Menstruace ve špatnou chvíli - jak to zvládnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76661
1.8.19 22:38

@Russet myslím, že kluci na základce jsou pořád stejné blbí, použité vložky také schovávám, to bych před dcerou neukázala, ale jinak vidí, že se to lepí do kalhotek, dává i babičce, ať si nalepí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nowena
1.8.19 22:38
@stinga píše:
Moje dcera si s vložkami hraje, lepí si intimky do kalhotek a důležitě s tím chodí, dřív dělala z intimek abstraktní obrazce na podlaze (z dlažby se to lepidlo docela špatně smývá) já nejsem zastánce nějakého tajení, je to normální součást života

Jako malá jsem si taky do kalhotek strkala vložky a nemohla se toho, až budu taky krvácet a budu velká, dočkat. To jsem byla fakt ale malý pívo, tenkrát mi vypadla z kapsy tátovi v autě. Jeho přítelkyni málem kleplo, myslela si že jí podvádí.

• Citovat
  • Upravit
76661
1.8.19 22:45

@Nowena :mrgreen: to se tátovi asi špatně vysvětlovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.8.19 23:13

Tak dnes se o tom tak mluví, že i můj 12 ti lety brácha vůbec nic neřeší, ale ví, že to prostě holky mají že na to něco nosí. Fakt nevím v dnešní době co komu ještě vadí a už vůbec, proč se za to holky stydí? Vždyť to má každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
2.8.19 07:57

@tothova a pořád jsme se nedozvěděli, co vše sebou zakladatelka na to wc nosí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.19 09:24

@stinga nosím jen to potřebné, ale že jo kdyz je to soustředění na kterém budu většinu času plavat a v plavkách tak nevím kam bych vložku a tampon schovala..v mém případě teda tampon protože budu plavat ale i tak…

• Citovat
  • Upravit
101681
2.8.19 09:31
@Anonymní píše:
@stinga nosím jen to potřebné, ale že jo kdyz je to soustředění na kterém budu většinu času plavat a v plavkách tak nevím kam bych vložku a tampon schovala..v mém případě teda tampon protože budu plavat ale i tak…

Tak tampon se vejde do dlane, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.8.19 09:39
@Anonymní píše:

Ještě je možnost kalíšek ten přenášíš v sobě :nevim: ale někde v chatkách asi nebude uzavřená místnost kde je záchod i umyvadlo takže by to asi moc praktický nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
2.8.19 10:15

Já bych to asi řešial malou kosmetickou taštičkou, můžeš v ní mít třeba kapesníčky, gel na mytí rukou, vlhčené ubrousky a zmíněné tampony :-D opravdu se za to nestyď, je to prostě tak a nezměníš to a buď ráda, že je s tebou vše vpořádku protože to k životu ženy prostě patří. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
2.8.19 12:21

U nás visel (nepoužitý) tampon za šňůrku na zahradním domečku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
2.8.19 12:25
@Anonymní píše:

do ruky, do plavek, do kalhotek - určitě nejsi jediná plavkyně na světě s menstruací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.8.19 12:30
@Anonymní píše:

Tak tampon v pohodě schováš třeba do podprdy od plavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.8.19 16:59

A já by jsem zase soustředění s plaváním asi odložila. Není to moc hygienické ani pro tebe ani pro ostatní plavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.8.19 17:17
@tothova píše:
A já by jsem zase soustředění s plaváním asi odložila. Není to moc hygienické ani pro tebe ani pro ostatní plavce.

Odložit soustředění? Jako pokud jede s nějakým oddílem tak to asi dost dobře nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.8.19 17:18

@Ravedd no, nejet může. Co víc ji jako poradit? Asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová