Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Takže lékaři nevědí, co ti je, takže věříš, že se najde odborník zde na Emiminu???
Tak to asi neceka, ne.. ale kdyz je clovek zoufalej tak hleda zkusenosti, utechu atd..
Treba tu je nekdo kdo to zazil a nebylo to nic uplne tak hrozneho nebo samozrejme naopak. Nekdo to tak ma.. ze hleda a cte. A kdyz tady ta moznost, se zeptat, je tak proc nevyuzit.
@Sophia.888 ano přesně tak
Příspěvek upraven 14.03.24 v 14:03
@MartinL45 a to se člověk nemůže zeptat jesi se to někomu nestalo..?
@Elis907 píše: Více
Holky neblbněte. Co když vám tady někdo odpoví nějakou kravinu a vy si poškodíte zdraví? Co když vám třeba řekne, že jemu pomohlo brát silné dávky ibalginu? a vy to zkusíte a poškodíte si zdraví ještě více?
Nikdy nevíte, kdo je na druhé straně…
@MartinL45 tak mám snad rozum ne 🤣 já se nebudu rozčilovat.. myslím si že zeptat se na někoho zkušenosti není nic špatného
@MartinL45 píše: Více
No tak při čtení jakýchkoliv rad je také třeba používat zdravý rozum.
Zrovna minuly tyden skoncily horecky kolegovi z prace. Mel je skoro 3 tydny. Nemel je furt, ale vzdycky po 12 hodinach mu teplota vylitla nad 39 a do dvou hodin zase klesla. Zadne jine priznaky nemel, jen rikal, ze ho boli bricho pod zebry. CRP mel 50, dostal ATB Klacid, ale ani ty nezabraly. Nakonec horecky samy ustoupily, ale beha s tim po vysetreni dal. Nechce o tom moc mluvit, ale doslechla jsem se, ze ma v tele nejaky vir, ktery je pry naprosto bezny, ma ho 80% populace, ale nijak se u nich neprojevuje. Az kdyz ma clovek extremne snizenou imunitu (HIV, leukemie), tak se ozve… u nej temi horeckami. ![]()
Nejsem doktor, ale napada me… nemela si na podzim kliste? Ze by to mohla byt borelioza? ![]()
@Anonymní píše: Více
Nebyl to cytomegalovirus? To měl můj manžel a potrápilo ho to několik týdnů pořádně. Léčba na to prý není, jen se tlumí příznaky (horečka) a tělo se s tím postupně musí poprat samo. Můj manžel se pak zotavil… A stalo se mu to taky, když jsme měli relativně malé miminko.
Jo a nebyl oslabený ani HIV/rakovinou/transplantací, ale měl předtím trochu horší průběh covidu.
Příspěvek upraven 14.03.24 v 14:28
@vanilková zmrzlina právě že jsem byla v nemocnici a tak ke všechno testovali
@Anonymní píše: Více
a jsi si jista?, prave borelka je zradna ze je hodne typu a ne vsechny (ty vzacnejsi) se testuji v prvnim kole (meli jsme v rodine ze prvni testy na borelku vysly negativni, ale tam byl putujici flek, tak se testovalo dal, no byla tam…)… verim ze tak je to i u jinych breberek… s tim testovali vsechno bud opatrna, mozna testovali jen ty bezne veci, muzes mit neco mene bezneho…
preji at je ti brzo lip a jsi zdrava, a snad i doktori najdou co te tak trapi
Ahoj chci se zeptat jesi někdo nemá podobnou zkušenost.. je to měsíc a týden co mi je zle a nikdo neví proč.. teploty okolo 38 bolest hlavy.. 3 týdny léčení doma 4 dny nemocnice kde se našlo crp 44 stim že jsem objednaná na pet/CT na pondělí že to doma vydržím na Ibalginu že jsem mladá nemáte někdo podobnou zkušenost už jsem psichicky já dně mám malé Mimi a bojim se co mi je děkuji moc