Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja myslim ,ze to sviti snad furt.vidim to kdyz ma chlap treba nekolik hodin polozenej mobil v obyvaku a je v garazi a sviti to ze je aktivni
Aha, prave, ze ja mamu sebe vyzkouseno, ze ja svitim když jsem na FB/Messengeru, jinak ne. Ale nevim jak ostatní. Pritel totiž v poslední době třeba je xx hodin neaktivni a pak sviti zelene, ze je online (ma pouze messenger, zadny pc)
Tak má stále zapnutý aktivní stav.
Já jsem na mes. Dnes celý den a nesvítím. Mám aktivní stav stále vypnutý
Když má apku v mobilu a nenastavi že není aktivní, tak bude svítit pořád.
Kdepak, aktivni stav ma porad zaply. Ale třeba je x hodin vypy a pak s eukaze ze byl onlline napr před 10 minutama. Snad to chápete. Osobne mam zkušenost, ze nesvitim zelene, dokud se nepodivam na messenger. Nevim jak jini
Já mám aktivní stav zaplý pořád, nikdy ho nevypínám a mám pocit že svítím celý den
neaktivní sem pouze když vypnu wifi ![]()
@Anonymní píše:
Kdepak, aktivni stav ma porad zaply. Ale třeba je x hodin vypy a pak s eukaze ze byl onlline napr před 10 minutama. Snad to chápete. Osobne mam zkušenost, ze nesvitim zelene, dokud se nepodivam na messenger. Nevim jak jini
Přesně, mám zapnutou aktivitu,ale dokud se tam opravdu nepodívam,buď přímo na MSG nebo aspoň na fb,tak nikdy zelená nejsem. Záhadně přítel svítí zeleně co 20min, někdy 10, někdy po půl hod se rozsvítí zelene. Ale furt mi tvrdí,že tam nebyl. Kecá
říkám mu, že lže,že záhadně všechny jeho aplikace nejen msg mu ukazují aktivitu když on tvrdí,že tam nebyl. Ale radši si jede svoji a lže vesele dál
![]()
Taky porad svitim aktivni, ikdyz treba spim, tak i presto celou noc “zelena”…nebrala bych to vazne.
@Anonymní píše:
No ale to spíše vypadá, ze aktivní stav nema zaply neustále, a proto ho vidíš jen když si to zapne s mrkne třeba na zprávu. Aspoň takhle to má whatsapp.
je to jen když jsi na fb nebo messengeru,popřípadě to chvíli svítí i potom,pokud to někomu svítí furt má zapnutý „aktivní“ režim ![]()
svítit může, ale na messengeru je vidět, kdy byl naposledy aktivně přihlášený, takže u uživatelů vidíš, že třeba před hodinou, před 10 minutami, to se zapne jen, když tam vleze, jinak může svítit zeleně a nemusí být u toho nic, žádná minuta či hodina, to znamená, že je aktivní, ale už tam dlouho nebyl..
@Anonymní píše:
Na messengeru se ukáže, že je aktivní, kdykoli se připojí buď na messenger nebo na samotný facebook. Někdy to ale blbne a skutečně se ukazuje aktivní i uživatel, který aktivní reálně není.
Někdy pomůže aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat. Pak je varianta, že se nastaví manuálně stav jako neaktivní a to už nikdo nezjistí jestli je uživatel zrovna připojen či nikoliv.
Změna fotky
prosím o radu jak změnit profil. fotku na messengeru, když uživatel nemá facebook (používá pouze messenger). nějak na to nemůžu přijit ![]()
Ahoj, vyznáte se nebo máte, prosím, někdo zkušenost jak funguje Messenger? Jde o to, že partner ho používá (já teď ne, nemám svůj tel) ale když se přes vyhledáváš podívám, tak je aktivní. Funguje messenger tak že svítíte zeleně pouze když jste na facebooku/messengeru a nebo i když jste na jiných stránkách? Idnes, novinky apod a přitom na Fb vůbec?
Děkuji a prosím o anonymitu, partner sem občas chodí