Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tothova doby, kdy se při menstruaci leželo v posteli už jsou dávno pryč
@stinga ha ha to sice jo, ale ta holka se chová jako kdyby v tý době žila tak co s tím jiného?
Tak když se holka stydí jít si vyměnit tampon nebo vložku - úplně normální věc i kdyby si ji nalepila na čelo a šla na WC, pak se to stydí vyhodit, aby to nikdo neviděl tak jde to žijem? Ať zůstane doma když ji nic není radno
@tothova koukám ty jsi expert na myšlení mladých
ale nevím proč by měla ležet doma a ještě to odůvodňuješ hygienou ![]()
@Ravedd no a? Můj názor ne.
Copak já ti buzeruju ten tvůj?
Prostě mě příjemný by nebylo s tamponem v chloru a ještě plavat jak o závod.
@stinga píše:
@tothova doby, kdy se při menstruaci leželo v posteli už jsou dávno pryč
No tototo neeeee to nevyslovuj ani
. Uplne me zamrazilo, ze by se to muj dovedel ![]()
@tothova oni neplavou JAK o závod, oni plavou opravdu o závod
![]()
@wildcherry píše:
No tototo neeeee to nevyslovuj ani. Uplne me zamrazilo, ze by se to muj dovedel
tak před ním dnes schovej emimino, řekni, že se pokazilo ![]()
@tothova však po tobě nikdo nechce, abys plavala s tamponem o závod ani jako o závod
klidně zalehni, plavat má zakladatelka
@stinga píše:
@tothova však po tobě nikdo nechce, abys plavala s tamponem o závod ani jako o závodklidně zalehni, plavat má zakladatelka
@stinga píše:
tak před ním dnes schovej emimino, řekni, že se pokazilo
Neblbni, to pred nim schovavam jak diva porad ![]()
Čeká mě dovolená a nejspíše v půlce (nebo ke konci) dovolené mi má přijít MS. HA neberu a kdysi dávno jsem něco měla od gynekologa na oddálení MS a rozhodilo mi to cyklus na několik měsíců, tak to podstupovat nechci. Dotaz zní, jestli máte vyzkoušeno něco přírodního? Co ten pověstný citrón, funguje? Stačilo by mi odsunutí o cca 3 dny.
@Anonymní píše: Čeká mě dovolená a nejspíše v půlce (nebo ke konci) dovolené mi má přijít MS. HA neberu a kdysi dávno jsem něco měla od gynekologa na oddálení MS a rozhodilo mi to cyklus na několik měsíců, tak to podstupovat nechci. Dotaz zní, jestli máte vyzkoušeno něco přírodního? Co ten pověstný citrón, funguje? Stačilo by mi odsunutí o cca 3 dny.
Na odsunutí mi nikdy nic nezabralo
. Akorát zeslabit a trochu to zkrátit na to prý vitamín C ale ten mi nepomohl
pomohl mi ascorutin měla jsem to slabší a o den kratší
Pro zakl. Tak si dej do kabinky krabičku tamponů, nikdo nebude řešit, čí to je, nic nebudeš muset nosit. Teda jestli to půjde někam položit, holky to tak dělaly v práci.
@Ravedd píše:
Na odsunutí mi nikdy nic nezabralo. Akorát zeslabit a trochu to zkrátit na to prý vitamín C ale ten mi nepomohl
pomohl mi ascorutin měla jsem to slabší a o den kratší
Díky