Menstruace ve špatnou chvíli - jak to zvládnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76918
2.8.19 17:27

@tothova doby, kdy se při menstruaci leželo v posteli už jsou dávno pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.8.19 17:33

@stinga ha ha to sice jo, ale ta holka se chová jako kdyby v tý době žila tak co s tím jiného?
Tak když se holka stydí jít si vyměnit tampon nebo vložku - úplně normální věc i kdyby si ji nalepila na čelo a šla na WC, pak se to stydí vyhodit, aby to nikdo neviděl tak jde to žijem? Ať zůstane doma když ji nic není radno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.8.19 17:39

@tothova koukám ty jsi expert na myšlení mladých :roll: ale nevím proč by měla ležet doma a ještě to odůvodňuješ hygienou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.8.19 18:10

@Ravedd no a? Můj názor ne.
Copak já ti buzeruju ten tvůj?
Prostě mě příjemný by nebylo s tamponem v chloru a ještě plavat jak o závod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.8.19 18:23
@stinga píše:
@tothova doby, kdy se při menstruaci leželo v posteli už jsou dávno pryč

No tototo neeeee to nevyslovuj ani 8o. Uplne me zamrazilo, ze by se to muj dovedel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
2.8.19 18:27

@tothova oni neplavou JAK o závod, oni plavou opravdu o závod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
2.8.19 18:28
@wildcherry píše:
No tototo neeeee to nevyslovuj ani 8o. Uplne me zamrazilo, ze by se to muj dovedel :lol:

tak před ním dnes schovej emimino, řekni, že se pokazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
2.8.19 18:29

@tothova však po tobě nikdo nechce, abys plavala s tamponem o závod ani jako o závod :mrgreen: klidně zalehni, plavat má zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.8.19 18:30
@stinga píše:
@tothova však po tobě nikdo nechce, abys plavala s tamponem o závod ani jako o závod :mrgreen: klidně zalehni, plavat má zakladatelka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.8.19 18:31
@stinga píše:
tak před ním dnes schovej emimino, řekni, že se pokazilo :lol:

Neblbni, to pred nim schovavam jak diva porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 08:50

Já se s dovolením přidám

Čeká mě dovolená a nejspíše v půlce (nebo ke konci) dovolené mi má přijít MS. HA neberu a kdysi dávno jsem něco měla od gynekologa na oddálení MS a rozhodilo mi to cyklus na několik měsíců, tak to podstupovat nechci. Dotaz zní, jestli máte vyzkoušeno něco přírodního? Co ten pověstný citrón, funguje? Stačilo by mi odsunutí o cca 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
4511
3.8.19 09:12
@Anonymní píše: Čeká mě dovolená a nejspíše v půlce (nebo ke konci) dovolené mi má přijít MS. HA neberu a kdysi dávno jsem něco měla od gynekologa na oddálení MS a rozhodilo mi to cyklus na několik měsíců, tak to podstupovat nechci. Dotaz zní, jestli máte vyzkoušeno něco přírodního? Co ten pověstný citrón, funguje? Stačilo by mi odsunutí o cca 3 dny.

Na odsunutí mi nikdy nic nezabralo :nevim:. Akorát zeslabit a trochu to zkrátit na to prý vitamín C ale ten mi nepomohl :nevim: pomohl mi ascorutin měla jsem to slabší a o den kratší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
3.8.19 09:34

Pro zakl. Tak si dej do kabinky krabičku tamponů, nikdo nebude řešit, čí to je, nic nebudeš muset nosit. Teda jestli to půjde někam položit, holky to tak dělaly v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 17:40
@Ravedd píše:
Na odsunutí mi nikdy nic nezabralo :nevim:. Akorát zeslabit a trochu to zkrátit na to prý vitamín C ale ten mi nepomohl :nevim: pomohl mi ascorutin měla jsem to slabší a o den kratší

Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová