Messenger - rada

Anonymní
17.1.22 15:40

Messenger - rada

Ahoj. Prosím o anonym v první řadě, jinak smazat.

Mám známého, který se na mě asi urazil. Odmítla jsem ho :nevim: Přestal se mnou komunikovat…

Jsme přáteli na Facebooku. On má jen mobilní verzi, čili aplikaci Fb a Messenger. Před časem jsem si všimla toho, že nevidím, že je online. Ani se nezobrazuje kdy byl naposledy :nevim:
Zablokovaná nejsem protože jsme stále v přátelích a když jsem mu psala zprávu, která je odeslána, doručena i následné přečtená, tak bych jinak zprávu poslat nemohla kdybych byla. Dál jsem si všimla, že si zobrazuje moje příběhy.

Nevíte co s tím? To vypnul chat? Pro mě? Přitom na Mesengeru to nejde. Nebo jen svůj aktivní stav?

Jinak dodám..my byli do sebe blázni. Hodně jsem ho milovala a myslela jsem, že i on, neviděla nebo nechtěla vidět, že jsme každý jiný. A jednou jsem řekla prostě dost. Bohužel pro něj to bylo v době kdy se chtěl milovat… Já odmítla :nevim: a od té doby jsme šli do kopru.
Komunikace pořád byla, vidění se už takové vlažné. Ještě mi pořád posílal vzkazy, jakoby zamilované obrázky… Já nereagovala. A pak ze dne na den z jeho strany konec. Že slušnosti jsem popřála hezký konec roku Vánoc… Bez odpovědi. A zbytek už víte na začátku tohoto příběhu… :* :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
17.1.22 15:59

No a co jako čekáš? Nech ho jít a nejdete si každý partnera.
Nemá povinnost s tebou kamarádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.1.22 16:09

Ano, vypnul chat, co vis chces vedet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
17.1.22 16:10

Tak na Messengeru vypnul nejspíš svůj aktivní stav a asi má tedy důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 16:21

Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33844
17.1.22 16:25
@Anonymní píše:
Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé… :nevim:

I dospělý člověk nemá někdy potřebu, náladu, řešit něco, co nemusí. Prostě s tebou nechce být v kontaktu. Neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
17.1.22 19:25

Jak dítě se chováš i ty, když takhle sleduješ, kde co a jak dělá.
Vůbec kdo se sakra pořád dívá, kdo mu zkouknul jeho hrozně zajímavé denní příběhy? To opravdu nemáš co jiného na práci?
Chce to uzavřít, tak to uzavřete a přestaň sledovat jeho každý krok a vypisovat mu, když o to očividně nestojíš. Děláš blbku i ze sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
17.1.22 19:40

Koukam, ze jsem cim dal radsi, ze nemam Fcb, ze ziju svuj zivot zive- a nemusim cekat na nejaky libisky u umele vystajlovanych fotek, a nejakych trapnych pribehu… Pak lidi z toho virtualniho sveta, zapominaj umet zit v tom realnym… :roll:
Zakladatelko, je ti 15? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
17.1.22 19:59
@Anonymní píše:
Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé… :nevim:

Možná tvoje příběhy vůbec nesleduje a je jako já, používám facebook jenom jako messenger a každou chvíli tam na mě vyskakuje upozornění, že se mám podívat na něčí příběh a dost často to omylem při přejíždění spustím, než to stihnu zavřít, tak se mi někdy spustí i ten následující, snad si o mně někdo nemyslím, že ho pravidelně sjíždím, zas na druhou stranu, proč to tam jinak lidi dávají, než že chtějí být vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.22 20:46

Za prvé nevím kde jste kdo vzal, že mu píšu. Za druhé jakýkoli příběh tam dám tak si ho zobrazí. A že omylem klikne? Jako nezlobte se na mě to se, ani nedá. :mrgreen: mě se to omylem nikdy nestalo, abych na stránce Fb dala příběh, aniž bych ho nechtěla zobrazit. :nevim: ikony jsou dost velké.

Kontaktoval mě on. Ještě se ptal, zda mám zabalené dárky. Odepsala jsem, že nemám pro koho balit. A pak po svatkaxh z jeho strany ignoru, ze dne na den a co mi ještě psal a posílal zamilované zprávy… Slušně nám kamarádka jsem mu jen ke konci roku napsala k New Year, bez odpovědi. A další zprávu, že mám pro něj penize-kdsi mi půjčil, zpět je nechtěl. Ale na jsem mu řekla, že mu je zkrátka vrátím.

• Citovat
  • Upravit
1785
17.1.22 21:42

Já myslím, že už jsi to tady řešila alespoň jednou. Protože s tím klikáním na příběh je to dost podobné. Jestliže jsi to znovu opravdu ty, tak to pořád jen odkazuje na tvou nevyspělost.
A sama jsi psala, že jsi mu psala… no nevadí. A prober se. Kontrolovat si, jestli viděl tvůj příběh a chtít vidět, kdy byl online… to opravdu není normální. Očividně máš touhu ho kontaktovat a sledovat, jak na tebe reaguje. Zas tak moc přes to přenesená nejsi.
Radím ti, najdi si jinou zábavu a vykašli se na to. Děláš ze sebe opravdu jen blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.23 05:15

Prosím o radu

Dobrý den, snad tady uspěji s radou. Chci se zeptat, Jde v aplikaci messenger, nebo instagram a facebooku nasavit aby byla zrušena možnost mazání historie ve vyhledávání? Já, když v messengeru zadám jméno které chci najít, tak mi pak zůstane u vyhledávaní jako poslední hledané, ale u syna v mobilu, když zadám něčí jméno, tak už se tam neuloží. Nevíte co s tím prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová