíce před porodem, tak se tam ta firma přihasila, a začali: bourat, vrtat, řezat, mlátit - obkládačky, ytongy :lol: :lol: jenže pořád to bylo jaksi přijatelnější než kdyby se přihasili a bylo tam už miminko.

A tak kámoška měla KLID na lůžku, a psala mi nervní esemesky, že dneska třískaj kladivem, a že včera vrtali, a že je zvědavá čim budou třískat zejtra :lol: a do toho OBLIGÁTNÍ sprosté nadávky dělníků :lol: takže to tě holka chápu. jen se vyběsni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.1.09 20:48

Buď v klidu,nám začali měsíc před termínem porodu zateplovat dům a táhli se s tím neuvěřitelných 5,5měsíce.:twisted: :twisted: Takže doma se nedalo být,chodila jsem s malým pořád ven,aby mohl spát a nerušilo ho vrtání. A co mě vytáčelo nejvíc,museli jsme mít zatahnuté žaluzie,aby dělníci nekoukali dovnitř. No stejně si dávali kouřovou na našem balkoně a blbě kecali,že zase malej řve nebo kojím.Proto jsem doma skoro nebyla.

• Citovat
  • Upravit
381
13.1.09 21:01

Holky, buďte v klidu, nás čeká taky moc prima věc - termín porodu mám na přelomu června a července a zároveň potřebujeme na jaře a v létě přistavovat dětský pokoj na místě takové nesmyslně velké terasy. Chtěli jsme loni, aby to bylo všecko hotovo, protože jsme už druhé mimčo chtěli, ale na úřadech trvalo ohlášení stavby té 1 místnosti 3/4 roku a povolení přišlo poslední týden v listopadu. To už fakt nejde otevírat střechu, když bydlíte v Liberci :? . A dál čekat nemůžeme, jednak se nám do ložnice nevejde další velká postel pro starší dceru, druhak by nám milé povolení zase propadlo.
Takže budu mít konec těhu prima zpestřený rozbouraným bytem, ve kterém mi lítá dvouleté batole. To chci vážně vidět 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.09 21:04

Tak si jdu taky postezovat…mimino pujde ven v prvni pulce cervna. Na jare maji menit v celym panelaku okna a nasledne musime vymalovat celej byt. Jakoby to nestacilo, dneska jsem se dovedela, ze nam budou menit vytah. Odstavka potrva MINIMALNE mesic. A kdy to bude? Letos… Uz se jenom smeju. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
14.1.09 09:48

Milá Janac, úplně tě chápu, když jsem čekala malou, bylo mi zle, v noci jsem nemohla spát a snažila se to dohánět přes den, tak u nás v domě postupně rekonstruovali dva byty. Jeden přímo nad náma a druhý vedle nás. Bylo to na provaz!! Myslela jsem, že se z toho zblázním.

Ale těšení na mimko mi nějak pomohlo, tak jsem přežila a teď naštěstí máme už klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.09 11:04

Já si tady taky postěžuji :wink: Hned začátkem února se nám narodí miminko , a dnes sme měly ve schránce , že na přelomu února a března nám tady v paneláku začnou dělat kompletní rekonstrukci balkonů , no fakt super. :cry: :cry: :cry: Už vidim jak budu zuřit , vlastně zuřim ted. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí