Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co jako čekáš? Nech ho jít a nejdete si každý partnera.
Nemá povinnost s tebou kamarádit.
Tak na Messengeru vypnul nejspíš svůj aktivní stav a asi má tedy důvod
Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé… ![]()
@Anonymní píše:
Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé…
I dospělý člověk nemá někdy potřebu, náladu, řešit něco, co nemusí. Prostě s tebou nechce být v kontaktu. Neřeš to.
Jak dítě se chováš i ty, když takhle sleduješ, kde co a jak dělá.
Vůbec kdo se sakra pořád dívá, kdo mu zkouknul jeho hrozně zajímavé denní příběhy? To opravdu nemáš co jiného na práci?
Chce to uzavřít, tak to uzavřete a přestaň sledovat jeho každý krok a vypisovat mu, když o to očividně nestojíš. Děláš blbku i ze sebe.
Koukam, ze jsem cim dal radsi, ze nemam Fcb, ze ziju svuj zivot zive- a nemusim cekat na nejaky libisky u umele vystajlovanych fotek, a nejakych trapnych pribehu… Pak lidi z toho virtualniho sveta, zapominaj umet zit v tom realnym… ![]()
Zakladatelko, je ti 15? ![]()
@Anonymní píše:
Ano, má. Ale v tom případě nechápu proč sleduje co vkládám a hlavně chová se jak dítě, mohli jsme si vše říct jako dospěli lidé…
Možná tvoje příběhy vůbec nesleduje a je jako já, používám facebook jenom jako messenger a každou chvíli tam na mě vyskakuje upozornění, že se mám podívat na něčí příběh a dost často to omylem při přejíždění spustím, než to stihnu zavřít, tak se mi někdy spustí i ten následující, snad si o mně někdo nemyslím, že ho pravidelně sjíždím, zas na druhou stranu, proč to tam jinak lidi dávají, než že chtějí být vidět ![]()
Za prvé nevím kde jste kdo vzal, že mu píšu. Za druhé jakýkoli příběh tam dám tak si ho zobrazí. A že omylem klikne? Jako nezlobte se na mě to se, ani nedá.
mě se to omylem nikdy nestalo, abych na stránce Fb dala příběh, aniž bych ho nechtěla zobrazit.
ikony jsou dost velké.
Kontaktoval mě on. Ještě se ptal, zda mám zabalené dárky. Odepsala jsem, že nemám pro koho balit. A pak po svatkaxh z jeho strany ignoru, ze dne na den a co mi ještě psal a posílal zamilované zprávy… Slušně nám kamarádka jsem mu jen ke konci roku napsala k New Year, bez odpovědi. A další zprávu, že mám pro něj penize-kdsi mi půjčil, zpět je nechtěl. Ale na jsem mu řekla, že mu je zkrátka vrátím.
Já myslím, že už jsi to tady řešila alespoň jednou. Protože s tím klikáním na příběh je to dost podobné. Jestliže jsi to znovu opravdu ty, tak to pořád jen odkazuje na tvou nevyspělost.
A sama jsi psala, že jsi mu psala… no nevadí. A prober se. Kontrolovat si, jestli viděl tvůj příběh a chtít vidět, kdy byl online… to opravdu není normální. Očividně máš touhu ho kontaktovat a sledovat, jak na tebe reaguje. Zas tak moc přes to přenesená nejsi.
Radím ti, najdi si jinou zábavu a vykašli se na to. Děláš ze sebe opravdu jen blázna.
Dobrý den, snad tady uspěji s radou. Chci se zeptat, Jde v aplikaci messenger, nebo instagram a facebooku nasavit aby byla zrušena možnost mazání historie ve vyhledávání? Já, když v messengeru zadám jméno které chci najít, tak mi pak zůstane u vyhledávaní jako poslední hledané, ale u syna v mobilu, když zadám něčí jméno, tak už se tam neuloží. Nevíte co s tím prosím?
Ahoj. Prosím o anonym v první řadě, jinak smazat.
Mám známého, který se na mě asi urazil. Odmítla jsem ho
Přestal se mnou komunikovat…
Jsme přáteli na Facebooku. On má jen mobilní verzi, čili aplikaci Fb a Messenger. Před časem jsem si všimla toho, že nevidím, že je online. Ani se nezobrazuje kdy byl naposledy
Zablokovaná nejsem protože jsme stále v přátelích a když jsem mu psala zprávu, která je odeslána, doručena i následné přečtená, tak bych jinak zprávu poslat nemohla kdybych byla. Dál jsem si všimla, že si zobrazuje moje příběhy.
Nevíte co s tím? To vypnul chat? Pro mě? Přitom na Mesengeru to nejde. Nebo jen svůj aktivní stav?
Jinak dodám..my byli do sebe blázni. Hodně jsem ho milovala a myslela jsem, že i on, neviděla nebo nechtěla vidět, že jsme každý jiný. A jednou jsem řekla prostě dost. Bohužel pro něj to bylo v době kdy se chtěl milovat… Já odmítla
a od té doby jsme šli do kopru.

Komunikace pořád byla, vidění se už takové vlažné. Ještě mi pořád posílal vzkazy, jakoby zamilované obrázky… Já nereagovala. A pak ze dne na den z jeho strany konec. Že slušnosti jsem popřála hezký konec roku Vánoc… Bez odpovědi. A zbytek už víte na začátku tohoto příběhu…