Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kriss Tina myslela jsem jak budu schovávat všechny věci při cestě na záchod, pak je mi jasný že to normálně vyhodím..
Jaký věci? Tampon nebo vložka jsou tak malý, že si toho nikdo nevšimne. A prosím tě, kolik ti je? Nevím proč to schovávat, má to každá ženská a každý chlap to ví.
@lachtanice86 píše:
Jaký věci? Tampon nebo vložka jsou tak malý, že si toho nikdo nevšimne. A prosím tě, kolik ti je? Nevím proč to schovávat, má to každá ženská a každý chlap to ví.
Co se nám dnes ve 40 zdá usměvný, tenkrát v pubertě problém číslo jedna. Ale tenktát byli kluci snad větší jelita, dnes se snad nesmějí.
@j.a.n.i1 píše:
@Russet Jo, presne tak jsem ji nosila… Ted uz mam kalisek a uz se mi ho povedlo zapomenout na umyvadle
Já si s vložkami dávám majzla, syn je hrozně zvědavý.
Je to sranda, ve škole to byl obrovský problém a teď v práci máme žensky kolektiv a každý ví kdy má kdo svoje dny a nikdo to neřeší ![]()
@Russet píše:
Co se nám dnes ve 40 zdá usměvný, tenkrát v pubertě problém číslo jedna. Ale tenktát byli kluci snad větší jelita, dnes se snad nesmějí.
jj dřív to byl hroznej problém naštěstí časem to člověk přestane řešit ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Russet Jo, presne tak jsem ji nosila… Ted uz mam kalisek a uz se mi ho povedlo zapomenout na umyvadle
taky se mi povedlo zapomenout kalíšek na umyvadle naštěstí ho tam potkal jen chlap tak zakroutil očima a upozornil mě jestli to nechci schovat že bude holka zvědavá
ona už za mnou i přišla když jsem se nechtěla koupat jestli mám měsíčky ![]()
@Kriss Tina píše:
Je to sranda, ve škole to byl obrovský problém a teď v práci máme žensky kolektiv a každý ví kdy má kdo svoje dny a nikdo to neřeší
Občas to některá řekne, že „to dostala“. Abychom omluvily její nenáladu a nižší pracovní výkon.
@j.a.n.i1 @Russet nebudu lhát, kluci se na zakladce chovali jak idioti, ale ohledně tohodle se teda nesmáli. A tím že jsem závodně plavala na zš, tak jsem to brala jinak, v týmu se o tom normálně mluvilo. Ale tak chápu že to má každý jinak no
Moje dcera si s vložkami hraje, lepí si intimky do kalhotek a důležitě s tím chodí, dřív dělala z intimek abstraktní obrazce na podlaze (z dlažby se to lepidlo docela špatně smývá) já nejsem zastánce nějakého tajení, je to normální součást života
@lachtanice86 píše:
@j.a.n.i1 @Russet nebudu lhát, kluci se na zakladce chovali jak idioti, ale ohledně tohodle se teda nesmáli. A tím že jsem závodně plavala na zš, tak jsem to brala jinak, v týmu se o tom normálně mluvilo. Ale tak chápu že to má každý jinak no
U nás jedné holce na lyžáku vložky vzali a smáli se jí. Jinou jindy chtěli shodit do vody a ona musela říct, že to má, ať ji do vody neházejí. Dnes ctihodní otcové, tenkrát pěkní smradi.
@stinga píše:
Moje dcera si s vložkami hraje, lepí si intimky do kalhotek a důležitě s tím chodí, dřív dělala z intimek abstraktní obrazce na podlaze (z dlažby se to lepidlo docela špatně smývá) já nejsem zastánce nějakého tajení, je to normální součást života
Vložky nepoužité netajím. Ale nechci někde zapomenout použitou, jak se tu někde psalo. Máma to třeba před námi po jistou dobu tajila, takže musela být fakt vynalézavá. V dnešní době reklam na vložky se tomu děti nevyhnou.
@stinga píše:
moje dcera si na ně malovala
teď už ví k čemu jsou tak s tím přestala
ale kalich ten nenechávám nikde ležet protože už když přišla na existenci tamponu byla z toho dost mimo takže kalíšek nechám ještě tak rok schovaný
kdyby na něj náhodou narazila tak stalo se ale jinak to zatím nechávám ![]()