Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mě nemerili. Drobná tedy jsem. Když jsem se na to zeptala tak prý že to bude ok
bylo, porodila jsem přirozeně bez zranění ![]()
Mě ji měřili v prvním těhu v cca 10.týdnu, ve druhém těhu taktéž a to jsem byla u jiného gynekologa. Jestli jsem drobná nevím, mám 55 kg, jsem normální. Myslela jsem, že se to měří každé těhotné, neboť se ty údaje zapisují do průkazky ![]()
Mě jí měřili u prvního dítěte a drobná opravdu nejsem
183cm a tehdy nějakých 90 kg, pánev jak pro autobus ![]()
U mého gynekologa měří v prvním těhotenství všem. Taky jsem myslela, že je to standard.
Nemerili mě nikdy, tři porodnice, tři gynekologie. Ale jsem hodně vysoká.
To se mas, mne panev nikde nemerili a to jsem furt blekotala, ze bych chtela.. mam 151 cm a 42 kg pred tehu, ale nakonec vse dobry, porod bez zraneni (mimi 3,1 kg)
Ok, diky za odpovědi. Napadlo mě to, protože merim 158cm. Ale ted jsem si vsimla v prukazce nějakých čísel, to budou asi ty rozměry pánve, takže je to asi běžná součást vyšetření.
Mě neměřili nikdy. Pořád jsem čekala, kdy to přijde, a nic. Postavou jsem takový standard, ani malá, ani vysoká.
Ahoj, dnes jsem byla poprvé v poradne, dr. mi měřila pánev takovými „klestemi“. Jen se chci zeptat, jestli se to dela každé ženě nebo jen když žena vypadá drobnější?